V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 aj nenalicena si krasna 😉
@sara34valentina oooochhhh ze dakovala 😀 V lete mam radsej prirodzenost 🙂
@nicolettka2126 ak sa má zadariť, lieky nepotrebujeme, preto sa na to pýtam.
@rula presne tak 🙂
@nicolettka2126 moj priatel tiez, ja si davam len spiralu lebo mam malinke kukadla 😉
@ajajaj00 neprideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😉
@sara34valentina uvidimeee zeny mojeeee budem vas informovat..kokos ale tie testy strasne lakajuuu ale zatial odolavam lebo len dnes mam dostat takze to nic neznamena
@ajajaj00 juuuuj mojaaaa verim veriim ze nepride 😵
@ajajaj00 znamena, ved si grckala 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ako ta boli brusko?
@sara34valentina ale odvtedy mi zle nebolo..tak nejako divne ma teraz ani nie ze boli..take divne ta citim...obcas pichne..ale nic som ok
@ajajaj00 budes tehu uvidis 😉
@sara34valentina uz ma lakal dneska poobede test ale odolala som...ja nedufam ze by to vyslo...po tom co mi doktorka povedala
@ajajaj00
@sara34valentina
@nicolettka2126 tak, u gyn. Som skončila.. ako som aj predpokladala, o týždeň vo štvrtok mám zákrok za sebou.. aby som zajtra nemusela znovu ísť ráno, tak mi krv odobrala sestrička a ja som osobne zaniesla do biochemie. V pondelok idem po výsledky, potom na interné vyšetrenie a vo štvrtok je veľký deň... aach. No ale budem to mať za sebou čím skôr, tým lepšie a potom podľa toho ako sa mi bude hojit ranka, tak sa môže snazilkovat. O 6 týždňov na kontrole povie.. verím, že aj hystologia bude ok (to je ster hlbšie, robí sa počas zákroku ) no a potom bude potom 🙂.
@sara34valentina
@evi789
@nicolettka2126
@rula takze zeny uz sa sputa hnusna mrchaaa 😔 😔 😔 😔
@ajajaj00 aach tak to mi je luuto...
@rula ja uz nedufam ze to tam fakt uz mam toho plne zuby kazdy mesiac sa snazime vzdy vtedy kedy je ovulka vsetko preto robiim..uvidime co bude ked mi doktorka nasadi ten liek
@melisssssa
ja som sa dočítala v odborných článkoch na nete, že veľa žien má plodné dni práve počas ms. Jedna mamička má 3 deti a všetky počali v čase ms. Takže asi tak na margo plodné a neplodné dni. Treba sa milovať každý den bez prestávky, to je blbosť, že obdeň.
@evi789 ooochhh, no spravne si predpokladala teda.Ale takto je to najlepsie podla mna nech ti to cim skor spravia..tym skor sa das dokopy a tym skor mozete zacat znova snazilkovat 😉
Budem na teba veelmi veelmi silno vo stvrtok mysliet :-*
@ajajaj00 joooj do frasaaaa, ja ze tak aspon tebe to vyjde teraz ☹
No nic dievca, ides s nami dalej v nasej púti :-*
@nicolettka2126 jojoooo

@rula no kazdy den u nas nehrozi 😀 Ale tak pokusim sa znasilnit draheho aspon kazdy druhy den 😀 Myskim si ze aj to by malo snazit, vsak daco musia vydrzat tie zubrienky nase 🙂
A brala som dva mesiace kyselinu listovu ale teraz uz ani tu neberiem, snad sa zadari aj tak 🙂