V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 Verím mojaaa.....pevne verím,ze to je to 😉 silno Ti to prajem.Asi nie silnejsie ako Ty sebe 😀 ze? cmuuuuuuuuuuuuuuuk
@nicolettka2126 mojenko je to strasne osvietene ja tam nic nevidim do kelu ale ja som zase slepuch urob rano test to bude najlepsie aj moc bude dobry po celej noci
@evi789 aha tu som to skusila trochu orezat aby to bolo blizsie 🙂
@ajajaj00 neviem to lepsie odfotit zlatko 😅 zajtra rano urobim dalsi a uvidime 😉
@nicolettka2126 ja tam vidím druhú čiarku, stačí trošku nahnúť notebook alebo sa pod iným uhlom pozrieť na monitor 🙂
@nicolettka2126 teraz ju tam vidim aj ja ked som nahla mobil😉😉
@limetka713
@ajajaj00
Hlavne si krky nevylamte babulky 😀
@nicolettka2126 Zajtra rááááno cakáme na frishe fotooo 😕 🙂 😉 😵 😵 😵 😵 drziiiim palceeee
@evi789
@nicolettka2126 tak tak ranoo ked vstanees hned testuuj😘
@evi789 zase nebudem spať 😀
@nicolettka2126 ja som takúto čiarku mala pondelok a až ďalšiu nedelu som mala dostať MS, myslela som si, že sa mi sníva a už si namýšľam,potom som testovala až piatok, 2 dni pred očakávanou MS a boli už koľajnice riadne 🙂
jednoducho toto som už videla a teraz som v 10. týždni 🙂 ja som inak celia235, pozitívny tehu testík som tu dávala 23.5., takže ver, viem, o čom hovorím a potichučky ti gratulujem 🙂
@nicolettka2126 dajte si s drahym pohar vinka dobry sexiik a hned zaspis😘❤️
veru je tam aj ja som mala taku asi 6 dni pred ms a psotupne kazdym dnom silnela drim palce 🙂@nicolettka2126
@ajajaj00 nepijeme ani jeden 😀 😀 asi musim.dlho.ppzerat telku aby som bola uuuplne unavena a potom snad ako lahnem tak aj zaspim 😅
@ajajaj00 alebo nech si dajú rovno flasu 😀 od toho urcite zaspiii,ze mojaaa 😀 @nicolettka2126
@limetka713 juuuj tak dufam ze sa dopracujem aj ja k tym kolajnickam 😵 dakujem 😉
@evi789 vsak by ma hned kleplo 😀 Nepijem totiz vobec 😀
@24daniela24 noo veeelmi dufam ze mate vsetky pravdu 🙂 Este tu palicku neberiem tak vazne len sa nad tym usmievam 🙂 Az ked bude riadne výrazná potom uverim a riadne sa asi rozklepem 😀
ja by som ju tam tiez asi nevidla neverila ale maa som asi 5 testov na pamiatu z prveh tehu a som oprilozila a veru bola tam ale velmi jemna a poto jasne smer lekaren a kazdy den jeden test a krasne to tmavlo 🙂drzim palce 🙂
@nicolettka2126
@nicolettka2126 ja dnes idem s drahym vinkovaaat potom keksovackaa a uz je po narodkach😁😁
@ajajaj00 ty mas kraaasny narodeninovy darcek-mega pozitivny ovu testik,cize sa musiiiii zadarit 😵
@evi789 ja som si cervene vinko zvykla dat sem tam ked som mala velmi nizky tlak a bolo mi na odpadnutie ale to uz je par rokov dozadu 😀 ale neboooj ochutnala som aj ja vselico 😉
@nicolettka2126 počkaj.. hneď príde vestkyna a povie co je vo veci 😀 💗💗

@evi789 hrozne zle sa to foti 😀 ked to fotim s bleskom tak to velmi osvatli a ked bez blesku tak to rozmaze 😀 Ale nazivo je vudiet len teraz nastava dilema ci je to duch alebo ozajstna ciarocka 😀