V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula dakujem moja 😘
@melisssssa No, ako to zvladas? ako sa mas tehulka nasa?
Sestonedelky, ako sa mate? Uz ste zahojene a zabehnuty rezim?
Prajem vsetkym krasny sviatok, nech citite pomoc vsetkych svatych a ochranu Vasich osobnych patronov.
@rula my dobre. Malý je zlatý len skoro nespi. Ale neplače. Ešte si zvykáme, že sme 4. Hlavne dcéra.
A tebe sa ako darí?
@agathachristie nádherný je ❤️❤️❤️
@rula ahoj moja😊 no už odratavam posledné 2 týždne nás čakajú.. Ale niekedy už mám toho veru dosť tak sa aj teším keď budem mať po 😊 no neviem si to zatiaľ ani predstavili s dvomi detmi😱
A ty sa nám ako máš?
@agathachristie Jeeej, to bude spevaaak... Podareny.
@melisssssa juuuj tak uz len chvilocku. To vydrzis.
Ja sa mam dobre, trocha pracovneho stresu, ale to ma asi kazdy.
Viem, chcete pocut nieco ine😁.
Mam velmi dllllhe cykly, za cely rok som mala ms 6x, v podstate som uz v prechode, takze som uz len naozaj light snazilka. Lekari sa so mnou uz nechcu zapodievat a vlastne ani ja s nimi. Zijeme si dobre a s mm sa milujeme, ked mame chut.
Obcas si chvilocku posmutim, ale nie je to take zle, som stastna.
@agathachristie ahojnje úžasný drobček krásny 😍 a ako už ste si zvykli?Ja som už zabehnutá v plnom prúde 27.10.mala už mesiac Laurinku no musím vám povedať že si ju užívam najviac ako sa dá je to premena nádherné.Ma reflux tak trocha bojujeme grcka celé tri hodiny do kŕmenia ale už máme od dnes sirupcek tak snáď to prestane.
@melisssssa a ty moja úplne viem čo prežívate ja už posledný mesiac som sa modlila nech je koniec a ono som ešte prenášala😂čo ti poviem hlavne nech to všetko už máš za sebou držím palce pekný víkend všetkým @rula a ty moja som sa trošku aj pousmiala že "light"ty vieš pobaviť 🙂ale cítim z teba že si vyrovnaná.....
@melisssssa za seba ti môžem povedať, že s dvoma deťmi je mi OVEĽA lepšie ako 1 dieťa + tehotná. Drž sa
@badimeria myslím, že fungujeme dobre, ale staršej buď idú posledné 4 stoličky, alebo neviem čo sa deje a vstáva o 3 ráno a je hore 3 hodiny takže sme fakt nevyspati keď ani jedno dieťa poriadne nespí. Snáď to časom prejde. Držím palce s refluxom počula som, že je to veľmi ťažké.
@rula zlata si, verím, že si šťastná a spokojna😘a vyrovnaná.. Cítiť to z teba..
@badimeria no to prenášanie som si uzila už raz, tak pevne dúfam, že tentokrát príde malý na svet v termíne😀aj keď po dnešnej poradni žiadna zmena za posledný týždeň.. Hlavne nechcem tie vyvoláva ky😱
@agathachristie tak to verím, že bez brucha je lepsie.,hlavne keď ma doma žena ďalšie malé dieťa.. Už sa neviem dočkať 😀
Pekný víkend vsetkym🤗
@melisssssa mne prvú vyvolávali 41+3 a malý prišiel sám 40+3. Odporúčam si kúpiť pupalkove kapsule a na obed aj pred spaním si davaj 2 do vagíny. Zmakcuju pôrodné cesty. Verím, že mne to pomohlo. Keď som ich začala brať tak mi začala odchádzať zátka.
@agathachristie ďakujem za radu, tie pupalkove kapsule som brala aj pri prvom, ale nevkladala som ich, len normalne zapila.. Tak možno vyskúšam vkladat...mne presne tak isto začali vyvolávať v 41+3 a narodil sa v 41+5..tak sme si užili obidve. Verím, že aj u mňa bude tento druhy pôrod rýchlejší 🙂
@agathachristie ja som pupalkove tiez brala na vyvolanie,ale normalne som ich oralne uzivala, bala som sa si ich tam dole strkat. No tiez mam pocit,ze zo vsetkych vyvolavacich technik mi pomohlo prave toto.
@agathachristie ahoj moja, pls chcem sa spýtať, keď si si zacala vkladať tie kapsule ako rýchlo ti začala zátka odchádzať? Ja som si ich ešte len včera kúpila a vyskúšala a je teda možné, že by to malo takto rýchlo účinok? Teda neviem ci ide o zatku, keďže pri prvom mi neodišla, ale po utreti na wc mam akoby spinenie.. Tebe začala po tých kapsuliach odchádzať vo väčšom množstve? Dakujem
@melisssssa Ooooo uz rodime???? mojaaa uz sa to blizi, budem sa modlit. drz sa.
@melisssssa no ono ti vyteká aj ten pupalkovy olej. Zátka mi začala odchádzať až po pár dňoch užívania. Najprv dosť vveľký kus a potom každý deň trošku. Ako sa cítiš?
@rula ďakujem krásne, si zlata😊no ešte nerodim veru, ale hádam coskoro😊
@agathachristie no to áno ten olej aj cítim keď vyteká, no bodaj by mi to pomohlo, aby som sa vyvolávacky vyhla😊inak ďakujem, cítim sa fajn a na pôrod to zatiaľ nevyzerá, len začínam mať už bobky😀
@melisssssa dobré ránko presne viem čo prežívas a to isté som vám tu ja písala pred pár týždňami že už sa bojím 🙂Ale naozaj nemáš sa čoho a zbytočne som si robila stres bolo tak rýchle že za hodinku aj s cestou bola vonku takže urob si pohodu a nemysli NATO ako ja 😉iná cesta si povedz nieje a večne tam nebude babenko krásne.No mne zátka vždy odišla a vten deň som rodila no niekomu odchádza aj týždeň dva ale verím že čoskoro napíšeš že už to máte za sebou😘
@badimeria ahooj,no tak ako na jednej strane som stále v pohode, ale keď si predstavím, že to príde, tak isto budem v strese.. Najhoršie je, že ani sa tak nebojím pôrodu, ako sa bojím ako to zvládnem bez môjho Tobicka.. Ozaj baby chodili vás chlapi navštíviť aj s deťmi?
@melisssssa áno chodili a my sme to robili tak že keď Maťko skoncil vyucko vždy na obed mi ho doniesol do nemocnice spolu sme sa napapali naučili polezkali spolu on zatiaľ šiel dať na obed malého späť domov a keď sa vyspal došli a pobudli do takej 18a vzal už domov aj staršieho a takto sme fungovali tri dni 🙂 čiže ani im skoro neprišlo že som nebola doma lebo sme takto fungovali a nebolo mne smutno do plačú že ich nemám a ani im
@melisssssa ahojky, Drzim Ti Ale, nech to Mas cupi lupi
🤣
@melisssssa blbne mobil, alebo moja unava..
Drzim Ti palce
❣️
Ach ženy smutná som... Držte mi palce, aby sa to nejakým spôsobom rozbehlo samé..
V piatok už príjem, ak dovtedy nič... Ja som taka nešťastná, že sa to zasa opakuje😭😐
@melisssssa Dobre ranko, Zlaticko, uz mas dost, ja viem. Budem prosit Pannu Mariu aby sa Ti rozbehol porod sam . Posielam modlitby a energiu. Pa. 🙏
@melisssssa niektoré ženy dlhšie pečú bábätko. Je to úplne normálne a prirodzené. Ak vieš po anglicky na FB máš skupinu 10 month mamas. Sú tam bežne baby čo rodia v 44tt a dokonca jedna čo dve deti porodila v 46tt. Všetko zdrave. Daj sa do pohody. Zdravotníci radi strašia, ale štúdie žiadne zvýšené rizika poterminovej gravidity nepotvrdili. Urob si koreneny nápoj ja som ho pila dva dni pred pôrodom a kamoška jeden deň. Napíšem ti recept. Takisto si daj dva deci vareného vína + deci vody + 2 celé škorice povarene. Bude dobre neboj sa.
@rula
@agathachristie ďakujem za povzbudenie, ste zlaté... Ze 46tt? Fúúha, tak to už je teda dosť dlho..
Tak mňa skôr mrzí, že mi budu vyvolávať,pritom to vyzeralo celkom nadejne tento krát..uz mam aj kŕčok mäkký, otvorená na 2cm a nič sa nerozbieha.. Skus mi napísať ten rcp na ten napoj😉dakujem
@melisssssa ty si furt v strese,preto sa to nerozbieha. Uvolni sa, v piatok je prijem,ak to do vtedy nepride,tak ti vyvolaju a bude. Nic sa nedeje, ved aj prvy porod si tak mala a zvladla si to. Ked sa hodis do pohody,urcite to pojde 😉 beries tu pupalku aj normalne oralne,ci si len dnu strkas?

@melisssssa juuuj, zlaticko, idess do finale pomalicky🙏 vydrz.