icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
27. apr 2018

@nicolettka2126 bude ako ma byť :-*
A bolo ťažké polovičku,,nahovoriť,, na baby projekt? :-P

nicolettka2126
autor
27. apr 2018

@evi789 ale kdeeee ja v tom prsty nemaaaam, on sam od seba, som ostala uplne sokovana na konci keksiku 😀😀 uplne som zamrzla,ale orijemne samozrejme 😁😁
A oresne ako pises, bude ako ma byt, tentoraz som uplne v pohode, nesilim to, ked to ma prist tak to pride 😊

sara34valentina
27. apr 2018

Ahojte mamičky 🙂 uz sme podrastli, Eliasko usmej Sa na mamicku, nö taaaaaak Sa Aj usmial😂🤣😂🤣😂🤣

evi789
27. apr 2018

@nicolettka2126 paráda 😀 😘😘

evi789
27. apr 2018

@sara34valentina posielam 😙😙😙😙😙😙😙

sara34valentina
27. apr 2018

@evi789 Aj jaaaaa😚😙😗

sara34valentina
27. apr 2018

@evi789 Citala som len na oko..... Cize (ne) ma prist mrska..... Drzim palce 🙂

nicolettka2126
autor
28. apr 2018

@evi789 takto je to najlepsie podla mna 😊😊 A inak pocity mas ake moja?

nicolettka2126
autor
28. apr 2018

@sara34valentina srdiecko akí su chlapci nadherniiiiii, a ako obaja vyrastli, waaauuuu, Eliasko je uplne tvoja kopia sa mi zda 😊😊

sara34valentina
28. apr 2018

@nicolettka2126 Aj Mne Sa zda ze Jonasko 99%ocko a Eliasko 65%ja
❤️ Hihi
Idem kuk tvoj princeznicku ak si pridala novu fotecku 😋

nicolettka2126
autor
28. apr 2018

@sara34valentina ano ano co som si pozrela vase spolocne fotecky tak tiez sa mi zda ze jonasko je cely tata 😊😊 a Eliasko uplne ako ty 😊
A uz si si zvykla na starostlivost dvoch drobcov naraz? Isto uz mate svoj system, vsak? 😊

sara34valentina
28. apr 2018

@nicolettka2126 Ano, zaciatky boli tazke...... Aż Mi vlasy dupkom stali..... Jonas mal reflux 3mes, furt zvracal..... Uz je to v poriadku...... Vela kvoli tomu plackal, a furt chcel byt pri Mne (doslova 24hod denne!!) 🤢bolo to pre mna velmi vycerpavajuce, kedže chcel byt furt na didike.. 😔
Nestihala som Sa venovat Eliaskovi 😏😯😪😒😣
Nastastie je moj MUZ len 9x v Mes v praci a 21dni doma!! Obrovska pomoc, podpora
❤️
Teraz je to uz vyse tyzdna super.. Mozem ist na nakup, venujem Sa, blaznim s Eliaskom, Jonasko je kludne jsi, zahra Sa v baby björn, sleduje nas, čo robime
❤️
Kojim Stale plne, po 3mes Sa za5-10min nacucka a hotovo.. Konecne Sa to ustalilo a viac stiham domacnost, dnes pridu svokrovci, pojdeme vonku, Este sama neviem ist, lebo Eliasko vsade lietam, Aj susedom Do Zahrady🤣😂🤣
Ked je muz doma idu von a ja Neskor s Jonaskom za nimi.. Kupila som si canon (uz Taky lepsi fotacik) tak sa tesim na zabery deti..
❤️
Som stastna, Mam zdrave deti, muza Co mi je oporou (poznam Muzov, čo Sa detom Tak nevenuju,...... Nepomozu zenam!) moj muz je Fakt zlaty..... Sem tam ma vytoci, ako Kazdy muz Co nepocuca 🤣🤣🤣Ale inak sa da..
Dni letia ako voda...... 16.6.mame krstiny... Eliasko chodi na zwergtreffen(stretnutie malickych v skolke) raz tyz.. Pojde Do katolickej skolky.
❤️ Uz pracujete na druhom? 😋😋😋😋😋😋😋

nicolettka2126
autor
28. apr 2018

@sara34valentina no moja supeeer, tak konecne sa postuone vsetko dava to zvladnutelneho normalu vsak? To sa velmi tesim 😊 Tie orve tri mesiace su veru vzdy dost narocne s babatkom kedze skoro kazde jedno ma bolesri bruska, plus este si hladaju s maminkou system vo vsetkom a este ked ma clovek dalsie male dieta tak je to veru isto narocne.. Ale ako odzneju probpemy s bruskom a druhe babo rastie tak je to isto kazdym dnom o nieco lahsie, hlavne ked uz bude aj Jonasko liezt alebo chodit tak sa pekne poblaznia s Eliaskom 😊😊
Ano moja, zacali sme skusat uz teraz, zatial bez sledovania, len si uzivame jeden druheho a tutumutu bez obmedzeni 😆😆 a uvidime kedy s zadari 😊😊

sara34valentina
28. apr 2018

@nicolettka2126 to som rada, ze Chcete Laurinke surodenca, je to to najkrajsie Co jej mozete darovat 😉💕

nicolettka2126
autor
28. apr 2018

@sara34valentina ano chceme, zboznuje deticky, vzdy aj na ihrisku za vsetkymi uteka hladka ich za rucicku vezme cize jednoznacne bude z nej skvela sestricka ak sa nam podari zamiesit na surodenceka 😊😊

rula
28. apr 2018

@sara34valentina zlatkooo, tesim sa, ze uz ste nasli rodinny rytmus a konecne si chlapcov uzivas. Prajem Ti krasne leto.

rula
28. apr 2018

@nicolettka2126 🙌ritka, modlim sa, nech mate surodenca👶

evi789
28. apr 2018

@sara34valentina ďakujem ❤

rula
28. apr 2018

@evi789 🙌 verim, ze ste splodili babenecko a ms nepride.

rula
28. apr 2018

👭💖💕tehulky nase, ako sa mate?

sara34valentina
28. apr 2018

@rula dakujem rula si velmi zlataaaaa
❤️ Aj jaTi prajem krasne leto
❤️

evi789
28. apr 2018

@rula ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

nicolettka2126
autor
28. apr 2018

@rula dakujem srdiecko nase, si poklad 😘😘

sara22
29. apr 2018

@nicolettka2126 je to tu fakt super! Pre deti uplny raj. Vcera sme boli s babami aj na velkych toboganoch, taky ten co na kolese sedime, strasne sa im to pacilo. Mna to strasne tesi,lebo ja milujem aquaparky a lunaparky,tak budem mat partacky 🤗
Nechcem provokovat tie,co mate este malinke babatka,alebo ste tehotne, ale nam sa rano stalo sci-fi a po vyse 3rokoch sme sa s muzom v klude najedli a v bare si kavu vypili. Baby sa zatial hrali na ihrisku hned vedla. No skveleeee. 🤣 Ubytko je taky maly bungalov, izba+obyvacka s kuchynskym kutikom, kde mozeme byt vecer, kym baby spia v izbe. Este mame pred sebou 2,5dna, tesime sa 😊

sara22
29. apr 2018

@rula a ty co mas nove?

sara22
29. apr 2018

@sara34valentina moja, ty si to s tou muzovou robotou uplne vyhrala. Super,ze jonasko uz ma ustaleny rezim a aj papanie a ze mas dost mliecka. Do kedy ho chces kojit?
Teraz to uz bude len lepsie a lepsie, obcas trosku horsie, ale to k detom patri 😉

sara22
29. apr 2018

@sara34valentina a k fotke- ty mas tusim tiez deti, ktore nevyzeraju ani ako surodenci,lebo kazdy po inom rodicovi 😂 eliasko cela ty a jonasko zas drahy 😊 aj povahovo sa ti zatial tak vidia?

badimeria
29. apr 2018

Ahojte. 🤩My sme boli na 3D sono 20tt v stredu Laurinka že sa ma dobre povedal Dr. Ma 246g ukázal nám aj susurku lebo teraz nám to prvý krát potvrdil zo Sona 🙂 Inak to bolo iba z tej krvicky. Takže už verím som si istá. Zatiaľ som pribrala 2kg ale to bude asi tou zlcnikovou diétou 🙂))) som zvedavá koľko kg dám do pôrodu

majuskabobi
29. apr 2018

@sara34valentina chcem sa Ta opytat, ty si brala spirulinu vsak? brala si ju cely cyklus či len do ovu? ja mam 2-3 do ovulky a plodny hlien 😲 alebo možno je to z fytosoje , neviem🙂

rula
29. apr 2018

@sara22 aaaa ja sa mam dobre, nove nic nemam.
Pocuj, mas nejaky kontakt, na to ubytko, normalne ma to laka.kamosi maju kopu deti, viac rodin, dasa tam ist niekedy? dakujeeem