V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@littledesire aka foto :D
@tamcika vraj je to zdrave, ja si tiež občas cvrknem citron do vody 😀
@isabella22 juj,ten mačiak vyzerá ako nepier,.xix..
nemáte niektorá tú bezsrstú mačku? tá je taká milo smiešna 😅
čau rula, juj škoda, nevadí, júnová budeš 😉
ženy umrem z Vás.. že..bola si po tie grepy? 😀 😀 ananas, sa má vraj až 5 dní po ovule, ale tak ja som dala na 3ti deň 🙄
@littledesire zničila nezničila, dieťa je prvorade 😀 Hahahaha
@rula ahoj, ja som dnes 6DC tak sme približne rovnako 🙂
@majuskabobi ta sa mi.moc nepaci....bezsrste☺je to moha ufonikovska laska
@majuskabobi :D ananas zacat po ovu a jest 5 dni, nie zacat az 5 dni po ovu.. Ci? Aj tak su to len babske recepty ;) ale ked mne chuti aj grep aj ananas 🙂
@tamcika hehe, hej pochybujem ze by sa stazoval nie? ;)
@littledesire Hi to nie len sa vždy musí urobiť kompromis lebo on chce skor ráno a ja vecer. Veď hovorim pre dieťa aj obeta musí byt. Dufam ze čoskoro sa budeme tešiť
@tamcika hej aj moj chce viac rano, ja zas podvecer ;) ale mame aj kompromisy ;)
@littledesire jaj to neviem, kazdy radi inac s tym ananasom 😀
@isabella22 to mi je jasne ze kvoli bábu cokolvek,a ako pokracujetee ked sa vam nepodarilo umele? pojdete na dalsie? aj pijes nejake caje alebo lieky ?
@belasakobylka ved toto je nase prve umele 🙂 este som nemala ani 1 vklad 😉
@belasakobylka a papam len femibion a kys.listovu
baby už len štyri dni do nedostania mrchy.v piatok ma strašne boleli vaječníky a niekde tuto som čitala že to môže byť príznak uhniezďovania.čo myslíte?
@isabella22 aha prve,ja som to pochopila inak 😀 kyselinu aj ja si davam.doky povedal ze to zatial staci.a kedy pojdes na vklad?
@kattarina1983 kolko mas DPO?
Babyyyy dnes uz dom pravdepodobne 1DPO 🙂 🙂 A uz "leeen" cakaaat 🙂
kocky poculi ste o mace? Uzivala ju niektora z Vas? Existuje tabletkova forma a aj praskova, ktora je lepsia?
@nicolettka2126 ja mam podla kalendara ovuláciu dnes 🙂 ,ale ma aj pichá v podbrusku,tak asi naozaj tym to je.
Tak sa uvidííííííí 🙂
@evi789 ja som uz vcera mala ovu testik negativny takze ovulka vcera alebo este popripade dnes ale priklanam sa k tomu vcerajsku skor 🙂 Aj sme vcera posnazilkovali tak snad sa aspon jednej zubrienke u mna zapaci 🙂
Takze cicus micus posnazte sa a o necele dva tyzdne testujeme spolu dufam ak ma mrcha nepredbehne ako to mava vo zvyku 😀
@nicolettka2126 dnes sa posnazim 😀 😉
Drzím nám palce 🙂 a samozrejme kazdeeemu. A tú mrchu musíme nejak vystrasit 😵
@evi789 musime veru nech ide tam kde ju chcu my ju uz uuurcite nechceme 🙂
@nicolettka2126 veru nieeeee. I ked mam niekedy taky strach :-O,ze co ak budem tehu,ale vacsia je túzba jednoznacne 🙂. AJ ten moj maly Alexko sa pyta stále,ze on preco nemá surodenca....hm,takze sup sup 😀
@evi789 neni sa coho bat sme zeny vsetko zvladneme 🙂 Len uz nech mame tie dve caaaarecky 🙂
@belasakobylka v utorok idem na vklad nanajvys v stredu 🙂
tak hlasim sa dnes,teraz ovul. test robený a negativny (15 DC),rano BT ešte nizka,cyklus mam s Duphastonom 28 dni, stále nechápem prečo ovulácia nebola,ešte ju môžem čakať? ☹
@vikina6 poznam holky co maju bezne aj 21DC ovu.?mozno ti ju dufik posunul 😉

@tamcika aby si pak chlapa neznicila 😉