V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ajajaj00 mali by sme si z nich vsetky brat priklad 😀
@nicolettka2126 No promin... jaaa teť nemuzu 😛😛😛😛😷😷😂😂
@evi789 dobre dobre ty masbodpustene Ribanka nasa :-*
@nicolettka2126 jenom petting 😀 😀 😀 ale nieee srandujeeem 😀
@evi789 ale aj ten len jeeeeemnucky 😀 😀
@nicolettka2126 Tak LTT ( len tak tak )😀
@evi789 😀 😀 kozaaaaaa
@nicolettka2126
@evi789 baby moje odpadnem z vaaaas😂😂
@ajajaj00 sme my ale hereeecky zeeeee?? 🙂
@nicolettka2126 ale ved aj pre toto vas mam rada
@nicolettka2126 Anooooooooooooooooooooooooooooo,velmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂 😵
@nicolettka2126
@evi789 baby viete co ma napadlo ze ked mam taky dobry ovu test dufam ze nemam plodne dni na tej strane kde nemam ten vajcovod
@ajajaj00 no na ktorej strane ta picha???
@nicolettka2126 vcera ma pichalo na lavej na tej strane dobrej kde viem otehotniet...dnes ma nepichalo nikde
@ajajaj00 tak to je dobre znamenie ze ta pichalo na spravnej strane 😉 Len sa pekne snazte a hosaj Barbie hopsaaaj 🙂
@evi789
@nicolettka2126 noo ved uvidimeee teraz riesime malu ritkuu a jej tehuu👍🏻👌🏻🔝🙏🏻
@ajajaj00
@nicolettka2126 potom Zuzulienka bude a druhá blondínka naša.. ako sa vlastne volá Rakusanka? 😀
@evi789
@nicolettka2126 so mnou je to na dlhe lakte baby...noo rakusanka neviem ako sa volaaa
@nicolettka2126 huraaaaaaaaaaaaaaaaaa vid9s a testuj rano z ranneho a bude tam ciarka inak ja ju tam vidim 😀 ah zena !! som tak radaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵
@sara34valentina
@ajajaj00
@evi789
Baby-po uschnuti 😉
@nicolettka2126 to je novy?

@ajajaj00 je kraaaasny mega pozitivny aj suchy 😉