V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Ahojte babenky. Čo máte nové? Ako sa máte? Ja mám tento týždeň dovolenku..v sobotu mi nebolo dobre,bola som na odberoch,minerály a stitna. Teraz soplim pre zmenu 🙂 .
Vy ako? Tehulky,mamulky?

@evi789 Ahoj Evicka naša ja dáko stále prežívam dostala som už tehu knižku včera robili mi tie krvné odbery prvé zajtra budu výsledky. V piatok alebo v pondelok budem vedieť co mam v brušku. Cez víkend odchádzame relaxovať s rodinou na chatu tak snáď nebudem až taká nemožná. A ty kedy budeš mat výsledky? Kedy bude ovulka😉
@badimeria jaj či som zvedavá kto sa skrýva v brusku ale asi nie viac ako ty že moja 🙂 .
Tak Vám želám potom príjemný oddych a verím že sa dáš raz-dva dokopy a budeš si aj užívať ten relax 😘 .
Vieš čo ja ti neviem kedy mám ovulku.. Podľa aplikácie mám plodné dni ale veď vieš...buhvi kedy je naozaj,teraz som sa nesledovala iba pijem čajík (alchemilku) 2x za deň...hlien som spozorovala predvčerom tak možno aj tie plodné sú teraz...no ale od soboty som bola KO...ale dnes budeme iba dvaja... romantika ...a taaak 😁😁😁😁 tak sa urcite posnazime 🙂 ❤
PS: tie výsledky budú v piatok
@evi789 tak ma potom informuj snáď to bude v poriadku. ❤️To vieš ze som strašne zvedavá lebo keď už sa stalo aspoň by som si želala to dievčatko keď manžel ho tak veľmi chce i keď prvoradé je zdravíčko drobciatka. Kedy ma tie uši doslova nesrali 🙂 tak snáď by som bola viac aktívnejšía. Ale na žiadne tutu mutu teda nemám ani po myslenia tak snáď manželovi dnes postačí sladké prekvapenie😋
@badimeria ja tipujem chlapčeka 😍😍😍😍 tak či tak bude to super.
@agathachristie nooo jatipujem tiez toho princa,vzhladom na to ze sa to pomiesalo pocas ovulky.🙂
Aaaaaaa ja som asi jedinaaaa, ale ja tipujem ze @badimeria bude mat dievcatkoooo 😊😊😊😊
Ahoj babule výsledky žiaľ nedorazil až v pondelok tak som stále v očakávaní 6.3. Mame prvé špeciálne sono u Dr. Grochala unas a želáme si to dievčatko dúfam ze vinde❤️my už sme na pobyte na chate tak pekný vikend
@rula a ty ako? Ktorý dc si?
baby, tak som prave odrodila s tou kamoskou, muz jej ma hnisavu anginu a ona mi vola, ze ma poslickov, kazdu chvilu a ja som dosla, ze ty kokos , ty mas kontrakcie, palila som po dialnici do Kochu, ta v aute kazdych 5 min o 17.30 sme dosli a o 19.20 sa mala narodila.
bolo to rychle, super, sestricka povedala, ze aj ona chce taky porod. Ledva som si dala navleky a slu sme na salu. vsetko som to prezila s nou, aj v aute som s nou dychala, skoro vytrhla tu hornu klucku. malu jej supli hned na brusko a potom ju umyli a dali mi ju. dve hodiny sme boli same na sale.... uzasneee
@badimeria zienka nasa, my uz sa taaak velmi tesime na tvoje vysledky ze az 😊😊
@evi789
Ahoj cicka micka, ako sa mi mas?
Co noveho?
Som tu teraz nebila tak musim dobieeehat 😅😅
@rula jeeeej rulka kamaratke z celeho srdiecka gratulujem k babatku a prajem veeela zdravicka ❤️❤️
Ty si mala prekrasny zazitok, waaau 😍

@badimeria ale nie su, obe od stvrtka horuckovali, teraz uz nastastie bez teplot.ale nervne su nenormalne 😭 ja tiez chora,asi tiez chripka a zlieza mi to dole na priedusky. Nemam ani kedy k dr.,bo mm je odcestovany do utorka a v stredu ma pepe narodky,cize budem pripravovat na minioslavu pre nas..vy uz ste zdravi?