icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

kakatulik
1. júl 2018

@sara34valentina Jonasko je riadny bucko. Asi ma maminka dobre mliecko.😀

sara34valentina
1. júl 2018

@kakatulik maminka ma dobre mliecko
❤️ 8,5kg ma

sara22
1. júl 2018

@sara34valentina jaaaj, tak to ano,zabudla som,ze ty mas muza skoro stale doma. To sa potom da 😊 super vyhoda,co by som ja za to dala..

melisssssa
1. júl 2018

Dakujeem babulky :-*
No veru prevladaju tu chlapci 🙂
Urcite to bude super,tesim sa aj na chlapceka🙂

badimeria
11. júl 2018

Ahoj kocky dnes sme mali sono v 30tt tak Laurinka váži 1560g.Kolko mali vaše v tomto TT??? Zevraj všetko ôk len sa ešte nepretocila dolu hlavkou tu je foto.

kakatulik
11. júl 2018

@badimeria to je ale krasna fotkd! Na pretocenie ma este cas si myslim. Je nadherna! Gratulujem!

sara22
11. júl 2018

@badimeria aka je krasna 😍 neboj,ona sa este pretoci,ma kopec casu 😉

evi789
11. júl 2018

@badimeria jeeeej bože aká je krásna ☺❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

badimeria
11. júl 2018

Ďakujem vám kocky moje❤️💕už sa neviem dočkať kedy ju chytím uvidím... Nikolka ty ako tehulkujes? Testy sú už tmavé riadne😘

kakatulik
11. júl 2018

@badimeria no,neviem ci mi to prinalezi sem pisat,ale Nikolka uz bohuzial netehulkuje😢

badimeria
11. júl 2018

@kakatulik tak toto som nečakala och co sa stalo nič neviem....preco?☹

kakatulik
11. júl 2018

@badimeria pisala v snazilkach......ale asi by bolo lepsie keby sa ona sama vyjadrila😔

badimeria
11. júl 2018

@kakatulik áno myslím ze nám napíše keď to bude pre u vhodné... Ale Nikolka hlavu hore takto si mi ty a všetky zvas pomohli sa dostať opet hore z toho pádu stalo sa to dva krát po sebe nevzdala som sa išla ďalej koli vám a nám a preto dievča moje nevzdávaj sa 😘Laurinka mat súrodenca bude ja to viem. Psychicky je to trosku ťažké sa vyrovnať prečo práve ja určite si to hovoríš to bola moja každodenná otázka.. ale už máš doma babulku a ta ti pomôže všetko prekonať aj mne to môj synček pomohol prekonať a vyšlo to.... A máme doma aj super mužov 😁😊@rula a ty moja stratená ako pokračujete?

badimeria
11. júl 2018

@kakatulik Katka a ty už máš po ci ta to ešte len čaká úplne som sa stratila za tieto posledné týždne? Prepáčcc mi a úplne som ako tehotenská demencia ja furt čosi hľadám už mi úplne sibka😊

melisssssa
11. júl 2018

@badimeria jeej kraasnucka je 🙂

nicolettka2126
autor
11. júl 2018

@badimeria ahoj zlatko.. Zial, je to tak ako @kakatulik pise, uz netehulkujem :-/ dlho sa zial drobcek nezdrzal u mna, zase v 5.tt sa to stalo ako aj pred 3rokmi...a skoro na den presne su tie dátumy.. Vtedy som otehotnela tiež v juni, termin porodu som mala mat 9.3. no 5.7. som v 5.tt o male prisla, teraz som tiez otehu v juni, termin mal byt 13.3. a 8.7. som o male prisla.. Bol to sok, rana pod pas ktoru som popravde absolutne necakala, dufala a verila som ze ked uz som to raz zazila, druhykrat sa to nestane.. No zivot mi ukazal ze som na omyle.. Ale som uz relativne ok, za co najviac vdacim mojmu muzovi a Laurinke, oni dvaja mi neskutocne pomohli, vdaka nim som sa z toho celkom rychlo spamatala a pochopila som ze vsetko sa deje pre nieco.. Aj prve babo odislo, zjavne vedelo ze je slabe, ze by to nezvladlo a skor ci neskor by to aj tak vzdalo a tak radsej odislo a prenechalo mieste silnejsiemu babenku, nasej milovanej Laurinke.. Ona je nase slniecko, dokonale dievcatko, cize ked som otehu s malou, vedela som preco som o prve prisla... A teraz to je mozno rovnako len este o tom neviem.. Zjavne aj toto bolo slabucke, alebo nejakym sposobom poskodene a tak telo vedelo co ma robit.. A mozno zase odislo preto aby mohlo prist zdrave, silne ktore to zvladne bez problemov celych 9mesiacov v brusku.. Uvidime.. Boli to jasne ze ano, ale zmierila som sa s tym a nejakym sposobom obrnila psychiku, snazim sa sustredit na to ze pokracujeme v boji, na novu nadej.. A tak ako nam prve malinke poslalo nasu Laurinku, tak verim ze aj toto druhe babenko nam posle dalsie dietatko coskoro.. A dakujem ti z celeho srdca za povzbudzujuce slova, velmi mi pomahaju, neskutocne si to vazim ❤️

nicolettka2126
autor
11. júl 2018

@badimeria a este som chcela napisat ze vasa Laurinka je na fotecke prekraaasna, tie jemnunke crty, hned vidno ze je to dievcatko, prenadherna je ❤️

kakatulik
11. júl 2018

@badimeria ano ano,uz to mam za sebou. V piatok to bude 7.tyzdnov. Uz ja do prace chodim. Operacia dopadla dobre. Uz mam aj druhy cyklus od vtedy. 6.mesacna STOPKA sa na m o chvilu skrati na 4.mesiace. Len taka jedna drobnost ma zamestnava, Robili mi aj priechodnost a lavy vajcovod nebol priechodny. Môjmu operaterovi sa to velmi nezdalo,lebo makroskopicky bol uplne normalny,bez zrastov okolo.Uzavrel to ako funkcnu nepriechodnost,ktora mohla byt sposobena operacnym stresom,alebo tlakom toho myjomu(ja som mala tiez pocit ,ze ho hmatam viac vlavo). Mam si tu priechodnost zopakovat. Planujem to tak na november.

evi789
11. júl 2018

@nicolettka2126 ❤🤗❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

kakatulik
11. júl 2018

@nicolettka2126 uz si sa vycistila?

nicolettka2126
autor
11. júl 2018

@kakatulik dnes je to 4.den co krvacam takze este sa cistim, po skonceni krvacania mam ist ku gyn sa ukázať nech ma riadne prekontroluje ci je vsetko ciste

nicolettka2126
autor
11. júl 2018

@evi789 ❤️❤️❤️😘😘

kakatulik
11. júl 2018

@nicolettka2126 ...a da sa to vydrzat? Pi cajik z alchemilky, pomoze ti precistit sa.❤

badimeria
11. júl 2018

@kakatulik ďakujem za info tak kedy môžete začať pracovať na babetku?
@nicolettka2126 moja aj si mala bolesti??? Ja som mala vždy ale tak som bola aj vo vyššom štádiu.

kakatulik
11. júl 2018

@badimeria v novembrovom cykle🙂

nicolettka2126
autor
11. júl 2018

@kakatulik ano ano je to uplne v pohodke, jedine ten 2.den krvacania bol taky bolestivejsi ale odvtedy nič, uplne ako bezna ms, ja aj pri nej mam iba v 2.den bolesti a potom ani neviem ze ju mam.. Jedine ze teraz je krvacanie intenzivnejsie, kedze sa to vsetko cisti.. Ale mam pocit ze teraz k veceru uz to pomalinky zacina slabnut, uvidime aky bude zajtrajsok. Dakujem za opytanie 😘

nicolettka2126
autor
11. júl 2018

@badimeria nie nie, od zaciatku ako som mala dve ciarocky na teste tak len take jemne tahanie v podbrusku a sem tam krize, proste take tie bezne tehu bolesti, jemnunke.. A z nicoho nic ako som sa zobudila v nedelu tak zacalo spinenie, najprv slabunke ze len po utreti som si vsimla a do poobedia uz normalne aj krv :-/ bolesti boli v norme, take cca ako pri normalnej ms.. Uvidim kolko sa budem teraz cistit, pri prvom potrate to bolo 7dni,dnes mam 4.den,cez den este bolo celkom silne krvacanie, teraz navecer uz v norme, tak uvidim aky bude zajtrajsok.. Uz sa to mozno zacina ustalovat pomalinky

kakatulik
11. júl 2018

@nicolettka2126 nooo super,tesim sa....asi je skutocne vsetko ma byt. Mas pravdu v tom co pises. Ked moja sestre potratila druhe babo bola uz asi v 9TT potom otehotnela so Sofinkou a vsetko bolo OK. Je to velmi,velmi mudre a inteligentne dievcatko,dnes uz 12rocne. Ktovie,ci by sa bola narodila,keby to druhe babo nebolo odislo.....❤

nicolettka2126
autor
11. júl 2018

@kakatulik presne tak, uplne ako u nas.. Znoe to mozno zvlastne ale nebyt prvého potratu tak Laurinku nemame.. Kedze sa podarila 4mesiace po potrate.. Zenske telo vie co robi, pokial samozrejme nejde o nejaky zdravotny problem ktory zena ma, tak telo vie kedy ma ktory plodik radsej vylucit von.. Zenske telo je naizaj zazrak v mojich ociach.. Dokaze si samo "vyselektovat" ktore babo je slabe a ktore je silne a zivotaschopme.. Cize ono vie preco koná ako kona v danych situaciach.. Hadam nam coskoro drobcek posle silne a zdrave babatko, tak ako nam prvy drobcek poslal nasu princeznicku uzasnu ❤️

sara22
11. júl 2018

@nicolettka2126 presne ako pises,zenske telo je zazracne a vie,co robi. Neboj sa,o chvilku pride silne,zdrave babo a budeme to tu s tebou cele prezivat a tesit sa tak,ako sa vsetky spolu tesime 😊