icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

majuskabobi
17. máj 2015

to sa mi ako podarilo,tolko smajlov 😙 keby sme vsetky v tejto teme uspeli 😃

agathachristie
17. máj 2015

Ahojte, pridavam sa. Minuly tyzden sme mali svadbu a od buduceho mesiaca zaciname ak naberiem odvahu 🙂

nicolettka2126
autor
17. máj 2015

@agathachristie vitaj 🙂 A nie je sa coho bat prace naopak 🙂 Smelo do toho 🙂

rula
17. máj 2015

@majuskabobi Jaaaa kysnem v AT 2 tyždne , v stredu idem konečne domov . Vôbec neviem ako na tom som. Už sa v sebe nevyznám. Mám 24 DC. Cítim , že dostanem ms. ☹

rula
17. máj 2015

@agathachristie Ahoj a vitaj. Tak tu Ťa tak nakazíme, že budeš odvážna až moc. 😀

rula
17. máj 2015

Počujte , kamošky moje... kde sa dá kúpiť ten Inofolic ? V lekárni alebo sa to musí objednať cez net ?

agathachristie
17. máj 2015

ved vidim, ze kazda je 100% presvedcena, ze chce mimi... ja na 100% presvedcena nie som, ale nechcem dlho cakat a potom to nevyjde.

rula
17. máj 2015

@agathachristie Pekne dýchaj a zamysli sa nad tým , čo cítiš v srdiečku a čo od Teba očakáva Tvoj Novomanžel. Najkrajšie je, ak to želanie pri milovaní vysloví on, vtedy si budeš istá na 1000% a budeš šťastná, že mu môžeš splniť jeho sen.

majuskabobi
17. máj 2015

@rula da sa aj v lekarni na slovensku,ale skus pozriet internetový obchod,tam to mavaju lacnejsie,aj dvojbalenie.Lebo v jednom baleni Inofolicu je 20sackov,a mas pit 2denne,cize 1 balenie Ti vystaci na 10dni,a stoji plus-minus 20€..
Ten stav pred MS neznasam..tak ak nie tento cyklus,junovy isto vyjde 😄 ja by som si velmi priala,aby tento mesiac mrsina nedosla,buduci mesiac mam narodky,tak by som mala nakrajsi darcek pod slnkom 😘

mmoni89
17. máj 2015

@nicolettka2126 ahoooj moja, si zlata ze myslíš na mňa, dnes akože úplne akčný deň, nič nestiham, a na záver dňa keď mal krpec už sa kúpať tak vylial litrový pohár s medom na stôl a seba všetko mi tu lepiiii 😠
Ale žienky dve čiarky! Akože stále nechápem myslela som že ako druhorodicka to budem hneď vedieť a doteraz okrem bolesti a toho že mám hlavu stále v chladničke mi nič nieje 😕

mmoni89
17. máj 2015

A vítam tu nové snazilky a všetkým vám moc moc držím palce

rula
17. máj 2015

@majuskabobi Práve ma veľmi začalo pichať vľavo , tak nech tá mrcha teda rýchlo príde alebo nech nechodí vôbec. Ale ako som už písala, pokúsili sme sa o tehu prvý krát a a stihli sme to iba raz, na 11 DC tak to by bol zázrak, keby som bola tehu.

agathachristie
17. máj 2015

@rula hehe moj ma nahana uz tri roky a podla mna hlavne preto si ma zobral, aby som sa uz nemala na co vyhovorit :D takze uz sa ozaj nemam na co vyhovorit.

rula
17. máj 2015

@mmoni89 Ešte raz gratulujem a chcem sa opýtať ,, Čo Ťa bolí ?" Čo cítiš ?

mmoni89
17. máj 2015

@rula ďakujem krásne. Také bolesti akoby mala prijst MS ale nie stále a pichá má aj vajecnik viac na ľavej strane ale aj pravej

mmoni89
17. máj 2015

@rula a držím všetky palce nech ani tebe neprijde, ja som si tiež bola ista že tento mesiac nič a predsa

nicolettka2126
autor
17. máj 2015

@mmoni89 juuuuuuuj supeeeer gratulujem z celeho srduecka 🙂 🙂 Posli.veeela tehu bacilov 😀

mmoni89
17. máj 2015

@nicolettka2126 ďakujem veľmi pekne, dufam ze aj ja budem zachvilu môcť gratulovať. A posielam ich straaaaaaasne veľa 🙂 držte sa a informujte priebežne ako sa mate budem aj ja ako sa nám darí. Myslím na vás

rula
17. máj 2015

@mmoni89 hmmmm, presne tak sa cítim, včera ma to pichalo vpravo, to som si vravela , že to je divné, nepicháva ma, iba keď mám ovulku ten 11 deň to vždy cítim, ale teraz ma pichá veľmi vľavo... a pocit , že má prísť mrcha, ale to len chvíľami a aj posledné 3 noci sa budievam na to , že mi je divno. 😕

littledesire
17. máj 2015

@mmoni89 gratulujem a drzim prsty ;)
Baby ja som sa rozhodla ze ked teraz doberem gs mimistar tak prejdem na femibion 800. Gs mimistar beriem 2 tabletky co zodpoveda cca 400mg listovky a nechcem brat tolko tabletiek aby som mala 800, tak som sa rozhodla ze to skusim s tym femibionom, kde sa berie len jedna a tym metafolinom v nej 🙂 muzovi som objednala selen, zinok, vitamin E a berieme gynex. dnes 4DC, uz mrcha pomaly konci, tak uz sa tesim cca na 10ty den ako budem testovat ovu 🙂

majuskabobi
17. máj 2015

@rula a ovulaciu ako testujes? pouzivas ovul.testy? Niektore baby zamiesili na 10dc 😀 kym nejdo ms,treba dufat 😘😊

majuskabobi
17. máj 2015

@littledesire a muz neprotestuje,moj je v tomto nedosledny..a nechce prestat fajcit 😯

alexik11
17. máj 2015

@mmoni89 Gratulujeem! 🙂 Nech sa darí tebe aj drobcovi. 🙂 Bodaj vy si spustila epidémiu! 😀

littledesire
17. máj 2015

@majuskabobi no si predstav ze dnes som mu oznamila tie vitaminy, a zobral to v pohode ze ok. lebo treti mesiac sa snazime zatial iba, ale vies, jak muzi, on si myslel ze je borec a bude to na prvy sup.. ;) najskor minuly rok nechcel este babo, povedali sme sme ze od januara ale menila som pracu a bola som v skusobnej tak sme nechceli. povodne sme boli "dohodnuti" na leto ale v marci zrazu nahodou pocas ovu ze skusme a ze uz mozme ist na to... vela znamych okolo nas je totiz tehotnych, tak zrejme nabral odvahu ze v tom nebude sam.. trdlo 🙂 ale som rada ze neprotestuje na vitaminy 🙂

rula
17. máj 2015

@majuskabobi keďže sme sa rozhodli len teraz, tak ovu som nikdy netestovala, ale vždy ju cítim 11 DC, s úplnou presnosťou ma strááášne pichá vpravo. Takže presne v tomto čase sme sa posnažili, večer pred mojím odchodom.

mmoni89
17. máj 2015

@rula no u mňa to bolo presne také isté som sa tomu divila že čo to keď ma pichá iba cez ovulku. Jaj a ešte som mala ak mám mastnú pleť, to som riadne nadávala 😀 a ako dlho ta už pobolieva brucho?

mmoni89
17. máj 2015

@alexik11 ďakujem 🙂 verím tomu že sa začala, budem vami každý deň posielať bacilov 😉

rula
17. máj 2015

@mmoni89 brucho ma bolí asi 3 dni, ako keby som mala dostať mrchu.

mmoni89
17. máj 2015

@rula no tak asi len počkať ale ja som to mala veľmi podobné, hovorím fakt som neverila ani že by som mohla byť, žiadne také výrazné tehu príznaky, pri malom to boli iné

rula
17. máj 2015

@mmoni89 hm... a kedy máme robiť tehu test ?