V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Och,baby, ja som stale chora. Minuly tyzden bola zavreta skolka, obe baby doma, muz na atb, s nicim nepomohol, len bol hnusny na mna. Vobec ho nezaujimalo,ze aj ja som chora a potrebujem si oddychnut 😖 v nedelu mala starsia oslavu, takze cely vikend som este aj upratovala, varila a piekla torticku. Vcera som sa konecne dostala k dr.,ale mala tam tolko ludi,ze ma ani poriadne nestihla pozriet, lebo som sa ponahlala po starsiu do skolky. Vecer som sa zavrela v spalni, nech muz uspi deti a o 20zaspala. Spala jak drevo do rana do 4.30, kedy ma zobudila mala. Ale konecne sa citim trosku lepsie.. och, uz nech je toto obdobie chorob prec, lebo ja som non stop chora a na deti sama 😭
@sara22 ah Bože, to Mi je luto.... Uz nech ste zdravi III, davaj si Ked budes citit vzdy daco ma liezt na vas, INFLUDORON od weledy
@badimeria gratulujem
❤️
@sara34valentina začiatky sú určite ťažké :-/ ...potom sa to pekne vykryštalizuje ❤❤❤
@kakatulik Ccko uzivam stale, kazdy den cez toto na imunitu narocne obdobie..no ja tym,ze v noci nic nenaspim, lebo som pri detoch hore(na striedacku sa budia), tak si telo nema kedy oddychnut. Muz ma taku pracu,ze chodi o 18.30/19 domov, cize to stihne deti pri veceri a potom ich idem ukladat.. takze ma kazda choroba dostane a to uz som pojedla od hlivy cez kvasnice a neviem co vsetko na imunitu 😖 ale este vyskusam co mi @sara34valentina radila..
@sara34valentina prosim ta,kde to predavaju? Ty to normalne v at lekarni kupujes?
@sara22 Ano, vsetky hemoopathie v lekarni.. Dobre je hned nasadit Ked uz citis..
@sara22 kupis Aj na sk v lekarni
@evi789 to dufam lebo Ked jeden z nich place, zacne Aj druhy,
@sara34valentina 😂 to aj moje baby robili, volali sme to retazova reakcia 😂😂 to prejde, neboj, o take 3/4roky uz bude fajn 😉
Ale nie 😅 zacne sa to zlepsovat po tych 3/4 mesiacoch..
@sara22
@sara34valentina my so sérhrou sme dvojčatá. Naša mama by mohla spievať ódy o reťazový ch reakciách. Ale neskôr je to v vraj super.
Segrou malo byt.
@badimeria jaj ty ani nevrav.....dnes mi brali po 3x krv! Prvýkrát praskla skumavka,tak som musela este raz na krv,nepýtaj sa čo sa stalo ale vola mi včera sestra či sa viem staviť lebo nevysetrili v blave 😣😣😣😣😣...takže dnes som bola na odbere..mám volať v piatok..A bola som aj u očnej kvôli tomu dvojitému videniu..budúci utorok mi dala termín :-/ ..
Som rada ze si ok ❤❤❤

@badimeria presne moja,presne! Krásny dar ste dostali a spolu ste bojovali i napriek debilom doktorom (prepac) teším sa veľmi 😘😘