icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
28. jún 2015

@nicolettka2126 mojenko vies ze vzdy to bude tak ako ma byt..nesustred sa tak nato..sama sebe robis zle ver mi..vsetko dobre dopadne uvidiiis💙

nicolettka2126
autor
28. jún 2015

@ajajaj00 ved to ze na jednej strane si vravim ze sa tak na to nesmiem sustredit aj zak proste pride co ma prist ale na druhej strane mi neustale vrta v hlave to vcerajsie spinenie...normalne som ani spať riadne nevedela co som vkuse premyslala...uvidime, bude ako ma byt-presne ako vravis 😉

ajajaj00
28. jún 2015

@nicolettka2126 zajtra je uz pondelook v robote ti to ubehne utorok tiez😘💙

sara34valentina
29. jún 2015

@nicolettka2126 to spinenie si nelam hlavu si tehulka a bodka..... bre ranko ! po 7-9dni je to normalne 🙂 kedy si mala ovu? stredu mas dostat`?

ajajaj00
29. jún 2015

@sara34valentina dobre raneckooo aj ja si myslim ze je tehuu bozee aby jej to vysloo to by bola paradaaa vsak mala ritkaa
@nicolettka2126

sara34valentina
29. jún 2015

@ajajaj00 vitaj teda domka draha 🙂 dufam mate vela krasnych zazitkov 🙂 Nicolka je nam isto iste tehulka 😀 😉 uvidis o par dni mas ovulku a podari sa aj tebe , drzim palce ,,mam pocit ze sa nam kazdej podari 😉 😉 😉

sara34valentina
29. jún 2015

@ajajaj00 ja budem neskor testovat aky je test ci ma zase pozitvny neprekvapi ...mam pocit ze o par hodin praskne vajko lebo ma svrbi podbrusko a uz nepicha vob vajecnikoch len podobrusko ...dali sme aj vecer a dame aj poobede 🙂 a ak bude test poz aj dnes dame aj zajtra rano 🙂 😀

ajajaj00
29. jún 2015

@sara34valentina vy mate riadny sexualny maratoon👌🏻👍🏻no ja testujeem dva dni teraz ale vcera ma pichalo na lavej strane chvilku potom preslo a poobede zase tak ratam ze zajtra alebo stredu uz bude ovulka teda dufaam ale aj tak mam stres ze sa nam to nezadari kvoli tym mojim malym vajickam

ajajaj00
29. jún 2015

@sara34valentina podla mna je na 100% tehotnaa

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@sara34valentina dobre ranko 🙂 No mne len vrta v hlave ze ci to mohlo byt fakt to uhniezdenie alebo skor naznak ms?? Ale na tu mrchu sa mi to nezda, v zivote som take nemala-ked sa to zacalo tak do hodinky normalne nabehla silna mrcha...a teeaz iba to malilinko a odvtedy nic..No mrcha by mala prist dnes, zajtra alebo najneskor v stredu..V stredu budem 29.DC a od toho dlhsi cyklis som nemala..

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126 mojenkooo uz neprideeee chapeeeeeees

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@ajajaj00 juuj Barbienka moja to by bola ze meeeeeega parada keby som bola.tehu 🙂 uz len ta predstava mi hrnie slzy do oci tak co by bolo keby to bolo naozaj 😍😍

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@ajajaj00 zlatko ako to ze si si taka istaaaaaa??? 🙂

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126 mojenkoo teraz sa to zadarilo uviiidis dneska mas dufam vela prace aby si prisla na ine myslienky

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@ajajaj00 ale kdeeeee je vysoky datum-ludia su tesne pred vyplatami cize o takomto case zvykne byt najvacsia nuda 😀

sara34valentina
29. jún 2015

@nicolettka2126 zena testni 🙂 budu kolajnice !!!!!!!!

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126 pojdem okolo zastaviim sa ta kuknut

sara34valentina
29. jún 2015

@ajajaj00 maraton nie 🙂 ale tento mes je to take ine lebo ked ma boli podbrusko nemam chut na .... a vcera aj dnes som nadrzana 🙂 nechapem to 🙂 😉 😉 vcera sme sa dva krat a vobec som na to nemyslela 😀 😀 dnes mozno poobede 😀 😀 priatel je na kratko ostrihany uplne a je to take sexy ze ho asi teraz totok 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@sara34valentina nooo to istoooo na 9-11DPO bude vsetko len nie kolajnice 😀 😀

ajajaj00
29. jún 2015

@sara34valentina hehee a vsak to je super ked je takato chut podla mna o to aj ide takyto by mal byt sex

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@ajajaj00 no zlatko uz som si vybavila program na dnesny den aby mi to ubehlo 😀 Dojde mi sem mamina aj sestrou 😀 Takze dnesnx den by som mala vyrieseny-este nejako zvladnut zajtrajsok a stredu, samozrejme ak mrcha nedojde 😀

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126
@sara34valentina noo nieco by tam boloo uz podla mna urcitee vidiet

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126 no vidiiis tak super aspon ti to ubehne

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@ajajaj00 nedraaaazdi Zuzulienka, vies az kedy budem testovat-tak ako sme sa bavili 😉

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126 ja viem a je to tak najlepsiee ale ked ja som viac nedockava ako ty

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@ajajaj00 tomu never 😀 vies ako velmi ma drazdi tato lekaren tu oproti??? 😀

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126 tak to ti uplne veriiiim to by kazdu z nas mala si vyskusat aspon ovu testik ocikat ten by nas niekam posunuuul🙊

sara34valentina
29. jún 2015

@nicolettka2126 zajtra ti test ukaze , ja ked som bola mi ukazal na 9dc 😉

sara34valentina
29. jún 2015

@ajajaj00 ah zabky tak si pokvakajte, ja musim daco nakupit ist a zrobit na obedik 🙂 moj fesak je dnes domka, a sa nam zase mraci dala som prat mam 3varky , od kedy zijem s mojim akosi je tych domacich prac viacej 🙂 mam chut na daku lahku polievocku mozno strucikovu 🙂 akosi mi ani ranajky nesmakovali,,,( brusko prestalo pichat uz len boli , myslim ze vajicko je von 🙂 takze po obediku ho oplodnime a ak su dva vajicka oplodnime oboje a budu dvojicky 😉 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 ah zeny, tak moc tuzime s priatelom mat rodinku ze nas dnes zase budu pocut susedia ( ale nieeeeeeeeeeeeeeee srandujem, zavreme okna a pustime hudbu.) viem ze sem to nepatri, ale ja som akasi hlucna .. .. a budem sa musiet ( ak sa podaria deturence) krotit a byt menej hlucna 😉 😉 😉 😉 😉 😅 😅 😅

sara34valentina
29. jún 2015

@nicolettka2126 prajem krasny den v kruhu rodiny ♥ papik