icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
19. jún 2015

@ajajaj00 Nie moja,doktorka tam ani nebola,sestricka mi zobrala krv a povedala,ze bude volat,ale mozem aj ja ak do druhej nezavolá.Moze byt ,ze z toho bude pondelok ,tak mam zavolat hned v pondelok ráno a ked nie som tehu ,tak si mozem pokracovat vybavovat veci na operáciu.

ajajaj00
19. jún 2015

@evi789 volaj jej aj ty..ale to ti hovorit urcite nemusiim sama budes nedockava..
JA verim ze bude vsetko ok💙

evi789
19. jún 2015

@ajajaj00 Budem volat ,jasnééé a bude ok vsetko,som uz vyrovnaná inak s hocijakym potvrdením,takze ok,nie je problém,cmuuuuuuuuuuuuuuuuk

sara34valentina
19. jún 2015

@evi789 aha cize by bol vyzivovany ten krcok ak ti to povedala, tak sa budem modlit aby si bola tehu ♥

sara34valentina
19. jún 2015

@melisssssa este mu chyba ....pozitivny bude zajtra alebo vecer !

evi789
19. jún 2015

@sara34valentina Áno,myslim,ze to myslela tak...ze tehotenstvo zvykne pomoct,nie je to na 100 %,ale je vítané pri takomto a ked nepomoze ,tak sa zákrok spraví po porode hned vies. Viete......mala som takú myslienku.....ona mi to chcela spravit tak ci tak v juli po ms...nevedela ze mi nedavno koncila ms viete a ten zakrok sa robí po skoncení,no ale podla nej to stíhame...a ja som mala takú myslienku,ci este nepockat do júla ak by mi teraz nebolo potvrdené tehotenstvo....hm?Co ak sa podarí fakt a budem mat sancu,ze nemusia spravit ten zákrok? Co poviete?

petra212
19. jún 2015

@evi789 podľa mna si tehu už teraz, však ten test vyzeral dosť jasne
dnes si nerobila?

evi789
19. jún 2015

@petra212 Nerobila som,lebo som sla na odber krvi vies,to je 100% .Poobede budem vediet,ale vcera ked som si pozerala,ze kolké baby majú tie tzv kanaliky....tak ma chut hned presla verit.. 😅 😕

sara34valentina
19. jún 2015

@evi789 priroda robi divy ♥ uvidis co ti povedia, prajem ti nech si tehu ♥

petra212
19. jún 2015

@evi789 hej, však ja sa pýtam len preto, že ja by som isto v takomto prípade aj ráno testla, ešte pred návštevou doktorky, aby som bola pokojnejšia,
ráno najlepšie ukazuje, silnejšie ako poobede,
ale tak sú aj baby ktorým silnejšie ukazuje z poobedného, možno ty patríš medzi ne
a každopádne výsledky z krvi sú najistejšie, tak či tak, prajem nech ti to dobre dopadne 🙂

melisssssa
19. jún 2015

pekny posledny pracovny dnik kocky prajeem 🙂

sara34valentina
19. jún 2015

@evi789 my sme boli vcera behat a dnes cvicim cely den a zacenm kazdy den, brusko musi dolu, moj priatel nema gram tuku...............a ja brusko .................. tento mesiac si moc prajem aby sa nam zadarilo♥ tak moc tuzim po babätku ♥ milujem ho aj jeho rodinu a som stastna, tak snad tie stvorlistky stastie prinesu 🙂 😉

melisssssa
19. jún 2015

@evi789 no to som zvedava moja na vysledky 🙂ale drzim palceky ,ze budes tehu a operaciu nebude treba riesit 🙂

evi789
19. jún 2015

@petra212
@sara34valentina Dakujem zenusky,cmuk. Najlepsie by bolo samozrejme teraz,ale ak nie tak nie 🙂...uvidíme, co mám robit podla Vás,pockat tie 2-3 tyzdne a dat tomu sancu alebo mam ist na zákrok ak to teraz nevyslo? Myslím,ze sancu by som mohla tomu dat....hm?Ked uz to tak ci tak chcela robit v juli...

evi789
19. jún 2015

@sara34valentina Aj ja som si inak povedala,ze ak to nevyjde,tak zacnem troska makat aj ja na sebe...ale ak bude ta operácia,tak mozem na to zas zabudnút a iba zadek mi bude rást 😠 .
Zelám Ti aby to vyslo mojaa,tie lístky musia proste priniest stastiiickoooo 😵 😵 😵 😵

evi789
19. jún 2015

@melisssssa Aj ja som zvedavá,ale inak sa vobec necítim byt tehu to je na tom najlepsie 😀

melisssssa
19. jún 2015

@sara34valentina u mna treba tiez brusko dolu🙂 a keby len to 🙂 ale keby bolo tehu voobec by mi uz neprekaazalo 🙂 tak ku stastiu vam uz len to babatko chyba 🙂 verim ,ze uz to vyjde 🙂

evi789
19. jún 2015

@melisssssa Kocka 🙂 😵 😵 😵 😉

sara34valentina
19. jún 2015

@melisssssa ved som aj drahemu vcera po 5km behu povedala ze ak budem tehu ''serem''na to 😉 😉 😉 😉 😉

evi789
19. jún 2015

@sara34valentina 😀 mas pravdu 😀

sara34valentina
19. jún 2015

@evi789 pocuj skus sa odbornejsie s viacerymi lekarmi poradit,,,,,,zavolaj si do par ambulancii , napis kade tade maily, a informuj sa inde,,,,,,,,,,,,,vies vic nazor viac moznosti...................ja nikdy neverim len jednemu lekarovi, (od kedy mi zle povedali a som prisla o babätko) cize je lepsie viacer<ch odbornikov sa opytat,,,,,,,,,,,,presne,,,,,,,,,,,,,,, vies aby zase nebolo tak ze ti povedia ze to nic nie je a ze sa to moze zlepsit pri tehu a opak bude pravdou a bude neskoro, si dospela a porad sa ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale nikdy never len na jeden nazor !!! kazdy sa moze zmylittttttttttttttttttttttt 🙄

melisssssa
19. jún 2015

@evi789 a pri prvom si citila ??

evi789
19. jún 2015

@sara34valentina Cítam uz vsade konverzácie na túto tému,pri PAPIII sa uz konizácia robí,je to krok od zlého,ktory sa ale nie hned vytvorí vies....keby som to napriklad zanedbala a prisla o dva roky by bolo uz mozno neskoro,vselijak si chcem tú konizáciu dat spravit,nechcem cakat,lebo fakt je prvoradé moje zdravie,teraz rozmyslam iba na tej dalsej ms vies..

evi789
19. jún 2015

@melisssssa NiE 😀 ...taky citak som mala no,ale vies,ked ani test neukazal ani lekar nevidel nic a potom aj vyvolavacku som dostala,verila by si ? 😀
A predsa som bola no.... 😅 😕

melisssssa
19. jún 2015

@sara34valentina to veru ano 🙂 vcera sme to dufam ,ze uz splodili 🙂este hovorim drahemu,ze citim,ze to tam je 🙂 ani moc zo mna vcera jeho materialu nevytieklo 🙂 🙂 🙂 a hovorim mu po sexiku,ze inak bol ovu test pozitivny🙂 tak mi vravi,ze ked bol pozitivny ,ze pod teda este raz 🙂 🙂 zlatyy 🙂ty budes mat vikend pozitivny tak sup sup 🙂

sara34valentina
19. jún 2015

@evi789 joj dobre sa porad, a ak si tehu tiez sa porad, prvorade je tvoje zdravie 😲 drzka palcoky ja cvicim cvicim a dnes si dam vyprazany syr som ho nejedla asi rok :(

ajajaj00
19. jún 2015

@sara34valentina je piatok tak dopraj svojmu telu😉

sara34valentina
19. jún 2015

@melisssssa tak drzkam palce, aj ja ked ovulujem nic nevytecie ale nevyslo to, toto bude treti pokus 😉 😉 😉 a az bud vikend mam ovulovat no dnes ma kadeco picha idem si urobit ovu testik mam ich dost ...... ale som len 7dc ,,,,,,,,,,,,,,,a u mna je ovulka az po 14dc -19dc 😉 takze uvidime, beriem tento mes uz spirulinu takze sa cyklus skrati na 27dc 🙂

nicolettka2126
autor
19. jún 2015

@evi789
@sara34valentina ako ste sa mi tu zase rozkecali dievcence moje zlate 😵 Evkaaa uz sa neviem dockat vysledku-citim ze budes tehulkaaaaa 🙂

@melisssssa eeeeejha, ty si akaaa kocena 😉 Drzim palce aby bolo vcerajsie snazenie uspesneee 🙂

sara34valentina
19. jún 2015

@ajajaj00 no ja som 2mes domka moja ♥ som sa prestaghovala do ineho mesta a zvykam si este len je to druhe najväcsie mesto............... no a pracu sme si povedali ze odlozime,,,,,,,,,chem si oddychnut.,......... som pracovala cely zivot,,,,,,,,,,,,,,,,cheme babätko a ak sa nepodari do sept tak pootm nastupim do prace, ale len na 25hodin ................uvidime co priroda vykuzli,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vcera sme boli u jeho rodine na dome, sme sa s detmi sialili na trampoline a potom som nasla tie 3stvorlistky za asi 3minuty.........................sa vcera smali ze ake stastie, vsak ja som to len raz v zivote nasla........................ no a jeho foter zabil ze budu dvojicky abo trojicky ha ha tak sme sa narehotali ale teraz mi do smiechu nie je, idem makat nech mam tehly 😠