V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 nooo neviem neviem ci ma zo mna radost 😀 😀 Asi staaarne lebo kebyze ja nie som velmi akcna tak by tie intervaly medti jednotlivymi tutu mutu boli dlhsie 😀
@melisssssa oooooo neveriiiim konecne po 23rokoch som od niekoho vyssia 😀 Sice iba o jeden jediny ubohy centimetrik no pre uz aj to je vyyyhra 😀 Tak vitaj v klube 🙂
@evi789 ty prdelka-ja ta vidiiiiiiiim 😀
@nicolettka2126 Poka..m sa z Teba 😀 😀
@evi789 hahaaa prdelka som urcite 🙂 🙂 ale nie kvoli vyyske 🙂 🙂 ale kvoli ritkeeee 🙂 🙂
@evi789 nem dobry napad-bude smraad 😀
@nicolettka2126 Kolko má rokov...ten moj ma 39 a tutkoval by sa kazdy den 😠 😀 To je u kazdého iné...vidís aj Ty,stále by si toto izé a ja? Mne by satacilo kazdy 4 den 😀
@nicolettka2126 coo? to fakt?no pekne tak ja som mala kolegynu ,kt.mala 154 cm 🙂 tak som si az taka krpata neprislaa 🙂
@melisssssa blond melir?
@melisssssa Nikolka nasa má zevraj pekny maly zadok 😀 tak to preto ma aj prezyvku takúto 😀..no ale nebojte sa ved ani ja nie som nejak vysoka 🙂
@evi789 nooo a ty by si si zase rozumela s mojim drahym 😀 😀 Ten am tiez take intervaly ze kazdy 4 den by mu stacilo (samozrejme to ja nie vzdy dopustim 😀 ) On bude mat teraz v auguste 36 😉
@nicolettka2126 Tak co,vymeníme sa?Ci? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@evi789 nieeeeeeee ja si ho radsej pravidelne budem znasilnovat 😀 😀 😀 😀
@melisssssa tak ti si sa aka vysoka musela pri nej citit 😀 musel to byt super pocit 😀 Tak ale ja zas dost casto nosim 15cm opätky tak si to aspon vykompenzujem trochu 😀 Hlavne ked mam draheho 190cm vysokeho 😀
@nicolettka2126 Jaaaaaaaaaaaaaj aká si kozaaaaaaaaa lakomá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak dobreeeeeeeeeee 😀 😝
@nicolettka2126 Ty to mas dobréé,ja nemozem vysoké.... Ten moj je nejak hrbaty ci co lebo mi tvrdí,ze má 175 cm ale ked sa postavíme vedla a ja sa vystrem som vyssia 😀...takze ja iba balerínky 😠 😖
@ajajaj00 zlatko ty vysoke ani nepotrebujes 😉
@nicolettka2126 tak to bol 🙂 no ja som si tiez rada ponosila vysoke opatky 🙂 pokial som si nenasla svojho mileho 🙂 lebo ten ma asi 168 cm 🙂 hihiii ...
@evi789 na draheho som lakomaaa 😀 😀 Aj na mojho chlpacika 😀 S ostatnym sa velmi rada podelim 😀 Ale nieee srandujeeeem 😀
@evi789 to ako ja 🙂
@sara34valentina tak napis recept skusim aj ja ak je dobry stavnaty🙂
@melisssssa jeeeeej tak ty nemusis kompenzovat zaidny rozdiel teda 😀 Ste k sebe akuraaat 🙂
@ajajaj00 my sme sa uz videli ??? 🙂 ano nizka a blond melir 🙂
@melisssssa jeeej trafilaaa som sa paradaa😉
@nicolettka2126 😀 no dobre,tak si ho nechaj 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 cmuuuk
@evi789 😀 😀 Ty moja Ribanka 😀 Takze u vas je to tak ze drahy znasilnuje teba? 😀
@nicolettka2126 Noooo ,presne 😀..niekedy sa samozrejme dám aj nahovorit a presvedcí ma ale niekedy ma musí znásilnit veru 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@nicolettka2126 mala som tu cest vyrast do vysky 161 cm 🙂 som vyssia?? 🙂