V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 ale kdeeeee nic neboloooo 😀 😀 Len som oddychovala a opalovala sa a potom vecer sme mali navstevu 🙂 Dnes musim na draheho skocit aby som si vykompenzovala tu pauzu 😀 😀
@nicolettka2126 helouuuz noo aj ja by som brala uz piatok neznasam pondelky
@nicolettka2126 😀 tak dnes ,ok 😀
@evi789 dufam ze mi to vyjde 😀 Este stale si pamatam aky som den cyklu do frasa a to som dufala ze si budem pamatat max do nejakeho 10.DC a pritom dnes som 12.DC a nechceeee mi to ist von z hlavy cize automaticky viem ze tento tyzden je ten snazilkovsky 😀
@ajajaj00 tie pondelky su take citelne rozbehove, take nijake 😀 Nudné a pomalé 😀
@nicolettka2126 presne si to vystihla
@nicolettka2126 haha tak tento tyzden makat musis co 😀
Inak ani ja nemam moc rada pondelky....ale co uz... :-/
@nicolettka2126 haha tak tento tyzden makat musis co 😀
Inak ani ja nemam moc rada pondelky....ale co uz... :- /
No a este som to aj dvakrát poslala pre istotu 😀
@evi789 to aby som to ani naaahodou neprihliadla 😀 No ja veelmi rada zamakam len ci sa aj drahemu bude chciet 😀 Dufam ze ano :-P
@nicolettka2126 Inak som rozmyslala,ze by som mala ocikat ten ovulacny test 😀
Ale teraz vázne... ktovie...mozno ani ovulku nemám....ci? 😅 😕
@evi789 tak ak si si neni ista tak mozes 😉 Ale ovu test ti maximalne tak zachyti zvyseny LH hormonik ale to nemusi znamenat ze ovu aj prebehla tak ako ma vraj :-/ Cize ak sa chces presvedcit ze mas ovu tak myslim ze ta folikulometria je najistejsia 😉
Mne ak to nevyjde tento mesiac tak sa asi tiez na to objednam nech viem co a ako.Ale nemyslim si ze by u mna neprebiehala ovu, lebo aj testy pekne reagovali aj hlienik mam aj bolesti mavam takze u mna by ta folikuska pomohla hlavne v tom kedy sa naozaj posnazit...Ale divne je ze na 10.DC ma tak pichlo raz vo vajecniku ze som myslela ze ovu uz bude do 2-3dni no odvtedy nic :-/ A dnes som 12.DC tak som zvedava kedy sa to rozbehne.No tentokrat uz bez testov-budem iba sledovat bolesti a hlienik 🙂
@nicolettka2126 nooo,vies este to neviem velmi odsledovat,lebo teraz je druhy mesiac bez HAK a ja sa uz napamatám ako to bolo ked som nebarala HAK vies 😅 ved to bolo velmi dááávno ....vtedy som podla ani to nevedela,ze co je ovulacia 😀 chapes....no,vtedy ma to nezaujimalo uba aby som bola chranená.Minule pred kramami (podla kalendara som mala napr.19-ho) ale o dva dni na to som ja mala podla mna ovulku lebo ma velmi bolelo a to bolo v strede niekedy vies,este som tusim aj pisala,ze som mala ovulku asi o dva dni neskor,taky pocit som mala (bolest a aj hlien) a moze v tom byt nieco,lebo ja ten kalendar mam nastaveny na 28 dnovy cyklus,ale mrcha mi prisla na 30-ty den tak preto som citila aj tie dva dni podla mna....takze ked to teraz rátam ,plodne obdobie sa mi zacina vo stvrtok...-piatok..teraz to este nacham tak a potom sa uvidí.
@evi789
@nicolettka2126 baby podla mna folikulometria je 100% vidite u mna ze ovu testy mam krasne pozitivne aj hlien ci bolesti a mala som male vajicka pri tom v decembri som normalne otehotnela..a kedze je male neprskne a neda sa oplodnit
@evi789 no takze ti tiez vychadza tento tyzden snazilkovsky 😀 Zase v tom jedeme spoluuuu 😀 Ja len nechapem ze este ma nic neboli, som zvedava kedy ro pride 🙂 Ak sa mi podari draheho zvádzať tak tento tyzden by som rada kazdy druhy den 😀 no len ci mi to tak vyjdeee to uz je v oblakoch 😀
A ked ty mavas cca 30dnovy cyklis tak ja by som tipovala ovu medzi 14-18.DC ale to je len typ 🙂 Ja tiez neviem odpozorovat ovulku podla hlienu a bolesti presne na den ale aspon viem ze ked zacnu bolesti a zacne byt tam dole mokrejsie (kedze ten vajkovy hloen ja nemam) tak uz viem ze je plodne obdobie 🙂
@ajajaj00 no u mna ak to tento cyklis mevyjde tak zacnem riesit tu folikosku nech viem na com som 🙂
@nicolettka2126 Neboj nic,ak to bude kazdy tretí den,aj tak dobre,nie?Ved oreziju aj 5 dní zevraj.... 😀
Tak v tom jedeme spolu,ale ak zas bude také oné izé na teste ako si aj ty mala a aj ja....boze ved aj tebe som videla jemnu ciaru na teste..pozri moj pripad..to co uz je 😠 ...Ako nemusí byt pozitivny ,ale tak nech je biely a hotovo a nech nestrasí..bozeee..
@nicolettka2126 ale u vas to tento mesiac bude uspesnee uvidiis
@evi789 no ani mi nevrav o tych tesroch blbych..chvalabohu ze som ich minula vsetky co som doma mala aspon ma prsty nebudu palit 😀 A v robote to budem musiet nejako ustat lebo tu hned vedla mam lekaren 😀 Ale fakt nekupujem ziadne testy, az ked budu meskat 🙂
No a to s tym kazdym tretim dnom neviem ci by stacilo :-/ Uz dva mesiace sme tak mali v plodnom obdobi ze kazdy treti a nem stacilo :-/ Tak skusim teraz byt vacsia nymfomanka 😀
@ajajaj00 poklad moj 😵 Kiezby kiezby....ale uz sa nespoliaham na nic 🙂 Uvidime 🙂
@nicolettka2126 jasne,ja tu bohuzial mam balik testov 😀 lebo som kupovala kamoske ktorej medzitym mrcha prisla....tak ja tu mam,ale uz som si tiez povedala,ze musim proste vydrzat kym nebude meskat a hotovo.
@ajajaj00 ty teraz moja musis pockat 3 mesiace?ci?
@nicolettka2126 💙😘💙😘
@evi789 jaaaj no tak velmi rychlo ich schovaj co najdalej od seba lebo plodne obdobie nam pomaly zacina tak uz to raz dva bude tu ze ta to bude lakat 😀
@nicolettka2126 😀 budem musiet fakt 😀
@evi789 som zvedava kedy budeme my dve citit ovulku 😀
@nicolettka2126 Tak babusky moje....ja si bohuzial na tehotenstvo musim este chvilku pockat 😢 ...Teraz mi volala moja doktorka ...bola som na preventivke viete a cytologiu nemam dobrú ( nemala som ju dobru uz vyse roka) raz ok,potom troska horsie,potom zas dobre..tak ma sledovali,ale teraz uz povedala,ze musíme spravit konizáciu krcka.....po tomto zákroku si myslím,ze otehotniet mozem najskor o tri mesiace..alebo neviem...nemate niekto skusenot? Aaaach jaaaaj...

@nicolettka2126 Ahooooj stratena 😀 vcera si nevedela doma zosadnut hadam z konika 😀.
Tu este svieti slniecko,ale mohlo by inak prsat...a si dost nárocná inak 😀 hahaha