icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

badimeria
26. mar 2018

@agathachristie jej úplne sa teším s tebou a viem co prežívaš presne ako je prednedavnom❤️blahoželám a verím ze je to presne to co si si želala. Teraz už iba dobré tehulakovanie a veľa zdravíčka obom.

melisssssa
26. mar 2018

@agathachristie jeej moja gratulujem k chlapcekovi,super budete mat parik 🙂 krasne tehulkovanie,a kedy mas termin?

melisssssa
26. mar 2018

@badimeria moja a ty sa ako mas? Vsetko v poriadku?brusko uz rastie? A ty mas kedy termin?'

badimeria
26. mar 2018

@melisssssa ahoj ďakujem za opýtanie. Áno rastie veru ja mam termín 19.9. 🙂 a 25.4.mame to 4d sono na prietoky a celkový vývin tak sa už neviem dočkať. To bude vlastne to sono v 20tt.A ty ako? Co nove? 🙂

sara22
26. mar 2018

@badimeria 😯 to uz budes onedlho v 20tt??

agathachristie
26. mar 2018

@melisssssa október 😊

sara22
26. mar 2018

@agathachristie supeer,gratulujem 😊 v dnesnej dobe uz je to inak celkom zriedkavost mat parik 😉

evi789
26. mar 2018

@agathachristie ❤❤❤❤❤ vidiiiiis vravela som pondelok a ty si cítila chlapcekaaaaaaaa ❤❤❤❤❤

evi789
26. mar 2018

@agathachristie môj alex je októbrový a je to úžasný chlapček 🙂

rula
26. mar 2018

@agathachristie jeej superkove, gratulujem k malinkemu. ako sa bude volat????

agathachristie
26. mar 2018

@rula to ešte neviem, ale určite nejak slovansky.

agathachristie
26. mar 2018

Ďakujem vám kočky

badimeria
26. mar 2018

@sara22 no už budem 19+1 v ten deň strašne to beží ale mne sa to dako vlečie ☹ stále si to neužívam ale ja sa neviem uvoľniť ani pri jednom som si to neužívam budem to zas banovat no co narobím. Inak mam dve kamošky a úplne to človek ani nedokáže zariadiť je to fakt osud ale sme si písali a si predstav ze sú rovnako tehotné ba dokonca sme mali všetky tri v rovnaký deň tutu mutu 🙂 a termín pôrodov že 18.9 ja 19.9 a 20.9.chapes to 🙂? A s jednou z nich sme po rodili aj pred dvoma necelými rokmi v ten istý deň detí ja Maximka ona svoju princeznú ešte aj na izbu nás dali spolu a ta tretia kamoška porodila o týždeň neskôr a teraz repete je to úplne úžasné až neuveriteľné že sme to neplánovali.Toto a ono sa to stalo znova😂😂😂

evi789
26. mar 2018

@badimeria waaaaaau :-O ❤❤❤

rula
26. mar 2018

@badimeria tak toto je neuveritelne, ooooo. ale je to perfisne.

rula
26. mar 2018

@agathachristie pocuj, a tu dusicku stale vnimas, alebo to uz prestalo?

agathachristie
26. mar 2018

@rula povedala by som že vnímam. Hlavne ja som vždy rátala na 100 percent s tým, že budem mať dve dcéry. Potom bábo rok nechodilo. Čakali sme na tú dušičku vhodnú pre nás, ktorá ku nám patrí. Preto to tak dlho trvalo. Takže beriem to čakanie teraz úplne inak, keď viem že je to chlapec ( čo som tušila odkedy som otehotnela). Nejak cítim, že moja životná dráha sa zmenila. Malo to byť nejak a zrazu je to úplne inak. Mám z toho dobrý pocit. Z toho chlapčeka. Mám pocit, že mi prinesie pokoj. Neviem prečo to takto zvláštne cítim hlavne vo svetle toho, že som ateista. Nejak si nemôžem pomôcť.

melisssssa
27. mar 2018

@badimeria waaau,tak to je super🙂neuveritelne🙂 inak moja sestra ma termin 21.9 🙂🙂

rula
27. mar 2018

@agathachristie velmi pekne si to napisala, az mi slzicky vyhrkli. Aj ja Ti prajem ten pokoj a radost v dobrej nadeji. 👼

sara22
27. mar 2018

@agathachristie uvidis,co to je za dusicku,mozno bude este jedno babo 😊

evi789
27. mar 2018

@badimeria ahooj,
A ty sa už cítiš Ok? Ucho? Chrbát?

rula
27. mar 2018

@evi789
@badimeria no to aj ja sa chcem opytat? ako sa mas?

agathachristie
27. mar 2018

@rula a ty čo cyklus? Pohol sa?

badimeria
27. mar 2018

@rula
@evi789 babule moje chrbát práve trápi ale ze od 4 do 6mes môžem tabletky tak užívam noválgin raz denne keď je najhoršie lebo potom v 3trim sa zas nemôže nic☹ a uši to je asi tým tehu lebo dakedy to nemám týždeň potom sa to zas na týždeň vráti a takto hore dolu. Dáko som sa stým stotožnila zajtra budem 15+0a už začínam premýšľať kedy za cítim pohyby sad do týždňa dva budú teším sa moc❤️a Evicka ako sa cítiš co hovorí tvoje ja je to tam podarilo sa? A ericka objednala si sa k Dr?

evi789
27. mar 2018

@badimeria Tak to som rada,že to nie je ,,az take zlé,,.. niektorý deň aj mňa bolel chrbát 😣 aj ako by liezlo na mňa niečo tak som si dala paralen a mig..neviem ti povedať moja...dnes ma pichalo dosť brucho.. uvidíme,uvidíme...Ucho ma včera dosť znervoznovalo...sumelo..vieš tak že som počula ako mi bije srdce...waa buch buch buch....bože vravím ja nezaspím..Ale potom som zaspala.. o 5-6 dni budeme múdrejšie ❤❤❤❤❤

badimeria
27. mar 2018

@evi789 a to aj teba trápi uško? Ja tiež bud počujem tlkot srdca alebo mi tam tak súmi hučí no otrasné to je a keď nastane ticho mam z toho nervy 🙂 no už nech to rýchlo utečie nech vieme vysledok🤰

evi789
27. mar 2018

@badimeria áno moja..sumi a presne tak ako opisuješ...a je to otras..večer si ľahnem a koniec...pár dni to mám...a hlavne bude ako maaaaaa byť ❤❤❤😀😍😘😘😘😘

badimeria
27. mar 2018

@evi789 možno si aj ty vtom mne to vtedy začalo 😀 och ci sa už tesim

melisssssa
27. mar 2018

@badimeria
@evi789 do prdele baby...,ked pisete o tych usiach ,tak aj mne v nich tak 3 tyzdne dozadu sumelo..a teraz obcas mam taky dni,ze mam v nich zalahnute...tak Evka,ze by priznak tehu??

Aaaa baby nieco Vam prezradiiim 🙂 🙂
Nas mesiac je November 🙂🙂

melisssssa
27. mar 2018

A teda musim povedat,ze to bolo necakane..teda surodenca pre krpca sme chceli,ale planovali sme sa snazit az tak cez leto,a takto to prislo akosi rychlo a bez roboty 😀