icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

littledesire
29. máj 2015

@nicolettka2126 no neviem ci im to mozem takto vysvetlit 😲 😲 😀 😀 😀 😀

littledesire
29. máj 2015

@isabella22 tak snad to aj na daco bude no :D uvidiime 🙂

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@littledesire urcite ano 😀 😀 Ale nie, srandujem, snad vas nikto nebude otravovat 🙂

littledesire
29. máj 2015

@tamcika no on to asi citil no :D:D ze si setril na dnes a na vikend :D:D

littledesire
29. máj 2015

@melisssssa ja robievam od cca 9DC alebo 10DC, zalezi od toho aky mas cyklus.. na zaciatku ked som zacinala som zacala 5 - 6 DC aby som to mala odsledovane od konca mrchy.. 🙂

evi789
29. máj 2015

@majuskabobi Tak mne by nemala 😀 prist 7-ho 🙂....ale zas som tesne po vynechaní HAK a preto ani neviem aky mám cyklus vies...tento dátum mám na 28 dnovy cyklus,podla neho som mala mat plodné dni od 19-ho do 25-ho,lenze ja som mala ovulaciu podla mna 27-ho ( podla hlienu a bolesti v brusku ).....takze ja som z toho teraz tela 😀

isabella22
29. máj 2015

@littledesire treba vonku je krasne a je piatok tak treba poriesit 😀

lucinka0308
29. máj 2015

@evi789
@nicolettka2126
@majuskabobi
@isabella22
Ďakujem za povzbudenie... na budúci mesiac to skúsim už aj s ovu testami 🙂 A vám držím ešte palčeky nech vám nepríde MS

isabella22
29. máj 2015

@lucinka0308 dakujem o par dni to budem potrebovat 🙂 😵

melisssssa
29. máj 2015

@littledesire dakujem za odpoved...ja mam tak 30-31 dnovy cyklus...tak skusim tiez okolo toho 10DC skusat ak to tento mesiac nevyslo... sice mam brucho nafuknute jak melon,cecky ma bolia jak hovado,na prd mi je tiez fajnovo tak uvidim 🙂 ale verim tomu keby spravim tehu test a je negativny ,tak behom minuty aj vsetky priznaky mi zmiznuuu...🙂 a vy sa dlho snazite??

littledesire
29. máj 2015

@isabella22 asi by mi bolo lepsie kebyze vonku prsi, zuri burka.. :D:D vtedy sa ma zaliezt do perin :D ale tak snad je piatok , doma budeme tak ci tak, lebo drahy musi byt na telefone.. v telke isto nic nepojde :D:D:D:D:D tak co nam ine ostava :P

littledesire
29. máj 2015

@melisssssa hehe poznam, no my sme sa v decemebri bez ovu testov, potom som nastupila do prace novej, tak sme dali pauzu, a potom tak od aprila, ale testujem az od maja, minuly mesiac nevyslo, tak uvidime tento.. takze ja ratam, ze tak 3 mesiace, ale myslim ze prvy sme netrafili ovu predpokldam, a druhy co bol maj, tak mozno aj hej, ale bola som aj chora, takze teraz uvidime co prinesie tato ovu 🙂
a hej, bude ti potom uplne stacit od toho 10DC, predpokaldam, ze tak okolo 16DC by si mohla mat pozitivny, ale radsej to odsleduj, lebo to nemusi byt pravidlom.. niekto mava skor, niekto aj neskor 🙂

melisssssa
29. máj 2015

@littledesire tak drzim palce nech to vyjde 🙂 my tiez tak 2.mesiac..a to nie tak,ze by sme sa extra snazili..len sme sI povedala,ze si teda nebudeme davat pozor a uvidime ,ked to pride tak to pride...ale ak nepride tak idem na tie ovu testy..aspon vyskusam,aby som mala vobec prehlad 🙂

littledesire
29. máj 2015

@melisssssa noo, ja som tiez tak, som dala cas na to december, a april, nevyslo, tak tearz druhy mesiac sledujem ovu 🙂 tak uvidime, a aj tento mesiac sme dali uz aj vitaminky a tak 🙂 tak uvidime ze kedy sa podari no.. ak nevyjde tento mesiac, pridam asi k tym ovu testom aj meranie BT, aby som vedela ci vobec bola ovu 🙂

vikina6
29. máj 2015

@littledesire tak to sú krásne čiary 😎 ukažem mojim ovu testom nech vedia ako majú vyzerať 😀 prajem príjemne snaženie 😉

majuskabobi
29. máj 2015

@evi789 takze si cerstvo po ovulke 😉 podla toho ako citila boliestky.udajne zeny po vysadeni Hak velmi rychlo otehotneju,mozno si aj Ty ten pripad 😊 ja som sa vzdy HAK vyhybala ako cert krizu 😄 nikto mi nepovedal,ze po vysadeni lahsie otehotniem ..ja nescasny zemepan☺

tamcika
29. máj 2015

@melisssssa ahoj, ja som tiez tak ze minuly mesiac ze nebudeme si dávať pozor sle noc z toho lebo netuším ako mam ovu. Mávala som 28cyklus teraz posledné 3-4 mesiace mam 31 cyklus. Dnes som 11DC, nechcela som ovu testy ale nakoniec som objednala tak uz 4 dni skúšam testovať. Zatiaľ nic no snáď to čoskoro vyskočí a bude ovulka. Tak tento mesiac dufam ze pomôžu testiky a vystrihneme ovulku

melisssssa
29. máj 2015

@tamcika ahoj,tak to sme na tom podobne...Mne by menzes mal (ale nemysel 🙂 dojst v nedelu tak uvidim🙂 ked tak od dalsieho cyklu obhednam aj ja ovu testy a buden sledovat aby som bola mudrejsia 🙂 drzim palce a informuj 🙂

tamcika
29. máj 2015

@melisssssa možno ani nedojde 🙂

littledesire
29. máj 2015

@vikina6 dakujem ;) este som spravila teraz o siedmej jeden;) a tento uz je mega, uz prva ciarka je silnejsia ako kontrolna ;) 😅

vikina6
29. máj 2015

@littledesire ty si asi jasný príklad ako majú ovu testy vyzerať...
baby,ja to toho mesiaca už vzdávam,nechávam to tak ako bude,počkam na mrchu lebo ani dnes ovu test nebol pozitívny, a pripojím sa aj k júnovým snažilkám

littledesire
29. máj 2015

@vikina6 no, ale ze mam pozitivny test neznamena ze to aj realne prebehne ;) to by mi potvrdila bazalka alebo folikulometria 🙂

littledesire
29. máj 2015

@vikina6 noa ty uvidis ze co, mozno este bude..... mn3 sa nechce do junoviek, tu je mi dobre )

vikina6
29. máj 2015

@littledesire a meriaš si bazalku?...nechapem prečo ma Dr. neobjednala aj dnes na folikulometriu či už ovulacia prebehla,asi na to trochu kašle 😒 mi povedala,že ked minulý mesiac menstruacia po duphastone prišla tak potom ovulacia bude aj toho mesiaca, no na druhý mesiac už budem dotieravejšia

littledesire
29. máj 2015

@vikina6 praveze nemeriam zatial, nechcela som vsetko naraz riesit ;) som povedala ze zacnem merat ked sa tento mesiac nezadari ;)
a ty bud k lekarke dotieravejsia, lebo co si nezariadis to nemas a zbytocne stracas potom dalsi mesiac... neviem preco to niekedy lekari nechapu vobec...

melisssssa
29. máj 2015

@tamcika nenahnevala by som sa 🙂 uz sa mi nechce chodit do roboty 🙂 🙂

majuskabobi
29. máj 2015

aj ja,aj ja
Chcem,chceem.dupky,dupky do zeme 😊😊😊

vikina6
29. máj 2015

@littledesire bodaj by si už s meraním nemusela začať 😉 ja som na striedačku raz merala,raz nemerala ked som mala problémy s cyklom tak som to vzdala a toho mesiaca zasa začala,ved som verila že v maji sa to podarí...idem skúsiť ešte poštudovať či niekto mal ovulaciu aj neskôr s dufikom

tamcika
29. máj 2015

@melisssssa joooj to som si aj ja presne pomyslela ze nech uz chodím do roboty na návštevu s kočíkom 🙂 provokovať kolegyne ha 🙂 @littledesire aj ja cem take testikyyyy

littledesire
29. máj 2015

@vikina6 hehe, tiez v to dufam ;) uvidime kazdopadne ;)
No skus niekde pohladat abo sa spytat bab v skupine snazilky ci cakaren ..