icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
24. jún 2015

@sara34valentina 😲 🙂 aj ja verim🙂

evi789
25. jún 2015

@melisssssa
@sara34valentina
Ďakujem Vám, zvládnem to... 😅.. práve sa chystám.. v tomto je asi najhoršie... že : ani káva ani raňajky ani voda.. 🙂.. hihi... ale mám prichystané v zasobe 😉
Budem zdravá! 💗💗💗💗❤❤❤

sara34valentina
25. jún 2015

@evi789 budes zdrava a v septembri mi napises ze cakas babatinko♥ cmuk silno silne myslim na teba♥

evi789
25. jún 2015

Dievčatá moje.. hlásim sa 🙂
Už lezim doma. O jednej ma pustili, hneď som šla papat a už lezkam. Nebolo to nič hrozné.... okolo 9:20 začali.. o 10:00 som bola už na izbe.
Bruško ma máličko pobolieva.. fakt ako pri mrche... horšie je že lezie na mňa niečo... hrdlo ma bolí a hlava. O 10 dní cca budem mať výsledky z histologie..... pevne verím, že budú dobré.
Zajtra ešte idem ráno.. vytiahnu mi toto one ize 😅..
CHCEM SA VÁM POĎAKOVAŤ, ŽE STE NA MŇA MYSLELI.. VEĽMI SI TO VÁŽIM 💜💜💜💜💜💜💜💜💜

sara34valentina
25. jún 2015

@evi789 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj ajojky mojaaaaa ♥ som rada ze to nebolkalo a ze budes fit, 🙂))))) zajtra vyberu izeeeeeeeeeeeeeee a bude dobre, zahoji sa a o 2-3mes si tehulka, vysledky budu dobre nemaj boja 😉 😉 😉 😉

evi789
25. jún 2015

@sara34valentina jaaaj aj ja som rada, že to mám za sebou 😅 a fakt to nebolo hrozné. Na nič si nepamätám... zvláštne to bolo.. ale bruško ešte ok. Dám si paralen, zapnem film a oddýchnem si. Boli sme tri na izbe.... jedna mala abortus.. 😖.. niekto veľmi túži a druhý abortus.... ale neviem okolnosti...co už...
cmuuuk 💖

nicolettka2126
autor
25. jún 2015

@evi789 jeeeeeeej zlatinko to uz si aj domenko??? To je paraaada, doma si najlepsie oddychnes, tvoji chlapi sa o teba pekne postaraju aby si sa dala co nakskor dokopy a o rok o takomto case rodiiiiiiis 😵

sara34valentina
25. jún 2015

@evi789 sikula 🙂) my zeny sme statocne............ 😉 😉 😉 oddychni si pekne filmik,,,ja sa idem prejst so psikom je krasne 🙂 potom uvidim si asi tiez lahnem na balkonik len musim dat pozor vcera bola este zima nech nenachladnem )

evi789
25. jún 2015

@nicolettka2126 áno, chvalabohu soom.. neboli komplikácie tak nás pustili domov. Som rada. Už som jedla ale stále som hlAdná 😀. Cmuuuuuk
@sara34valentina
Krásne je ale davaj veru pozor.. vidíš aj ja som niekde prechladla.
Posielam pusinky 👄

nicolettka2126
autor
25. jún 2015

@evi789 tak pekne oddychuj a liec sa zlatko :-* :-*

kika1990
25. jún 2015

Hmmm tak mrcha vcera dorazila😢co uz ideme dalej...😢

sara34valentina
25. jún 2015

@kika1990 ah jaj 😔 neboj o dva tyzdne zase ovulka 😉 😉 😉 😉

kika1990
25. jún 2015

@sara34valentina no uz by sa mohlo konecne nieco nalepit😃ale nie len mne ale nam vsetky co sa snazime😉drzim vsetky palce narukach aj nohach😀

zuzkasu
25. jún 2015

@evi789 Ahoj cely den som na Teba myslela som rada ze si v poriadku a mas to za sebou. teraz sa rychlo zotav, verim ze vysledky budu v poriadku. Drzim palce dobru nocku

evi789
25. jún 2015

@zuzkasu Ahooj, dakujeem si milá. Noo prežila som, lezim, oddychujem. A výsledky pevne verím že budú dobré! 😅
Ďakujem ešte raz. Dobrú noc prajem 👄💙💙💙

sara34valentina
26. jún 2015

@evi789 dobre ranko, akesi je tu to vymrete 🙂 zubrienky bre ranko, ja uz od 6tej hor
e, vcera som ovu test testovala dnes je 14dc pocitam ze zajtra bo pozajtra bude az pozitivny a o den ovulka na to 😲 uvidime 😅 😅 😅 dnes 4den abstinujem s priatelom tutu mutu, nech ked je poz test je ich hodne 😵 chcem sa potom v den ovu viacej milovat ha ha ha 🙂 dnes zase t4estnem o 17tej vcera tam palicka bola ale nie dost silna 😀 ratam zajtra ze bude az pozitivny a muz pracuje bude, ho musiet rano o 5tej znasilnit 😲 pekny den , dufam sa citis dnes lepsie 😉 😉 peknunky den prajem ...jul august a september si tehulka 😀

evi789
26. jún 2015

@sara34valentina Dobré ranko 🙂 Ty akčná zienka 🙂. Budem držať palce.. teraz by bolo dobré sa pomilovat každý deň 😀 ale neboj.... nie je to pravidlo.. keď to má byť tak to bude aj z jedného pokusu 😉.
Mám sa v celku ok, točí sa mi hlava... to asi ešte asi tá narkoza. Hrdiellko neposlucha..
Želám Vám krásny deň cmuuuuuk 💗💗💗

sara34valentina
26. jún 2015

@evi789 no pise sa na teste ze len ked je uplne pozitivne nastane ovulacia na druhy ci treti den !! este ani nebol pozitivny tak naco ? ked bude pozitivny treba sa v ten den a dalsie dva dni mi povedala gyn !! spermie 3dni nevydrzia je to len akoze ......treba sa v tedn den a dalsie dva 😵 😵 😵 😵 😵 😵 dakujem za krasny den aj tebe zelam ♥ papik

evi789
26. jún 2015

@sara34valentina baby, nespoliehajte sa iba na ten test! Milujte sa iba tak... každý druhý tretí deň a nemusíte riešiť ovulaciu... ja viem aj o takom že test ukáže že nastane a aj tak nenastane. @nicolettka2126 to robí už spontánne 🙂 že moja? Teraz fakt... neries tú ovulku tak veľmi... cmuk

ajajaj00
26. jún 2015

@evi789
@sara34valentina
@nicolettka2126 baby mojee pozdravujeeem z parizaaa prajem vam krasny dniik my ideme na ranajky a presun z disneylandu do centra parizaaa jupiiiii posielaaam cmuuukeees a ja uz ovu testy vobec neriesim milujeme sa vzdy ked mame chut ved co mozno motyka prave vtedy vystreli💙

nicolettka2126
autor
26. jún 2015

@evi789
@ajajaj00
@sara34valentina
Dobre ranko vam prajem kocky moje zlate 🙂
Konecne je piatok, tesim sa na vikend ako uz davno nie 😀 Tento tyzden som totizto taka nejaka neustale unavena, ledva drzim oci otvorene v praci 🙂
Evka zlatko ty hlavne oddychuj-to ze sa ti motka hlavicka je veru z narkozy, tiez som to tak mala ked mi koleno operovali, o dva dni by uz malo byt lepsie..len s tym hrdielkom :-/ Nech ti drahy urobi cajicek zo zazvoru alebo citronovy s medikom a nejake cukriky na cmulkanie si daj 🙂

nicolettka2126
autor
26. jún 2015

@ajajaj00 zlatkooooo dufam ze robis veeela fotiek a uzi si to aj za nas za vsetky 😵

kattarina1983
26. jún 2015

@nicolettka2126 noooo ta unava by mohol byt aj príznak niečoho 🙂

nicolettka2126
autor
26. jún 2015

@kattarina1983 hehe, tak tentokrat som si to prave s tym 'niecim' nedavala do suvislosti 😀 Ale tak kiezby si mala pravdu 🙂 Uvidime buduci tyzden co mi osud pripravil 🙂

sara34valentina
26. jún 2015

@ajajaj00 pousinka parizova prajem ti krasn ypobyt vela vela sexu a pridi tehulka 🙂))))) hlavne vela vela zazitkov 🙂))))) 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
26. jún 2015

@nicolettka2126 ahojky prajem krasny den a unava moze byt naozaj priznak tehu sa pamätam ako som ja vzdy doobeda zaspavala na 2hodinky unavena po 20metroch som funela 😝 kedy robis testik moja?

nicolettka2126
autor
26. jún 2015

@sara34valentina fuuu baby namotavate ma 😀 😀
No ms by nemala prist utorok-stredu ale testik robit nebudem, az ked bude meskat 😀 Dnes by som mala byt 6-8DPO 🙂

sara34valentina
26. jún 2015

@evi789 mas pravdu, no kedze mon tento tyzden vela rpacuje bude zazrak ak sa nam podari ♥ ale este ovulka nebola, este stale vsetko picha ..... jasne ze ked je chut ..................... 😉 😉 😉 😉 ja som tento mes divne naladena min mes som nemala chut a teraz by som kazdu chvilu ......................ale sme si dali 3dni pauzu a ked dnes abo zajtra bude pozitivny podla toho kedy je doma len mozeme ................... snad v nedelu to vyjde ,,,bohuzial tento mes to pojde cez ovu testy kedze robi viac kvoli 3tyzdnom volna,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pekny den cmuk ♥

evi789
26. jún 2015

@sara34valentina Jasné moja,verím,ale verím aj v to,ze Vám to aj tak vyjde 🙂 😵 Pekny zvysok dna prajem kazdej.cmuk 😉

sara34valentina
26. jún 2015

@nicolettka2126 a citis nieco? juuuuj mam taky pocit ze sa podarilo ♥ lebo ked citam vsade kazda je UZ tehu,,,,este my sme zostali takze sup budes tehu ja tiez vsetky postupne ♥