V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina mojaa ahaa aj dnes je takyto...
@melisssssa uau takze ked je 2dni pozitvny treba sa milovat kazdy den, ))))) vela stastia 🙂 ja si este pockam 🙂)))) drzkam palce 😉 😉 😉
@sara34valentina dakujeem...uz tomu nerozumiem...aj vo stvrtok bol takyto...a ty co robila si test ???
@melisssssa aj vo stvrtok? nechapem tomu, napis Lauritke ze preco? nerozumime tomu uz ? od stvrtku ho mas pozitivny? nechapem uz...........................asi je sa najlepsie spoliehat na intuiciu kedy sa milovat a sa vykaslat na ovu testiky, ja budem zajtra testovat blizi sa mi ovu som 12dc zajtra ...ale asi na 17den az pride uvidime 😉 dam foto
@melisssssa pozri jedna snazilka dala dnes foto je tehulka a robila si ovu testik lebo pise sem sto zien ze ako nahle je zena tehotna ma pred ms uz pozitivny ovu testik,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vraj kazda ho ma pozitivny, preto ti pisem ze moze myt ona tehotna ale prave potratila ...hcg ide velmo pomalicky von z krvi .....aj po potrate pomalicky
@sara34valentina dnes tuším každá opakovane pozitívne ovu testy 🙂
@clauduska17 to mala jedna tehulka ............................to nie su moje testy 😉 ja az v sobotu, nedelu pondelok ovulujem ♥
@sara34valentina to viem že teba čaká romantikuš až cez víkend 😉 a mna potom po vikende testovanie ..len kvoli praci skusim jeden urobiť už v sobotu
@clauduska17 tuto sobotu ze? tak ti drzim moc moc palceeeeeee 😉 😉 😉 😉
@sara34valentina fuu no ja som si robila od 7DC az do 18DC(stvrtok) vtedy vysiel pozitivny...v piatok som si spravila ten uz bol slabsi...a vcera zo zvedavosti a silny..a dnes,ze skusim a bol tiez pozitivny...a tej kocky mi je luto...ona ako potratila uplne na zaciatku tehu??
@melisssssa ano hned..............dakedy o tom zeny ani nevedia, dakedy ide s bolestou dakedy bez.................tak sa teda dnes a zajtra este snazte...........mna uz picha na lavo na paravo nakoniec to budu dve ovulky a dvojicky ( moj si tak praje)♥ dnes je svätojanska noc, zelania sa plnia, treba sviecku a cajik na ocistu 🙂 bru nocku ,,,,,)))) 😀
Dobru nocku vam prajem kočeny 🙂
@nicolettka2126 Dobrú noc... prdelka moja pekná 💜💜💜
@sara34valentina ja som si vínko dala... jaaj.. nevadí? Očista bude možno... z toho vína zajtra ráno 😀
@evi789 😍😍😘😘
@evi789
@nicolettka2126
@sara34valentina dobruu noc dievcataaaaa😘
baby co ste uz TEHOTNÉ podla testov... Zatiaľ mne tyzden meškajú a testy su +.
Potrebujem sa poradiť s vašimi skúsenosťami , pocitmi, zatiaľ,...
Ja som unavená Jak nikdy predtým asi, mam velke brucho pritom ani nejem, pobolieva ma brucho hore dole, raz áno raz nie, viac menej... A plynatosť je asi najhorši príznak...
Pri 1. Dieťati som nemala ziadne takéto príznaky...
Teraz, dajme tomu v 5tt uz mozem mat take brucho velke ked pri prvom ani v 4. -5 Mesiaci nebolo vidieť ze so m tehu ???
Kedy ma význam ist k dr? Štvrtky ordinuje pre tehu, dnes som asi 35 dc
Diky
@miamoja2012
moja, dúfam, že nehladuješ, keď píšeš, že ani neješ ... to bábu veľmi neprospieva ak by si nejedla
ja síce osobné skúsenosti nemám, ale to čo tu popisuješ sú myslím celkom normálne tehotenské priznaky v začiatkoch tehu 🙂
@miamoja2012 nerob si starosti. Hormóny robia svoje... inak si to prežívala vtedy a teraz zas inak... nie je rovnaké každé tehotenstvo.. bodaj by bolo... tak viem, že budem pokojných 9 mesiacov.
Myslím, že niekde som aj čítala... pri druhom tehotenstve mávajú ženy väčšie brucho..
@miamoja2012 ahoj mna tiez trapi plynatost aj sklon k zapche. Uz sa to trosicku lepsi, teraz prebieha 7. tyzden. Ale v takom 5. tyzdni to bolo asi najhorsie, k veceru ma islo roztrhnut brucho ako v 5. mesiaci :D
Ahojte zlatinkaaa moje 🙂
@evi789 ako sa citis zlatko?? Zajtra na kolku ides??
@nicolettka2126 ahoj mojenkoo
@evi789 milacku tak tak na kedy tam mas byt?
@ajajaj00
@nicolettka2126
AHOJTEEE
na siedmu tam mám byť 😅.. ešte ma pošlú k anesteziologovi a potom sa spraví zákrok. Už som trošku pokakana 😅
@sara34valentina dobre ranko 🙂 no vcera sme sa posnazili este..skusim spravit este poobede jedenn ovu test ci uz zmizne druha palicka 🙂 jeej to je super dvojicky..ty by si.chcela tiez??
@evi789 ja by dom bola urcite viacej, to mi mozes verit 🙂 Ja som obrovsky strachoprd 😅
Ale ty to zvladnes, budeme tu od rana na teba mysliet a cakat od teba spravicku ze uz mas po vsetkom :-*
@nicolettka2126 strachoprd s malou prdelkou.. toto predsa nemôže byť náhoda 😀 že??? Budem písať nebojteee.. aj pred aj pooo už nech je zajtraaa.. o tomto čase už budem po tooom.... snáď 🙄 😅
@evi789 veru o takomto case uz budes po a uz budes pekne oddychovat a vydychnes si ze uz to mas za sebou 🙂 Bude dobre nebojkaj, hlavne nech uz je zajtra nech to mas cim skor za sebou 🙂

@ajajaj00 jaj zienky, slubujem ze potesim ♥ 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ale aj vy mna potom 😀 😀 😀 😀 ta nebudem sama tehu hadam 🙂 ty, nicolka a evinka 😉 a ostatne tiez 😲 🙂 🙂 🙂 🙂