icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
16. jún 2015

@rula no kazdy den u nas nehrozi 😀 Ale tak pokusim sa znasilnit draheho aspon kazdy druhy den 😀 Myskim si ze aj to by malo snazit, vsak daco musia vydrzat tie zubrienky nase 🙂
A brala som dva mesiace kyselinu listovu ale teraz uz ani tu neberiem, snad sa zadari aj tak 🙂

sara34valentina
16. jún 2015

@nicolettka2126 aj nenalicena si krasna 😉

nicolettka2126
autor
16. jún 2015

@sara34valentina oooochhhh ze dakovala 😀 V lete mam radsej prirodzenost 🙂

rula
16. jún 2015

@nicolettka2126 ak sa má zadariť, lieky nepotrebujeme, preto sa na to pýtam.

nicolettka2126
autor
16. jún 2015

@rula presne tak 🙂

ajajaj00
16. jún 2015

@rula juuj moja nevadi skusate daleeej uvidis dalsi krat uz to budu // 😲 ja stale nic

rula
16. jún 2015

@ajajaj00 teším sa, veľmi chcem aby si čakala mimino

ajajaj00
16. jún 2015

@rula ale vies co mam taky zvlastny pocit dole v podbrusku ze cakam ze kazdu chvilu pride mrcha

sara34valentina
16. jún 2015

@nicolettka2126 moj priatel tiez, ja si davam len spiralu lebo mam malinke kukadla 😉

sara34valentina
16. jún 2015

@ajajaj00 neprideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😉

ajajaj00
16. jún 2015

@sara34valentina uvidimeee zeny mojeeee budem vas informovat..kokos ale tie testy strasne lakajuuu ale zatial odolavam lebo len dnes mam dostat takze to nic neznamena

nicolettka2126
autor
16. jún 2015

@ajajaj00 juuuuj mojaaaa verim veriim ze nepride 😵

sara34valentina
16. jún 2015

@ajajaj00 znamena, ved si grckala 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ako ta boli brusko?

ajajaj00
16. jún 2015

@sara34valentina ale odvtedy mi zle nebolo..tak nejako divne ma teraz ani nie ze boli..take divne ta citim...obcas pichne..ale nic som ok

sara34valentina
16. jún 2015

@ajajaj00 budes tehu uvidis 😉

ajajaj00
16. jún 2015

@sara34valentina uz ma lakal dneska poobede test ale odolala som...ja nedufam ze by to vyslo...po tom co mi doktorka povedala

evi789
16. jún 2015

@ajajaj00
@sara34valentina
@nicolettka2126 tak, u gyn. Som skončila.. ako som aj predpokladala, o týždeň vo štvrtok mám zákrok za sebou.. aby som zajtra nemusela znovu ísť ráno, tak mi krv odobrala sestrička a ja som osobne zaniesla do biochemie. V pondelok idem po výsledky, potom na interné vyšetrenie a vo štvrtok je veľký deň... aach. No ale budem to mať za sebou čím skôr, tým lepšie a potom podľa toho ako sa mi bude hojit ranka, tak sa môže snazilkovat. O 6 týždňov na kontrole povie.. verím, že aj hystologia bude ok (to je ster hlbšie, robí sa počas zákroku ) no a potom bude potom 🙂.

ajajaj00
16. jún 2015

@evi789 coo kokos tak skoro ze buduci tyzden ale vies co aj je to lepsie..budes to mat cim skorej za sebou..potom rychlo sa uzdravit a sup sup plodit... 😲 😲

ajajaj00
16. jún 2015

@sara34valentina
@evi789
@nicolettka2126
@rula takze zeny uz sa sputa hnusna mrchaaa 😔 😔 😔 😔

melisssssa
16. jún 2015

@ajajaj00 aach tak to mi je luuto...

rula
16. jún 2015

@ajajaj00 ooooo nieeeeen do kelu.... tak som dúfala, že Ty to tento cyklus dáš.... hm . Tak pekne šlapeme ďalej pospolu.

ajajaj00
16. jún 2015

@rula ja uz nedufam ze to tam fakt uz mam toho plne zuby kazdy mesiac sa snazime vzdy vtedy kedy je ovulka vsetko preto robiim..uvidime co bude ked mi doktorka nasadi ten liek
@melisssssa

rula
16. jún 2015

ja som sa dočítala v odborných článkoch na nete, že veľa žien má plodné dni práve počas ms. Jedna mamička má 3 deti a všetky počali v čase ms. Takže asi tak na margo plodné a neplodné dni. Treba sa milovať každý den bez prestávky, to je blbosť, že obdeň.

ajajaj00
16. jún 2015

@rula viec co podla mna v dnesnej dobe je uz vsetko mozne

rula
16. jún 2015

@ajajaj00 vyjadrili sa k tomu aj gynekológovia a potvrdili to, dokonca aj pred ms sú plodné dni .... ženský cyklus je proste záhads. Videla som jeden graf BT a tam sa pár miloval skoro celý cyklus ráno aj večer... a dali to ! Nespoliehali sa na nič, nevynechali ani jeden deň

ajajaj00
16. jún 2015

@rula Vidiis tak vsetko je mozne pri tom vela ludi tvrdi ze nemas sancu otehotniet pocas mrchy a vidis

sara005
16. jún 2015

@evi789 Mna zajtra caka prvy ultrazvuk, tak dufam ze vsetko bude v poriadku...

nicolettka2126
autor
16. jún 2015

@evi789 ooochhh, no spravne si predpokladala teda.Ale takto je to najlepsie podla mna nech ti to cim skor spravia..tym skor sa das dokopy a tym skor mozete zacat znova snazilkovat 😉
Budem na teba veelmi veelmi silno vo stvrtok mysliet :-*

nicolettka2126
autor
16. jún 2015

@ajajaj00 joooj do frasaaaa, ja ze tak aspon tebe to vyjde teraz ☹
No nic dievca, ides s nami dalej v nasej púti :-*

ajajaj00
16. jún 2015