icon

V ktorom mesiaci je ideálne mať bábätko?

20. nov 2023

Ahojte, len tak pre zaujímavosť - v ktorom mesiaci je podľa vás najlepšie keď sa narodí bábätko?
Ja už mám novembrové a teda už by som nechcela. Tie sychravé dni, skoré stmievanie a chlad... mala som taký splín z toho.Obliekať mu toľko vrstiev a keď sme aj boli niekde v meste, musela som utekať do najbližšieho nákupného centra nakojit. Celkovo mať malinké bábo v zime mi nevyhovovalo.

Teraz čakám v máji tak som zvedavá na ten rozdiel ☺️
Ako ste to mali vy ?

PS: ja viem,že mesiac narodenia sa nedá vždy ovplyvniť a žena je rada ak sa vôbec podarí. Ide mi len o názory a skúsenosti
PS2: anonymita, pretože mám tu známe, ktoré ešte o tehotenstve nevedia

Strana
z2
cimage
20. nov 2023

Poslednu mam 1.3. a super, lebo kym sme sa zohrali uz sa zacalo oteplovat a predlzovat dni. Uzili sme si leto. V zime je to asi horsie, celkovo obliekat deti v zime je zle v akomkolvek veku.

mima1608
20. nov 2023

Ja mám júnovú a bolo to super. Hneď od začiatku chodila na ľahko, lebo už bolo teplo, v lete len body a ponožky, šatičky, krátke overaly... Ja som veľmi rada, že to tak vyšlo ☺️

zojeva
24. nov 2023

Som rada, že som otehotnela nieto ešte myslela nato , kedy sa narodí…aj keď si to naplanujes niekde nie je napísane kedy porodia syna mám predčasne v júli a druhé ma byt v decembri teraz, ale vôbec som to neplánovala, keďže otehotnieť sme sa snažili dlhšie

zojeva
28. máj 2024

Ja mám júlového katastrofa a novembrového za mna omnoho lepšie 🤣

Strana
z2