V júni 2014 nám to musí výjsť
Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂
@lubka1983 ja som si za tento tyzden tolko toho preskakala, z diagnózy potrat do diagnózy mimomaternicove a to zrejme bola chyba v labaku ori prvom rozbore hcg :/.. dr.mi nedala ani mslilinku nadej, ale ked mi v piatok vzali hcg bolo 934 a pondelok cez 2500 tak to bol sok a verila som, ze intuicia neklame..cize aj rej dutinke v maternici som sa tešila, vo povedals ze he vzhľadom k beta hcg v poriadku, nepocitala mi v ktotom som tyzdni, lebo neviem ani kedy bola presne ovu a povedala, ze v pondelok cize myslim 7.7 mam prist na kontrolu.tak veriiim 🙂
Ja si to poviem každý jeden mesiac :/ 🙂 už som ako vytaminova bomba :D babenky prajem vám nech to vide 🙂 drzim palce 🙂
Nuz.... tak nam to v juni vyslo aj nevyslo 🙂 Test krasne pozitivny, ale napokon z toho nic nebolo.... ale tak jul to isti 🙂 A ked nie, tak na 100% v septembri IVF 🙂
Ja som 4DPO, test negatívny, mrcha nikde..som zvedavá čo z toho bude, kiež by //.
ahojte baby ak viete poradte mi, minuly tyzden som si robila test digitalny clearblue a ukazal 2-3 isla som k lekarovi a na sone bolo vidno fazulku neviem preco tento tyzden som si spravila test znova a ukazal mi ten isty vysledok ako pred tyzdnom. co myslite mam sa niecoho obavat alebo mi len pomaly stupa hcg??ja neviem co si mam o tom mysliet a na sono idem az buduci tyzden ach :((
ahojte baby rada by som sa k vam pridala, chcem sa spytat myslite ze ak mam v sobotu dostat mrchu tak je zajtra skoro spravit si test?
@patricia128 som na tom tak isto....:(
@safirko len škoda, že ta posratá mrcha došla 😔
@mifko no co, uz si testla? Ako to dopadlo?
Baby, mne uzz toho harasi. A pravdu, uz toho mam aj plne zuby. Stale len cakat. V utorok-stredu mam dostat, tak uvidime. Bodaj by nie. Uz sa pozorujem ako chora. Nejak ma pobolievaju cecene, to mna inak vobec, ale tak to moze byt vsetko mozno. Inak ziadne priznaky. Nicoho. Ani kramov. Aj ked, u mna je väcsinou tak, ze pred kramamy ani nikaje priznaky nemavam. Pridu a je to. Ale mohlo by to vyjst, muz by dostal super darcek k jeho okruhlinam na konci jula 😉
A kedze je tato tema extremne plodna, tak nam to MUSI vsetkym vyjst. Ked nie v juni, tak teraz v juli na sto pro 😉
Baby drzte sa 😉

@korenka17 Ahoj, ako dopadlo sono? Všetko v poriadku ? 🙂