icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
19. feb 2018

@badimeria
@nicolettka2126

@rula
Caute 🙂 samozrejme že neprišli 😣😣😣 že mám zavolať zajtra... bozeeee.
Nikolka som sa aj tak pýtala že čo je s tebou de si sa stratila 🙂 kde si bola hm?
@badimeria tak snáď príde ta sms :-* 🙂 ako malý? Kašle veľmi?

evi789
19. feb 2018

@nicolettka2126 inak sa mám už lepšie. Minulý týždeň som bola všelijako... čakám na výsledky z krvi. Dala som si vyšetriť stitnu a minerály (horčík,vapnik) strašne sa mi tocila hlava ,trpla mi sanka..slabé svaly... boooze..Ale už lepšie...už som v robote.

nicolettka2126
autor
19. feb 2018

@evi789 jeej to vazneee, myslela si na mna, zkato mojeeee 😘😘
Vies co v piatok sme behali po vonku, v sobotu sme boli u nasich a v nedelu klasika varenie uoratovanie plus tu boli svojrovci poobede tak som moc neriesila internet 😊😊
Tak teraz dobieham kym malá spinka 😊😊
Na co vsetko ti maju prist teraz vysledky moja?

nicolettka2126
autor
19. feb 2018

@evi789 no a teraz kukam ze uz si mi aj odpovedl na moju otazku 😂😂
No ja nejako nestiiiiiham 😂😂
No som zvedava teda a verin ze budes mat vsetko ukazkove 😘

sara34valentina
19. feb 2018

@evi789 ahoj mojko, Daj si pozriet vit D..... Pretoze vela ludi netusi, ze Aj keď je v norme, nepostacuje to na zo, aby telo dokazalo prijat ine mineraly! Musi byt nad polovicu!! Bez vit D v tele Neprijmas NIC!
❤️

badimeria
19. feb 2018

@nicolettka2126
@evi789 ahojky Nikolka ďakujem že čakáš aj ty😘bojím sa aby som nedopadla ako Evicka že až zajtra už má hnevajú garantujú výsledok do 5dni dnes je to 7den pracovný a prd. Ale keď máš zaplatiť celkom dosť podľa mňa to musíš hneď a potom už majú aj termín u riti keď je zaplatené. Nahnevaná som. Som tam nadrzo zavolala že sa pokúsia teda dnes mi to zaslať že v labaku pracujú dnes do 16:30 že majú veľa prace a kopec výhovoriek

evi789
19. feb 2018

@sara34valentina ahooj. Okej,dam si pozriet aj to. Inak už druhý týždeň som začala brať vitamín K2, D3 ,B-komplex,calcium a magnezium...jaj a aby som nezabudla beriem kys. Listovu,železo a céčko...pripadam si niekedy ako cvok 🙄😣 ale co už... musím a hotovo. ĎAKUJEM

evi789
19. feb 2018

@badimeria ach.... akoze fakt..zaplatíš si tak jednoznačne že to je minimum aby bolo všetko na čas preboha.... 😣

evi789
19. feb 2018

@nicolettka2126 verim aj ja riťula,musi byt! A ak nebude,tak poriesim ... mysim byt zdravá 😘

sara34valentina
19. feb 2018

@evi789 treba skusit vitaminy v prirodnej Ale forme.. Napr. SPIRULINA, nie tabletkovou formou

agathachristie
19. feb 2018

@badimeria určite žiadaj časť peňazí spat. Nenechala by som to tak.

evi789
19. feb 2018

@sara34valentina ďakujem. A kde ju vezmem? Vo forme liekov? Či? Aha píšeš nie vo forme liekov .. kde si ju viem zohnať?

evi789
19. feb 2018

@agathachristie správne!

nicolettka2126
autor
19. feb 2018

@badimeria presne zlatko ako pise aj @agathachristie postras ich ze budes ziadat cast peňazí naspat ak ti do hodky neposlu vysledky.. Ved ked raz maju dany termin dokedy to zaslat tak nech sa ho aj drzia.. A nielen hned peniaze vypytat a potom kaslu na to.. Ach, so vsetkym a všade to tak je, ked ma clovek platit tak okamzite hned vsetko a ked ma dostat nejaku odozvu tak zrazu terminy neplatia 🙈🙈
Drzim palceky aby ti to cim skor poslali 😘😘

evi789
19. feb 2018

@badimeria no nič moja? Neposlali?

sara34valentina
19. feb 2018

@evi789 je to zlisovana riasa v podobe pilulky...

evi789
19. feb 2018

@sara34valentina dakujeeeem :-*
Inak ako? Všetko ok?

badimeria
19. feb 2018

No som sklamaná neposlali nič no ráno o 8tam budem zas volať ale už si nedám servítku pred ústa.

evi789
19. feb 2018

@badimeria ani nedaj moja!

agathachristie
19. feb 2018

@badimeria idioti. Nedaj sa. Aspoň viem, čo od nich čakať keď na to pôjdeme.

badimeria
19. feb 2018

Babule neverím ale teraz mi to všetko došlo som neskutočne šťastná cakame👗princeznicku

melisssssa
19. feb 2018

@badimeria zlatiiiicko ,som stastna s Tebou 🙂 moc gratulujem k princeznicke🙂 uzivaj sisa tehulkovanie🙂

nicolettka2126
autor
19. feb 2018

@badimeria jeeeeeej mojaaaaa, ja som to vedelaaaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️
Preto prisla tak necakane a bojovala 😍😍
Gratulujeeeeeeem ❤️❤️❤️❤️❤️

kakatulik
19. feb 2018

@badimeria to fakt? Ja odpadnem úžasné. Ach jooo. TOo ti až ťaž poslali?

kakatulik
19. feb 2018

@melisssssa ozik a kedy máš vkastne TP?

evi789
19. feb 2018

@badimeria vidiiiiis mojaaa ja som to cítila tiež bozeeee veľmi sa teším..život je krásny 😘❤❤❤❤❤❤❤❤

badimeria
19. feb 2018

Ďakujem vám ze to prežívate snami no som cela šťastná ja ani nezaspím že nám to vyšlo pan Boh vedel prečo ju k nám poslal och dakujem❤️

agathachristie
20. feb 2018

@badimeria gratulujem srdečne 😘😘😘😘

sara34valentina
20. feb 2018

@evi789 ano, len neviem uz kto som
❤️ je to narocne kedže Stale kojim a Eliasko ma tiez potrebuje..