icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126 vsak aj budeme hopsat🙊🙈😂len mu to nebudem hovorit ze musime lebo nato ma nervy

evi789
29. jún 2015

@ajajaj00 akoby nahuleny 😀 ze? 😀

ajajaj00
29. jún 2015

@melisssssa budem testovat az do stredy uvidimeee co budee jaj baby mojee kedy sa nam uz konecne splni nas sen co vsetky mame

ajajaj00
29. jún 2015

@evi789 ale totalneeee😂😂😂

evi789
29. jún 2015

@ajajaj00 Rafinovany pejsánek so sibalskym usmevom 😀

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
miamoja2012
29. jún 2015

Baby, co ste tehu, pôjdete na dovolenku ? Alebo az po 3 mesiacoch preistotu ?

sara34valentina
29. jún 2015

@ajajaj00 ahoj moja ano je pozitivny vcera som mala taky isty,. cize dajte dnes zajtra a pozajtra :P

ajajaj00
29. jún 2015

@melisssssa to su chlapi velmi dobre toto poznaaam oni to vobec nechapu ja som si uz povedal ze mu nebudem nic hovorit a hotovo tak je to najlepsie..drziim vam silnoo prsty moja

ajajaj00
29. jún 2015

@sara34valentina anoo idemee natoo

sara34valentina
29. jún 2015

@ajajaj00 milacik cujes ma? mas ho pozitivny, nakukla som pijeme kaffe a ideme do prirody so psikom 🙂 drzkam ti palce,,inak ja ho mam aj dnes zase pozitivny, ale pisu ze sa treba v den pozitivneho a dlasie dva neratat posledny poz ten zaznamena len vrchol ..... mna stale bolka brusko mam pocit ze sa este vajko neuvolnilo, lebo mne po ovulke uz prestanu bolesti,,,takze my sa este vecer posnazime, teraz sme po obediku zadriemali 🙂

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

Baby testovať zajtra alebo nie?? 😀 😀

sara34valentina
29. jún 2015

@nicolettka2126 pridem ti dat po riti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jasne ze testujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 😎

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@sara34valentina a ked tam bude beloba?? 😀 😅

sara34valentina
29. jún 2015

@nicolettka2126 nebude tam beloba, petoze sa ti vcera uhniezdovalo alebo predvcerom vyslo torsku kvapky krvicky a o 2dni je hcg tam :P

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@sara34valentina a mozem ti aj ja prist dat po zadku ked tam bude iba jedna caarecka?? 😀

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
sara34valentina
29. jún 2015

@nicolettka2126 jasne ze mozes 🙂 budu tam ale dve ? mas uz bolesti na ms?

clauduska17
29. jún 2015

@nicolettka2126 ja mam dostat ms az zajtra pozajtra a nevydržala som a uz v sobotu som mala dve ciarku a to bolo 10dni po ovu 😉

clauduska17
29. jún 2015

@miamoja2012 ja pojdem. Sice dr.ma objednal na prvu kontrolu az den pred odjezdom do chorvatska tak snad bude vsetko ok.

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@sara34valentina mam take divne bolesti podbruska akoby na ms tak ja neviem :-/ Jooj som ja ale nerozhodnaaa 😀

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@clauduska17 tak ty si mala naaaadherne prekvapko-ja sa praveze bojim aby tam nebola iba beloba :-/

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

@melisssssa nieee este ich tu mam len uz mi to vrrrta velmi v hlave 😅

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126 presne tak jasneeeee ze testuuuuj

ajajaj00
29. jún 2015

@sara34valentina bejbyy cujem ta ideme nato dnes aj zajtra aj pozajtra...budem testovat aj zajtra aj v stredu a uvidim ako to bude dalsie dni..lebo kuk ze ten vrchny som mala zo vcera a tie dva z dnesku aky rozdiel..vonku j krasnee..ja som sa doteraz motkala vonku som citila bazen zametala

ajajaj00
29. jún 2015

@nicolettka2126 testuj moja podla mna je to jedno uz tam hore to uz aj tak nejako zariadili..a teraz uz budes mat take haluze ze si budes namyslat bolesti ze uz asi prichadza mrcha..uvidis ze uz tam budu slabe dve ciarky

clauduska17
29. jún 2015

@nicolettka2126 myslím že ak to tam je a aj podla toho slabulinkeho špinenia tak by ti už zajtra rano mohol ukazať. Ja som mala belobu 4mesiace po sebe, tak viem ake je to sklamanie

nicolettka2126
autor
29. jún 2015

Baby tak nakonirc som si kupila test balenie 2v1 pre istotu lebo som vedela ze ked uz ho budem mat kupeny tak jeden skusim hned vecer 😀 😅 a tak aj bolo, skusila som cca pred 15minutami ale vela som pila a na wc som bola pred hodinkou tak bohvieako nebol koncetrovany ten moc...no a na zivo tam naozaj vidim slabucku druhu ciarku-takuto sok este nemala nikdy ani ked mi duchovali testy. .Ale po pravde vam poviem-po vsetkych tych sklamaniach sa este bojim jej verit 😅 Skusala som vam ho odfotit ale ten blby fotak to tak osvieti cele ze to je na prd..No ale skusim pridat foto nech mate na co kukat 😵

evi789
29. jún 2015

@nicolettka2126 ja tam vidím niečo 😄.. zajtra ráno sprav, hm? Veľmi, veľmi ti držím palceeee💗