icon

V júni 2014 nám to musí výjsť

nair
28. máj 2014

Ahojte, my sa snažíme už trištvrte roka, v júni nám to už musí vyjsť! Poďme spolu myslieť pozitívne 🙂

blcha76
2. júl 2014

@korenka17 Ahoj, ako dopadlo sono? Všetko v poriadku ? 🙂

endzu
2. júl 2014

@lubka1983 Ahoj, neviem, ale ja som mala 21.5 poslednu menst.

lubka1983
2. júl 2014

@endzu ja som mala pm 16.5 a 23juna som mala dutinku a uz som z toho nestastna,kontrola 7.7 tak som zvedava...

endzu
2. júl 2014

@lubka1983 ja som si za tento tyzden tolko toho preskakala, z diagnózy potrat do diagnózy mimomaternicove a to zrejme bola chyba v labaku ori prvom rozbore hcg :/.. dr.mi nedala ani mslilinku nadej, ale ked mi v piatok vzali hcg bolo 934 a pondelok cez 2500 tak to bol sok a verila som, ze intuicia neklame..cize aj rej dutinke v maternici som sa tešila, vo povedals ze he vzhľadom k beta hcg v poriadku, nepocitala mi v ktotom som tyzdni, lebo neviem ani kedy bola presne ovu a povedala, ze v pondelok cize myslim 7.7 mam prist na kontrolu.tak veriiim 🙂

lubka1983
2. júl 2014

@endzu ani ja nevim kedy bola ovu......a mavas cykly 28alebo viac?

endzu
2. júl 2014

@lubka1983 28dnove, obcas +-1den...inak beriem aj duphaston momentalne kvoli jemnemu spineniu,ktore uz viac menej ustupilo, ale odkedy ho beriem zda sa mi ze bolest prsnikov presla do svrbenia, je to v poho?

lubka1983
2. júl 2014

@endzu ja mam utrogestan......aj mna svrbeli prsia som sa tak doskrabala....ale uz to preslo neriesila som to....urcite je to ok....uvidime v pondelok

endzu
2. júl 2014

@lubka1983 len sa mi aj zdaju menej citlive ako predtym, od zaciatku ma velmi nebolia, len na dotyk, ale zda sa mi to miernejsie...

lubka1983
2. júl 2014

@endzu kazda sme ina niektoru viac niektoru menej.....mozno neskor zacnu viac.....ale uz nech j pondelok

endzu
2. júl 2014

@lubka1983 veru, veru uz nech je pondelok a nech konecne tam je fazulka malicka 🙂 budem drzat palce, ja idem 12:30

lubka1983
2. júl 2014

@endzu ja az o 16.00nevydrzim pojdem skorej

korenka17
2. júl 2014

@blcha76 tak na sone sa videlo málinko,len čierna machuľka so žltkovým váčkom,ale je v maternici!dnes mám za sebou náročný deň,od rána až teraz doma,kopec odberov,vyšetrení,som normálne unavená a hladná,idem papať...na sono znovu v pondelok ráno.pekný deň,papa 🙂

blcha76
2. júl 2014

@korenka17 Držím palce 🙂 ... Ahoj.

valeriap
2. júl 2014

Ja si to poviem každý jeden mesiac :/ 🙂 už som ako vytaminova bomba :D babenky prajem vám nech to vide 🙂 drzim palce 🙂

janedoe
2. júl 2014

Nuz.... tak nam to v juni vyslo aj nevyslo 🙂 Test krasne pozitivny, ale napokon z toho nic nebolo.... ale tak jul to isti 🙂 A ked nie, tak na 100% v septembri IVF 🙂

safirko
2. júl 2014

@mifko ukazalo sa nieco? ja som na tom tak isto, neviem ci mam testovat,alebo nie. 🙂

patricia128
2. júl 2014

Ja som 4DPO, test negatívny, mrcha nikde..som zvedavá čo z toho bude, kiež by //.

dzana1111
2. júl 2014

ahojte baby ak viete poradte mi, minuly tyzden som si robila test digitalny clearblue a ukazal 2-3 isla som k lekarovi a na sone bolo vidno fazulku neviem preco tento tyzden som si spravila test znova a ukazal mi ten isty vysledok ako pred tyzdnom. co myslite mam sa niecoho obavat alebo mi len pomaly stupa hcg??ja neviem co si mam o tom mysliet a na sono idem az buduci tyzden ach :((

helenka2
2. júl 2014

ahojte baby rada by som sa k vam pridala, chcem sa spytat myslite ze ak mam v sobotu dostat mrchu tak je zajtra skoro spravit si test?

mifko
2. júl 2014

@safirko netestovala som este, bojim sa toho:(

safirko
4. júl 2014

@mifko no ja som to nevydržala, ale len jedna čiarka, ale mrcha nikde, tak ja neviem. :(

safirko
4. júl 2014

@patricia128 som na tom tak isto....:(

patricia128
4. júl 2014

@safirko len škoda, že ta posratá mrcha došla 😔

mifko
4. júl 2014

@safirko ja este stale nic, ale asi dnes alebo zajtra rano sa otestujem, lebo v utorok cestujeme na dovolenku a kedy nahodu som bola tehu...tak nech sa na to pripravim🙂

yanni
5. júl 2014

@mifko no co, uz si testla? Ako to dopadlo?

Baby, mne uzz toho harasi. A pravdu, uz toho mam aj plne zuby. Stale len cakat. V utorok-stredu mam dostat, tak uvidime. Bodaj by nie. Uz sa pozorujem ako chora. Nejak ma pobolievaju cecene, to mna inak vobec, ale tak to moze byt vsetko mozno. Inak ziadne priznaky. Nicoho. Ani kramov. Aj ked, u mna je väcsinou tak, ze pred kramamy ani nikaje priznaky nemavam. Pridu a je to. Ale mohlo by to vyjst, muz by dostal super darcek k jeho okruhlinam na konci jula 😉

A kedze je tato tema extremne plodna, tak nam to MUSI vsetkym vyjst. Ked nie v juni, tak teraz v juli na sto pro 😉
Baby drzte sa 😉

zelka13
5. júl 2014

@tixx ahojky, tak čo nové?

mifko
5. júl 2014

@yanni idem sa prave teraz testovat, drzte palce

yanni
5. júl 2014

@mifko drziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😉

yanni
5. júl 2014

@mifko ale mala by si skor rano, z prveho mocu.

tixx
5. júl 2014

@zelka13 ahoj, zatial nic, v utorok idem na test,tak som zvedava, a mozno v pondelok urobim aj test 🙂 zatial to nevyzera nijak, priznaky ziadne, tak uvidime, co z toho bude 🙂 a vy?