icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

littledesire
26. máj 2015

@majuskabobi no chod, dobruu, aj ja ideeem 🙂

miamoja2012
26. máj 2015

Ahojteee... Vidím ze to tu žije ;)
Ja uz máj nedám az 2.6 by mala byt ovu,,,
Ale chcem sa vás spýtať... Mam 31r, a 2 ročnú dcéru, ktorú sa nam podarilo splodiť este v ten den ked sme si povedali ze chceme dieta... Teda na 1 pokus motyka vystrelila 🙂))
Aaale to som bola o 3 roky mladšia.... Cyklus mam 28-29-30, ovu testy som skúšala 2-3 krat a mávam na 14 den, Ale... Kojím este... Gyndos mi povedal ze vsetko je ok...
Mame 2 pokusy na otehotnenie... Aby som stihla porodiť do 3r malej a nemusela ist spat do prace...

Co mam robiť? Nejako tomu pomôct? Ma niekto podobný osud ako ja? Ze 1 dieta sa zadarilo bez problémov a 2 sa nedarí ??? Chcela by som aby sa zas podarilo na 1. Krat, inak upadnú do depky... Lebo buďem pod tlakom... Platím si aj dobrovoľne nemocenské poistenie, aby som mala max materskú teda nejakých 830€, a kvoli tomu platím 180 € poistenie, takze to ide aj do peňazí tak uz kvoli tomu som pod tlakom, aby to vyšlo, lebo inak vyhodených 1500€ bude ;(
Takze chcem tomu nejak dopomôcť... Poznáte nejaké finty na iste otehotnenie?

mmoni89
27. máj 2015

@miamoja2012 no keby to bolo také jednoduché tak sú tu už všetky tehulky 😉 ale kojenie problém nebude, ja tiež kojím a otehotnela som tak rýchlo že som to sama nečakal, takže treba len skúsiť 🙂

vikina6
27. máj 2015

@tamcika zatial nepotrebujem, som dobre zasobena lebo som objednala z netu za dobrú cenu,ale ďakujem 🙂

ale ste toho popísali, idem poštudovať,ja nemam nič,stále ovu testy negatívne len BT mi akosi stúpla,uvidím aká bude zajtra...kedy inač stúpa BT po ovulácii,hned alebo až po tých 24 hodín od ovulácie?lebo som sa tu naučila, že ovulácia prebieha 12-24 hodín od prasknutia folikulu a až potom stúpne BT?

tamcika
27. máj 2015

@vikina6 v pohode ja som si ho nasadila zas tak uvidim som 9dc a vcera ovu test nic tak mam pauzu v testovaní . A s BT skúsenosti asi baby viac maju ja vobec

isabella22
27. máj 2015

@miamoja2012 keby sa dalo tak smarit carovnym prutikom no bohuzial neda sa...tiez cakam po vcerajsom vklade v centre....utekaju mi aj peniazky aj cas aj vsetko ale nebanujem obetujem sa...no nie je vzdy vsetko tak ako chceme ...to by sme sa tu nedelili o problemoch atd ale boli by sme vsetky tehulky....

littledesire
27. máj 2015

@tamcika naco mas pauzu v testovani ?? sak to treba kazdy den 🙂 lebo to mozes presvihnut 🙂

majuskabobi
27. máj 2015

No zeny,taky prd mi vysiel 😒

majuskabobi
27. máj 2015

Este aj do pracky mi spadol,preto je taky chlpaty 😊

littledesire
27. máj 2015

@majuskabobi hm, isto tam vobec ale ze vobec nic neni ?? kedy mas (ne)dostat ms??

majuskabobi
27. máj 2015

@isabella22 ako sa citis po vklade? tebe vkladali muzove spermosky zo semennika,ci ako? a mozes prezradit cenu? mozes aj do IP 😊

ajajaj00
27. máj 2015

@majuskabobi ja tam nieco vidiim

majuskabobi
27. máj 2015

@littledesire nedelu/pondelok..asi 5minutach sa tam zjavilo dacoo(zato mi spadol do pracky 😄), ale toto devy z MK volaju kanalik.asi �😌😌😌😌😔👻👻🚼

majuskabobi
27. máj 2015

@ajajaj00 zlatik aj ja,ale vravim,odborna verejnost MK to vola tusim kanalik,lebo to musi byt vraj ruzovucke 😱

nicolettka2126
autor
27. máj 2015

@majuskabobi zlatkooo aj ja tam nieco vidiiiim 🙂
A nemusi to byt kanalik, ked je este takato slabucka ciarocka tak nie vzdy sa da identifikovat podla toho ci ide alebo nejde do ruzova 😉 Urob v piatok alebo cez bikend dalsi-ale milacku, tu istu znacku ako mas tento aby si ich vedela porovnat 😉

mmoni89
27. máj 2015

@majuskabobi ja síce nevidím nič ale to je ešte veľmi skoro takže vôbec by som nestracala nádej 🙂

littledesire
27. máj 2015

@majuskabobi mhmh.. no neviem.. pozri negativ.. urob kazdopadne v piatok isto este..

littledesire
27. máj 2015

@majuskabobi mojko, ale mozno som farboslepa, alebo ten monitor to tak zobrazuje, alebo fotak .. alebo co , ale na fotke sa to javi slaboruzove... pozri sa na neho este raz doma ked tak :D abo kasli na to, sprav o dva dni ..

majuskabobi
27. máj 2015

no bola som kuk,ono zmizlo aj to nic co sa tam chcelo crtat.ten test si zo mna robi prdel.vrr.

@nicolettka2126 ja mam len jednu znacku made in rybkaa 😳
@mmoni89 tak aj ja sa utesujem,ze je skoro 😇

vikina6
27. máj 2015

@isabella22 držim silno palce nech sa to podarí a čoskoro vidíme 2 čiarky na teste 🙂

ajajaj00
27. máj 2015

@majuskabobi zlatko ale to moze este zosilniet nemusi to byt kanalik..musimee mysliet pozitivne

littledesire
27. máj 2015

@majuskabobi hm no ok no... divnee... tak zatial nic teda ale sprav v piatok

majuskabobi
27. máj 2015

@littledesire ty si jaky James Bond,taky photoshop mi tu davas 😂😘 zlata,skusim teda piatok,pre pokoj komunity 😁 ale v piatok mi to uprav na poriadne kolajee 🚼�

majuskabobi
27. máj 2015

@ajajaj00 ja myslim,ultra pozitivne.a ty si na ako na tom? 😊

majuskabobi
27. máj 2015

Ked prsalo,mrholilo,zabiatko sa narodilo 😅 juj,sak ja drzim bobrika mlcanlivosti 💐😹

lusswinki
27. máj 2015

@isabella22 áno áno určite áno. Zázraky sa dejú... Určite sa zadarilo .😀

lusswinki
27. máj 2015

@majuskabobi že bobrika mlčanlivosti 😀 😀 haha

isabella22
27. máj 2015

@vikina6 dakujem v nedelu v pondelok zacinam robit testiky 😉 kiezby vsetka ta snaha bola uspesna 😵

isabella22
27. máj 2015

@lusswinki treba dufat 😉 vsetky si nieco zelame 😉

tamcika
27. máj 2015

@littledesire ahaaa dobre tak aj dnes juchuu 🙂 veď aj ked vcera nic nic nebolo ani duch