V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@tamcika sak jasne... si pozri moju foto dakde som ju pridava.. na 10DC nemam tam nic.. a aha na 13DC som uz ma a dnes cakam ciarku uz normalnu 🙂 takze kazdy den treba robit, lebo to vyskoci na chvilu a potom uz to nemusis zachytit 🙂
@isabella22 jasné... A pozitívne myslenie. Ja sa držím pravidlá, že čo sa ma stať sa stane a keď sa šťastie unavi, aj na mňa si sadne <3
@littledesire ja som tamcike povedala nech dva dni netestuje,lebo nemala na ovulacnom druhu ciarlu.za dva dni tam bude ovul.dusik,ver mi,od oktobra som namakana 😂 ale ked mas @tamcika vela testov,jeden denne hore-dole 😇�
@lusswinki uz by sa po 2 rokoch mohlo aj na mna usmiat.... ☹
@majuskabobi jaj, no moze byt 🙂 ty uz si skusena, ale tamcika robi prvykrat testy, tak lepsie by bolo keby odsledovala kazdy den a potom uz bude vediet ze kedy testovat a tak 🙂
@isabella22 usmejeee sa istooo.. takto : 😀
@littledesire jaj boze ale toto cakanie je fakt na nevydrzanie 😀
@isabella22 ta, treba sa odreagovat... mysliet na ine sa asi neda v kuse.. ale zamestnat sa niecim.. cielene.. a ked myslienky ti unikaju.. snazit sa sustredit.. a si povedat ze ne, nebudem premyslat.. je to ale velmi velmi tazke 🙂 a chce to trening.. ja som sa tak snazila korigovat myslienky ked som chodila na onkologiu s cystou pred par rokmi... da sa to, len treba mat silnu volu 🙂
No babule kieeezby uz chcela byt streda takyto cas ale buduci tyzden nech uz vieem na com som 🙂
@littledesire vsak jasne ja som si tiez zazila toho dost...idem sa hrat s cicou a zamestnam sa ihned 😀
@isabella22 no vidis 🙂 bez, cica bude isto rada, a ty tiez 🙂
@nicolettka2126 och.. teraz nastava ta cakacia doba.. :D a mozno aj ja budem stresovat s cakanim ... :D uvidime 🙂
hlavne nestresujme :D:D:D:D:D
@majuskabobi cicaa ty sa povinne v piatok rano hlaaas!!!! 🙂
@littledesire ja nestresujem len som tak neuveritelne zvedavaaaa ze to az mozne nie je 😀 Tak ale mozem si akurat tak pískať zatial kedze som len 3/4DPO 😀
@nicolettka2126 😀 viem si predstavit aká si nedockavá!Ako aj ja samozrejme 😀
@evi789 toto priroda nem zariadila dobre 😀 😀 Vsak si vsetky nechty okusem za tyzden 😀 😀 A ty uz si po ovu?? Prepac ak som sa ta to uz pytala len nepamatam si vsetko kesze nas tu je tolko 😀
@littledesire uz oxiduje tu pri mne 😉 mozno ked uz mi to pojde na mozgy pojdem do roboty....
@nicolettka2126 miau,tak urcitee 😹
Ktora to mate toho maciaka ufonika 😀 este footku.inac moja babca povedala,ze zeny co chcu otehotniet,tak sa nemaju hrat s mackami..ale ja furt na tajnasa hladkam nase macence , 5ks,nasa Cila je plodna,snad sa aj na mna nalepii 😄
@majuskabobi može byt aj kocurik?? ku nam sa nastahoval kocurik 😀 😀 😀
@juliett99 jasne,kocuriky su fajn,hlavne ak.su take flakate,xi
@nicolettka2126 Vies co,pytala si sa 😀 ,ale inak neviem ci nie prave teraz mám 😲 .... podla toho kalendára som mala ovulku v nedelu.....ale zas od pondelka vecera ma dost bolí brusko..pichá..vajecníky cítim,takze podla mna ju mám teraz..aj podla hlienu 😕 😅 ...ale neboj,vcera sme sa posnazili 😀 ...my v podstate kazdy druhy treí den 😕 😨 takze sa uvidí...ale ma bolia aj prsia dost..neviem co to je teraz uz 🙄
@majuskabobi aj mne to robia
@evi789 noo tak podla bolesti by som teda povedala ze dnes ked citis take pichanie...Ja som ho tiež citila cca jeden dva dni pred pozitivnym ovulacnym testikom.Cize ked tak spatne porozmyslam tak mi vajecniky davali zabrat cca 3-4dni.Ale ten posledny den uz to bolo jemnucke.Tak to te fajn ze sa snazite kazdy druhy treti den 🙂 Aspon nic nemozte prepast 🙂 Jujj a potom este to cakanie po ovulke..ochhh na porazenie 😀
@epsonka45 citlivky jedne 😀 a Ty ako? 😊
@majuskabobi ja to nevidim moc ruzovo v mojom pripade...podbrusko pobolieva ale myslim,ze to skor uz priprava na ms...dnes som rano nevydrzala a urobila test a nic len jedna ciarka
@nicolettka2126 takze podla Teba mám ovu teraz?Ci? Ach bozeeee 😅 😀
No tak som tu opat,mrcha s trojdnovym meskanim dnes dorazila ☹ ...sak dufajme ze nabuduce uz nebude...

@majuskabobi jasneee.. dorobim ti tam cokolvek :D:D aj panacika :D