V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22
@evi789 matko teraz vo februári ide mat 7r a Maximko ma presne 18mesiacov a keď im poviem až tak presne ako si napísala keď to tam dotiahnem skôr nie potom sa to ťažko vysvetľuje keby to nevyšlo. A to naše v brušku vychádza na september. A vôbec neziarlia na seba strašne sa ľúbia a drobec nevie bez neho žiť stále sú spolu na sebe. A tak sme ich aj viedli Matka zapájali do všetkého od prebaľovanie kŕmenia až po hranie necítil sa v nevýhode asi nikdy. A robím si priestor tak ze kým je v škole venujem sa krpcovi a keď príde som zas viac s Matkom a muž s drobcom kým sa naučíme pokecame a potom spoločný program. 💕
@badimeria ja som to citila
❤️
💕
A uz prosím klud a mysli pozitivne!!
Mimomaternivove boli inac!!!
Uzivaj si to a Pohladkaj si brusko
😚😚😚
@sara34valentina a ty sa ako máš moja? Fľaky zmizli? Videla som tvoj príspevok. Maličký je strašne chutný 🙄 . Ešte veľa papka? A mlieko? Máš veľa Že?
@sara34valentina ako sa mate? Jonaskovi to ustupuje?
@badimeria ano, to je super,ze ich takto vedies k tomu, aj ja sa snazim. U nas je to trosku ine tym 17mesacnym vekvym rozdelom,v podstate su este obe babatka.. velmi sa lubia, su ako dvojicky 😁 zacinaju byt hrozne partacky, pepe vymysli somarinu a viki opakuje 🤦 ale je to uzasne mat dve deticky a vidiet tu ich uprimnu lasku a aj handrkovanie a rivalitu 😊 som zvedava,ako to bude pri tvojich 3 😀
@badimeria zlate mas deticky🙂🙂 a som moc rada,ze vsetko dobre dopadlo🙂🙂 ja som to vedela🙂🙂 uzivaj si tehulkovanie,verim,ze uz vsetko prebehne bez problemov🙂 a mozno,ze sa tento rok este aj ja pridam 🙂🙂🙂
@evi789 ano, potrela som materskym mlieckom a uz skoro nema, vraj Sa Tak babatka precistuju..
Mliecka Mam strasne vela, odsavam 3xdakedy 4x denne.. Kedy ako vypije..
❤️
Kazde odsatie 180ml cize mozeme aj my pit 🤣srandujem..
❤️
Uzivam si Ho naplno, som Taka Stastna ❤
Je to zlaticko, tie babatkovske zvuky krasne milujem
❤️ Elias podrastol a Mne pride ako valibuk🤗
Ked ich porovnam su rozdielni
❤️
Jonas tmavsi a vlasatyyyyy
Pekne saje a je trpezlivy
❤️ chce furt cicik Aj po kojeni, Aj po dokrmeni a Tak zabuva
❤️ Eliasko nebol trpezlivy chcel vela papat
❤️
@sara34valentina joj to je milé,môj maličký 🤗🤗 .
Wau super,že pomohlo mlieko 👍.
Áno áno viem si predstaviť tie zvuky tu vôňu bábätka jooj 😊😊😊😊😚😚😚😚 .
A večer už spinká viac? A ty? Už sa cítiš dobre? Myslím po pôrode.
😚😚😚
@sara34valentina som šťastná ze si to tak uzivas❤️ pozerala som foto aj môj drobec bol tak vyhadzany no mne vtedy nik nepovedal ze sa čistí 🙂 som myslela ze to z tých ich veci tak som ho vyzliekla a obliekala už iba do svojich a ono to potom zmizli ale isto jedno s druhým. Tak oddychuj a užívaj máš krásne deti a poviem ti ze po pôrode s Jonaskom na rukách teda vyzeráš skvelo ženská ako to robis💕
@evi789 Ja Sa citim akoby Som Ani nerodila!!
Uz ani nekrvacam, ziadne bolesti
Hned po porode som behala ako srnka... Brala som hemoopathie hned po porode!!
❤️ Mam len dva stehy a sprchovala som Sa denne 4x tu ranu!!
Sa citim akoby Som nerodila
❤️
To po Eliaskovi ma bolel cely clovek Este 2mes
Teraz len Ked som kojila tie stahy maternice boleli ako kontrakcie, inac Nic
❤️ porod1hod20min
Kontrakcie som Mala uz hned porodne kazde 4min!!tie bolesti boli silne a som Stastna a hrda sama na seba ze som to zvladla a Ked zacali tie tlaky ze uz je na ceste som myslela ze umrem
❤️ citila som cele jeho telicko ako prechadza cezomna a Potom ulavu a stastie, lasku neopisatelny pocit
Vsetci v soku ze som to stihla
❤️ ja som vecer skoro kazdy mala poslickov
Vzdy som dala sprchu a Ked presli sla spat
V ten den som bola u Gyn vecer, ze som Este zatvorena a krcok 1cm...
Takze som Neverila...
Vecer zase poslickov a Tak som si dala vanu Ale poslickovia presli. Nemala som potuchy ze v tu noc pojdem..
A rano 3 :30 neskutocne kontrakcie Bozeeee sanitka ma niesla so Sirenou 100km sli rychlo 😂😂😂😂
@sara34valentina to je ake dobré,máš sa teda skvele,super! Rýchly pôrod,zjavne aj preto nezanechal väčšie stopy? Zvládla si to na jednotku 😘.
A aj tie homeopatiká určite dopomohli.
Cítim - nazabudla som este stale na tú bolesť aj po desiatich rokoch (počas kojenia-tie stahy) a aj pôrodnú bolesť 🙂 .
Teším sa že si ok 🙂 😘 ❤❤❤
@evi789 dakujem si zlataaa
❤️
@evi789 a Co vy, snazite Sa, vsak??
ahojte dievcataaaaaaa❤️❤️❤️
@sara34valentina ze 100km 😳 ja by som nemala nervy 🤦 super,ze sa citis dobre, to je hlavne. Mas si kedy aj eliaska uzit?
@sara22 100km/hod Ano Jonas buva Aj 3hod, tak Sa snazim Aj s Eliaskom
❤️ Aj keď on len Papa (ocko) 😂
Super som Dopadla
❤️ na jednom ciciku Jonas
❤️ na druhom odsavacka😂😂😂
@sara22 je to narocne, Ale Ked je muz doma da Sa...
Som zvedava v pondelok
IDU Pre moju mamicku
A chcem si to sama vyskusat
Tak svokra urazena lebo Chcela prist
Vcera tu boli prvy krat
❤️
@ajajaj00
❤️
@sara34valentina vybozkaj drobciatko krasne😘
@rula anoo 😊 ja som vo viedni
@orchidea111
@ajajaj00 caute babule. a kde mame fotky krpcov? nejako ste sa stratili...

Aj ja som za ja aj hneď by som vás rada videla. A manžel asi trocha odfúkol on sa vtom nevyzná ako my ženy že všetko vieme počítať a kedy bolo co tak už som na ňom videla nervozitu a ze som už úplne na nervy mi povedal. Ja som mu to rátala vysvetľovala no v ňom sa to trochu bilo nevedel ze ci počúvať mňa ci vyštudovaný "lekár" ma pravdu. On už iba chcel nech to všetko skončí nemohol sa už namna pozerať ako furt plačem deti boli bokom domácnosť na všetko bol sam a do toho musel všade behať somnou ja som bola fakt psychicky na dne nevedela som žiť iba prežívať. Teraz sa snažím to dospat a vrátiť sa spet do normálu.