icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
23. jún 2015

@nicolettka2126 😀 sme racice tak asi preto 😀... No ale ona si je v Pandorfe na nákupoch a ja pod mojím pancierom 😀... je to síce na písmeno P ale rozdiel tam je 😀

evi789
23. jún 2015

@kika1990 Ďakujem veľmi pekne, cmuk 🙂

evi789
23. jún 2015

@sara34valentina Ďakujem za povzbudenie, si zlatá. Áno, všetko má svoj čas... Verím, že Vy už budete oplodnene dovtedy 🙂 .. aj u nás je sychrave... uprsane počasie... pekný dnik aj Tebe cmuk

evi789
23. jún 2015

@zuzkasu Veľké Ďakujem 💖

sara34valentina
23. jún 2015

@evi789 juj keby si mala pravdu, Ninka je uz tehotna, kazdy tyzden pribudaju dalsie tri zeny 🙂 tak snad sa aj nam podari 😉

evi789
23. jún 2015

@sara34valentina Prajem Vám to vellmii a verím,ze sa podarííí a coskoro nám oznámite dobré spravy 🙂 😵 😵

melisssssa
23. jún 2015

@sara34valentina no vidis tak poplach bude,ked budu na testiku sve silne ciarocky🙂 no to urcite mas pravdu s tym zariadenim na babatko...ja zasa dopredu len rozmyslam ze ako by som ho prekvapila ,keby nahodou to vyslo🙂 aj ja tebe prajem aby boli co najskor dve palicky na jednom aj druhom testiku 🙂 🙂 🙂 ako dlhy mavas cyklus?

ajajaj00
23. jún 2015

@sara34valentina ahoj mojenko co novee ako to vyzera u vas?cakas na ovu?

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

@ajajaj00 zaltko prepac ze az teraz pisem, mala som tu melir tak som bola off 🙂 Zajtra som s casom superne, kludne môžeš prist bola by som velmi rada 🙂

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

@evi789 pod akym pancierom zlatko??? Nech rozmyslam ako rozmyslam nepochopila som 😀 Asi tych par blondavych pramenov mi nerobi dobre 😀

evi789
23. jún 2015

@nicolettka2126 hahahhahhaha nooo...akoze nie som korytnacka ale tak som myslela,ze som rak a raci sa s velkou oblubou skryvajú.. a tak som obrazov myslela,ze sa skryvam ...ale maximalne pod klepetami 😀 😀 😀
Si ma chytila Ty potvorka jedna 😀 😀 😀

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

@evi789 haahahaaa tak na toto by som nikdy sama neprisla 😀 😀 😀 😀 Ze ake uvahy ty robis pocuvaj 😀 Neveriiiiim 😀

evi789
23. jún 2015

@nicolettka2126 A Ty tu rozmýšľať musíš a lámať si hlavu nad tým 😀 prdelka 😀 💜

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

@evi789 no vsak toto 😀 😀 Som si normalne k tomu sadla a asi 10x precitala a ani tak som sa nic nedozvedela 😀 reku kaslem na to opytam sa ta a basta 😀

evi789
23. jún 2015

@nicolettka2126 A dobre si robila 😀... by si na to asi neprišla... že? Hore dole tu píšem 😀

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

@evi789 no to ani kebyze som mix Einsteina, Coperffielda a neviem koho este tak na to nedojdem 😀

ajajaj00
23. jún 2015

@nicolettka2126 tak zajtra teda prideem cinknem ti pred tym

sara34valentina
23. jún 2015

@ajajaj00 ahoj draha 🙂 ano cakam a cakam 🙂 dnes uz testujem, som aj predvcerom ale nist....som len 11dc dnes ma uz picha cize 4dni by mala prist ovulacia, lenze muz robi tak som zvedava kedy to stihneme 😉 ty sa mi mas ako? sem tam vas citam 🙂 mam taky pocit ze sa postupne kazdemu dari takze si mylsim ze onedlho budeme aj my stastne tehulky ♥

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

@ajajaj00 oki tesiiiiiim 😵

sara34valentina
23. jún 2015

@melisssssa ja to tiez dako chcem potom krasne a viem uz aj ako 🙂 urobim si snim vylet (taliansko 3-4dni by nam malo vydat casovo ,,,,,) a tam mu to oznamim♥ budem sa ''hrat'' ze dostanem kramy a potom oznamim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 len nech je CO oznamovat, som zvedava ci to do tretice vyjde 😖 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
23. jún 2015

@melisssssa prepapc som ti neodpovedala cyklus mavam 29dnovy ako hodinky 🙂 😉

ajajaj00
23. jún 2015

@sara34valentina Ja som dnes len 7 dc...mrcha bola len 3 dni ani som nevedela ze som ju mala...ovu testy zatial nerobim a rozmyslam ci budem lebo ideme do toho pariza a tam budeme skusat kazdy den 😉kokos no vela je tu teraz tehu ani ninke sa teraz zadarilo..tak snad to tehu skoci aj na nas..nech uz je 6.7 aby som sa objednala k tej doktorke nech mi uz konecne nasadi lieky

ajajaj00
23. jún 2015

@nicolettka2126 Aj ja sa tesiiiim😘

nicolettka2126
autor
23. jún 2015

@ajajaj00 😘😘

sara34valentina
23. jún 2015

@ajajaj00 ake lieky, zase? Ninka brala tiez ten infolic a duphaston ci ako sa to pise, no my sme obaja v poriadku a skusame len 3mesiac, do kocna roka len ovu testy a ak neotehotniem ide sa na podrobnejsie vysetrenia,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mam uz 34r takze to nebude ihned, ale verim ze sa podari ♥ a aj tebe sa podari, mozno uz v krasnom Parizi ♥

melisssssa
23. jún 2015

@sara34valentina jeej tak to by bolo uzasnee..🙂 tak verim ,ked bude to taliansko ,ze ms ozaj uz nebude🙂 no v takych benatkach povedat taku spravu 🙂 by bolo mega romantickeee 🙂 kam sa chystate?

sara34valentina
23. jún 2015

@melisssssa no on planuje 3dnovy vylet az dolu do Plazy, Benatky tiez a ja tuzim ist do >Venory ale to sa neda za 3dni stihnut vsetko,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,uvidime, Toskansko je krasne a ta plaza je nadherna,,,,,,,,,,,uvidime, ale Florenciu urcite je tam najväcsia galeria obrazov 🙂 uvidime, lebo vela utecencov tam je brat mi tam zije 15rokov a volal ze je to tam hrozne :( tak musime pozistovat 🙂 😉 no a MIlano by som tiez rada :P

ajajaj00
23. jún 2015

@sara34valentina ale prosim ta chce mi nasadit na 3 cykly clomifen citrat..kvoli tym mojim malym vajickam..ma to zevraj velku uspesnost..a inofolic beriem aj ja ten mi ale nepomohol...ano ninka brala duphaston a inofolic...tak do 3tice vsetko dobre😘😉

sara34valentina
23. jún 2015

@ajajaj00 aha na tie vajicka 🙂 chapem tak ked to ma uspesnost tak nech aj u teba ♥ budes do 4mes tehu uvidis, citim to !! 😨 😵 🤐 😉

ajajaj00
23. jún 2015

@sara34valentina uvidimee moja uvidimeee..ale ty nas potes //ciarockami