V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina ja testujem od 7DC a stale nic...dnes som uz 16 DC tak som zvedava. ja si normalne zacinam mysliet ,ze mam hadam tu ovu cez ms..zatial ma nic neboli,ziadny hlien tak neviem...
@nicolettka2126 Som ja ale,co? Ja som ti chodila v makovici a mna z toho bolela hlava 😀
@evi789 skor nohy by ta mali boliet ked si sa tam tolko nachodila 😀 Inak aj mna bolia nohy ale mna z niecoho iného 😀
@nicolettka2126 aaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahha mam tusenie z coho ta bolia nohy 😀 😀....z misionarskej polohy nebodaj 😀 alebo nejake akrobaticke kúsky ste stvarali 😀 ja také nemozem práve kvoli natahovaniu svalov ahahahah 😀
@evi789 no co ti poviem, znasilnila som draheho ako sa patri 😀 Tak trikrat mozes hadat aka poloha to bola 😀 😀 Ale potom ako zvycajne ma smaril o postel na konci 😀 😀
@ajajaj00 to preco??
@melisssssa dosali mi nejaka sprava od nich asi vadi ze tam mam slnecne okuliare alebo co nechapem
@ajajaj00 to vazne ti zmazali fotooo???? Konec toto co sa tu deje...ved si ju mala peknu :-/ Niekto ri asi zavidel barbinkovske crty tak ti ju nahlasil :-/
@nicolettka2126 koník ako vždy 😀 😀 😀 moja obľúbená inak 😀 asi preto si myslela na mňa 😀 😀
@ajajaj00 to je sila 🙂
@nicolettka2126
@ajajaj00 ALE mne ju zmazu kvôli ribana crtom 😀 😀 ty jses na tom líp 😀
@evi789
@melisssssa
@nicolettka2126 no uz to tu nabera take obratky ako na fb(aj kvoli tomu sme sa s muzom odhlasili z fb a uz sme tam 3 roky neni) ale nebudem sa rozculovat vsak dievcata moje vy viete ako vyzeram😘😘
vy ste vsetky kocky jak blazon 🙂 🙂 to preto 🙂 niekto to neuniesol 🙂 za chvilku tu ani jedna z vas foto nebude mat 🙂 ja si ju tu ani nedaam,lebo potom by som tu ostala sama s fotkoooou 🙂 🙂 ou ouuu 🙂 🙂
@melisssssa ty si teda kozaaaa..neboj aj tebe vymyslime nejaku sexi prezyvku😉
@ajajaj00 ooch no to som zvedava podla coho 🙂 😀 😀 sa mozme zahrat na postu pre teba,ze kto je na druhej strane 🙂 🙂
brunetka?blondina?vysoka?nizka?? 🙂
@melisssssa podla mna si nizka.a mas hnede vlasy hmm trafila som aspon daco?
@evi789 haha no ano konik 😀 Ja mam rada vsetkyyy-fakt som asi nymfomanka 😀 No ale na konci sa vzdy nejako prepracujem dole 😀 Drahy asi pri konci musi citit nadvladu-typicky lev 😀
@ajajaj00 anoo...trafila 🙂 nizka veru som ,ale hnede vlasy nemam...🙂
@evi789 jeeej ty mas ake pekne vsetky fotky Ribanka nasa 🙂
@ajajaj00 vieme veru vieme ssei vysoka blondinka s barbinkovskymi crtami a este k tomu aj milucka zlatucka 🙂
@ajajaj00 oochh mobil zas pise co chce namiesto tohi ssesi malo byt sexi 😀
@melisssssa tiez si taky krpcek ako ja?? Prosiim povedz ze ani nech v tom nie som samaaa 😀
@nicolettka2126 Asi budes fakt 😀 ale to nevadí,tvoj má z Teba urcite radost 😀..Ten moj by bol urcite z Teba 😀 hahaha :-*
@melisssssa Prosiiim ,prezrad a budes aj Ty prdelka 😀 ako nasa Nikolka ale nie,srandujem 😀

@evi789 neboj nebehala si mi po rozume prave vtedy 😀 ale tesne pred spanim az do zaspatia si mi zase pobehovala v makovici 😀