icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
24. jún 2015

@nicolettka2126 a čo nové u vás? Všetko ok? Barbienka ide k tebe?

nicolettka2126
autor
24. jún 2015

@evi789 u mna zatial vsetko ok, potichucky a trpezlivo ocakavam buduci tyzden a zacinam byt dost zvedava 🙂
A ano Brabinka by uz kazdu chvilku mala prist 🙂 🙂

petra212
24. jún 2015

@melisssssa
skús urobiť tehotenský 🙂

melisssssa
24. jún 2015

@petra212 ale ja som mala ms 3.6..prvy poz.ovu test 18.6 tak si myslim,ze tehu urcite nie som...,ale skusim dnes este jeden ovu a,ked bude aj ten poz..tak vyskusam aj tehot.test,aj ked myslim ,ze ten nema vyznam 🙂 🙂

petra212
24. jún 2015

@melisssssa
však ty si si rozumieš 🙂
mne je len podozrivé že máš už skoro týždeň pozitívny ovu test 🙂 tak preto furt otravujem 🙂
ak teda ten 18.6. bol naozaj pozitívny

ja robievam ovu testy tak, že po pozitívnom ešte min. dva dni robím ovu testy aby som si bola istá, že je po vrchole LH

petra212
24. jún 2015

@melisssssa
ešte ma napadla jedna vec, tie ovu testy si robila všetky jednej značky?
mne sa totiž raz stalo, že som robila jednu značku a v ktorýsi DC sa mi zdal pozitívny, tie mi došli
tak som potom dalej robila inú značku ovu testov a tie boli o cca 5 dní znova veľmi silné zo dva dni ...

tak možno ak máš iné značky testov, tak sa ti to môže zdať silné 🙂 ako mne vtedy 🙂 akurát, že medzi sebou sa nedali porovnávať, lebo každá značka testov má rôzne silné zafarbenie,

nicolettka2126
autor
24. jún 2015

@ajajaj00 zlatko dakujem za navstevu a za skvely pokec :-* :-*

melisssssa
24. jún 2015

@petra212 vies vo rovnakej znacky robim🙂 ved uvidime ako ukaze dnes este...🙂

ajajaj00
24. jún 2015

@nicolettka2126 ja dakujeem mala ritka💙

nicolettka2126
autor
24. jún 2015

@ajajaj00 uz si napapkana?? Ja by som dnes asi aj slona zjedla 😀

ajajaj00
24. jún 2015

@nicolettka2126 anoo uz davnoo idem smer domov uvarit muzovi veceru rychlo sa aspon ja zbalit..a potom smer dubravka s ambrou na rtg a ty co si este nepapala

nicolettka2126
autor
24. jún 2015

@ajajaj00 juuj ty mas dnes toho cestovania vyse hlavy zlatko, vobec ti to nezavidim :-/ Aaale vsak uz som toho tolko pojedla a vzdy mam pocit prazdnoty 😀 Uz sa musim krotit 😀

ajajaj00
24. jún 2015

@nicolettka2126 ty a krotit hahaaa mozno uz papas za dvoch😉

nicolettka2126
autor
24. jún 2015

@ajajaj00 hahaaa 😀 😉
Uvidime o tyzden 😉

sara34valentina
24. jún 2015

@melisssssa ano cchela by som lebo mam 34r, a on dve deti chce tak by sme to mali supou hned 😎 😎 😎 😎 😎 dost casto na to myslim ze dvojicky 😉 😉 uvidime ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tiez budem dnes testobat boli brusko a ja potom do 4-6dni mam ovulku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tak dnes uz testujem 😀

sara34valentina
24. jún 2015

zienky prajem kazdej krasny den dnes zu mame teplo konecne, u nas poistovak tak sa tam idem venovat lebo sa to tyka mna predsa 🙂 Pekny den 🙂)))) 😉

mmoni89
24. jún 2015

@miamoja2012 ahoj. No všetko čo popisujes je úplne normálne, aj plynatosť aj bolesti.. Ja už som 11tt a niekedy mám fakt veľké bolesti. No a teraz pri druhom to brucho bolo vidieť už v7tt, hlavne večer, niekedy také akoby som bola v 6tom mesiaci. Hlavne keď som zpraskala 3kg melón haha 😀 teraz je vidno už aj ráno, pri prvom mi dlho nebolo vidno. No a na prvom sone som bola presne 8+0. Krásne už bolo vidieť srdiečko, lepšie trochu počkať a vyhnúť sa zbytočným stresom, keď ešte nieje vidno

ajajaj00
24. jún 2015

@nicolettka2126 😘😘😘😘

sara005
24. jún 2015

@evi789 Drzim palce nech zakrok prebehne hladko a o par mesiacov sa opat budes moct snazit ;)

nicolettka2126
autor
24. jún 2015

@evi789 zlatko uz tu asi neskor nebudem...Velmi velmi silno ti drzim palce, budem na teba nonstop mysliet, drzkaj sa mi a davaj na seba obrovsky pozor, a ak ti bude trosicku lepsie tak sa nam ozvi aby sme vedeli ze si v poriadku..Mam ta velmi rada poklad, posielam veeela veeela energie😘👭💙💙👊👊

mmoni89
24. jún 2015

@evi789 myslím aj ja na teba a držím palce nech všetko dobre a rýchlo prebehne

evi789
24. jún 2015

@nicolettka2126 👄👄👄jaaaj aká si zlatá.. bozee ☹.. tu ma stále vieš rozplakat.. 😢
Ďakujem veľmi pekne, aj Tá mám rada a som šťastná, že Vás tu mám. 👄👄💜💜💜💗💗💗💗
Ozvem sa určite 💜💜💜Dobrú noc moja :-* 🙂

sulinka1
24. jún 2015

evi789 aj ja držím silno palčeky a držkaj sa☺️

evi789
24. jún 2015

@sara005
@mmoni89
Ďakujem Vám babulky tehulky moje, aký dobrý pocit, že myslíte na mňa... Ďakujem 💛💛💛💛💛💛

evi789
24. jún 2015

@sulinka1 Ďakujem aj Tebe a vítam ta aj ja a držím silno päste aby sa ti splnili sny 👄💜

sulinka1
24. jún 2015

Dakujem a dufam, ze tento mesiac sa mi to uz konecne splní...ty sa hlavne drzkaj😘

melisssssa
24. jún 2015

@evi789 evka drzim palceky aby zajtra vsetko v poriadku prebehlo 🙂 :-* dobru noc 🙂

melisssssa
24. jún 2015

@sara34valentina tak to ano,bolo by to jednou supou🙂 🙂 aj mate v genoch dvojicky ?tak testikuj ,testikij a drzim palce nech je coskoro pozitivny 🙂 ja som uz dnes nemala pozitivny..ale ako naschval ani tutu mutu dnes nebolo ani nebude...som nahnevana ...vcera este poz.test a dnes ziadne tutu mutu..dufam;ze staci vcerajsie

sara34valentina
24. jún 2015

@melisssssa no pisu ze po poz.teste nastane ovulacia 6-48hodin tak snad to vydrzia 48hodin 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 verim, ze ano ♥

sara34valentina
24. jún 2015

@evi789 Evi ajojky, drzkam palceky, vsetko zvladnes neboj, mysli len a len na to jedine ''chcem byt zdrava '' ♥ ♥ ♥ boztek ♥ ♥ ♥