icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

littledesire
29. máj 2015

@tamcika drahaaa, budes mat aj ty isto 🙂 ja by som chcela aby taketo boli tehu, nielen ovu 🙂

littledesire
29. máj 2015

Baby, neviem ci tu dakomu, neviem ktorej z vas mam podakovat za srdiecko, kto mi drzim palce 😎 tak dakujem ;)

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

Baby akurat som vysla zo sprsky tak hlasim novo zistene veci 🙂 Na prsiach (na oboch) som si vsimla viditelnejsie zilky..kedze patrim k tym s mensimi prednostami tak doteraz som si nevsimla ze by som tam niekedy nejake viditelne zilocky mala a teraz na oboch z vonkajsich stran...A uz aj bradavky zacali byt citlivejsie,ale to som mala aj minuly mesiac pred ms..no a podbrusko je dnes cely den take divne 🙂 Kazdopadne nic z tohto radsej nicomu nepripisujem len som si vsimla par divnych veci 😀 Tolko na dnes odo mna z noviniek 😀

evi789
29. máj 2015

@nicolettka2126 supeeer 😀
inak prsia ( vlastne bradavky )mám brutálne citlivé 😕 😕 😅 a naliate prsia.... Ale tieto príznaky sú známe aj pred menstruaciou.... Takže... Ale ja som tiež zbadala na sebe pár čudných vecí.... hm

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@evi789 ja naliate prsia nemam ani som nikdy nemala cize netusim aky to je pocit 😀 Len tie zilky ma prekvapili...no anto podbrusko,raz tu pichne raz tam raz cele je divne neviem no ved uz o par dni uvidime 😀

evi789
29. máj 2015

@nicolettka2126 mňa aj bolieť zvyknú pred mrchou ale teraz tak inak sú naliate a tie bradavky... fuuu veľmi sú citlivé. Ale som myslela aj na to že som vynechala HAK a možno hormóny vieš.... veď uvidíme 😀

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@evi789 jooj jooooj zvedavaaaa sooooom 😀 😀

evi789
29. máj 2015

@nicolettka2126
aj jaaaa.. inak mňa bolí trošku brucho akoby pred mrchou... a ty si prečo na koniku a nie na polovičke 😀? Ja rýchlo odpoviem 😀. No ja som mala včera 2x tak dnes vegetim 😀

littledesire
29. máj 2015

@nicolettka2126 celkom dobre priznaky, ale hlavne sa nesleduj (sa mi este hovori ne? 😀 ) uz nemas vela, tak este vydrz, ja som dnes vecer pridala druhy megapozitiv test, takze cakam, cakam tiez a snazime sa 😝 😵

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@evi789 no my dnes abstinujeme 😀 😀 Bolo predvcerom, tak my zas nemame kazdy den alebo kazdy druhy to len obcas 😀 😀

nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@littledesire vydrziiiim nebooj 😀 Max co som sama sebe povolila je v pondelok a v utorok ovu testik 😀 ale tehu testu sa nesmiem do stredy ani dotknut..lebo doteraz ma vzdy den pred testovanim predbehla ta mrchana mrchata tak som si povedala dost 😀
A vy uz mate po snazilkovani ze si na koniku? 😀

littledesire
Odpoveď bola odstránená
nicolettka2126
autor
29. máj 2015

@littledesire tak urcite ma to nastve ak bude slaby ale zase keby som ani len ovulacik neurobila tak by som to nevydrzala asi a siahla by som po tehu teste a to by mi bolo vies co platne 😀 Tak som sama so sebou urobila kompromis...známej posielam vela vela sily a hlavne nech to nevzdava 🙂

littledesire
29. máj 2015

@nicolettka2126 celkom dobry kompromis ;) pondleok sprav teda ten ovu, som zvedava tiez cito funguju s tymi ovu

rula
29. máj 2015

@tamcika super,sme rovnako. Ja ovu netestujem, viem ,že ju mám 11DC. Práve ma môj drahý krásne pomiloval, už ležká v postielke a ja si tu snívam, nechce sa mi ani spať.

ccaro
30. máj 2015

Pridavam tehu test z dnesneho rana 🙂 je to dva dni pred MS. Posielam vsetkym snazilkam vysoko nakazlive tehotenske bacily.

tamcika
30. máj 2015

@rula no super ja praveze netuším ani náhodou tak testujem a čakám, akurát ze nejako nevychádzajú tie ovu testiky

rula
30. máj 2015

@ccaro jeeeeej gratulujeeem a prajem šťastný víkend

majuskabobi
30. máj 2015

@ccaro ale vela vela posli bacilov 🙂 gratulka 😉
@rula čo nespíš 🙂
@tamcika a ty druha 🙂

nicolettka2126
autor
30. máj 2015

@ccaro waaaaaaaau gratulka obrovskaaa 🙂 A veru riadne nas nakaz vsetky 😀

evi789
30. máj 2015

@ccaro Gratulujem z celého srdca 🙂

tamcika
30. máj 2015

@majuskabobi nespím lebo čakám na ovulku 😂😂😂

littledesire
30. máj 2015

@ccaro gratulujeeem ;) drzte sa

littledesire
30. máj 2015

@tamcika hahahahahha 😀 😀 😀 ta to skoro si pootm hore 🙂

tamcika
30. máj 2015

@littledesire veď toto, mozem este pár dni asi spat :P

littledesire
30. máj 2015

@tamcika no jak ti dobre... ja som sice spala dldesiatej ale som sla neskork spat a som rozbitoza dnes 🙂

majuskabobi
30. máj 2015

@littledesire zaberak tá ovulka, čo ? 😀 😀

nickyva
30. máj 2015

@majuskabobi Ahoj, pridám ti sem moje testíky, mám pocit, že mi to zo včerajška nezosilnelo, tak som zvedavá na zajtra ☹ dnes a včera som mala jednorázový tmavozlto-hnedý výtok či čo to bolo, + ma bolia kríže ako na mrchu...dnes je deň (ne)očakávanej 🙂 dúfam, že bude všetko ok, sa zrútim, keď to zasa nedopadne dobre :-/

majuskabobi
30. máj 2015

@nickyva šak to máš parádnee. závidko, kýchni prosím na mňa 😀 nestresuj, a hlavne netestuj každý deň, a tvár sa ako nastávajúca mamina, to špinenie môže byť hnezdeniee 😉

nicolettka2126
autor
30. máj 2015

@nickyva neboooj hcg hormon stupa obden zlaticko takze netestuj kazdy den ale kazdy druhy az ak chces porovnavat ciarocku 😉 A gratulka su kraaasne tie testiky 🙂