V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ajajaj00 niee to je ten isty.len po uschnuti 😉
@sara34valentina nas keksikovanie este len caka muz dosiel neskoro domov dnes z roboty kedze mal dva dni dofcu minuly tyzdeeen...vy uz musite ale zamiesit zlatko
@sara34valentina zlatkooo fakt si myslis ze to vysloooo??? 🙂 🙂
@nicolettka2126 jaaaj ja ze novy mojenko uz to neskumaj rano hned testuj
@ajajaj00 ale musiiiim to skumat lebo nazivo to pekne vidnoooo 😵
@ajajaj00 tak vela stastia , no my vcera 2x hned po poz.testiku dnes bolesti asi ovulujem a sme dali aj dnes pred hodinkou 1x............................. uz ma aj bolelo, takze asi ovulujem prave,....snad sa zadarilo.....drzim ti palcoky, mam pocit kedze mas narodeniny ze je to znamenie 😉
@sara34valentina urcite sa zadariloo moja z tolkeho keksiku 😉 😵 Len teraz prichadza ta dlllllha cakacka 😀
@nicolettka2126 verim ti, ja som na zivo malo este tmavsie ciarky ako na fotke cize ak tam mas ducha rano bude viditelny rob hne dpo prebudeni z prveho mocu a vecer nic nepi nech nejdes curat,,,rano ti zablahozelam a ty ma musis vies co si slubila 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@nicolettka2126 aj ja tam vidím ciarocku. Ja som prvý test skumala pri okne pri svetle, krútila, tocila a videli slabulinkuu, no a vidis už som skóro 12tt. Moc držím palce a teším sa ďalšej tehulke. Pomaličky sa to rozbieha a dufam že sa rýchlo pridajú ďalšie babulky. Držte sa všetky!
@nicolettka2126 tak potom neni o com ked to tam ty na zivo vidis zlatkoo bozeeee huraaaaaaaaaa
@sara34valentina zlatko ja to beriem tak ze vsetko bude tak ako ma byt
@sara34valentina juuuj normalne sa aj bojim rana aj sa ho neviem dockat 😀 😅 boze som ja ale truuuba 😀
Bojim sa ze co ked tam nic nebude a nevuem sa dockat ze co ak tam budu pekne caaarecky 🙂
A neboooj nezabudla som co ta maaaam ak to vyjde 😉
@mmoni89 ja ho tuez chodim ocumovat v kuse 😅 Ale tak aby drahy nevideeel neccem mu este nic vraviet az ked to bude naozaj veeelmi viditelne 🙂 Dufam ze rano uz budu silnejsie tie ciarocky a hlavne nech su tam dve 🙂
@nicolettka2126 Heeej coo aj ja chcem vedieeeet
@ajajaj00 len dufam ze si to zo mna nerobi prdel 😀
@ajajaj00 slubila som @sara34valentina ze ak sa jej oocity ze som tehu naplnia tak ju cez telefon vybozkaaaaaaaavam 🙂 😵
@nicolettka2126 jeeej vy baby mojeee💙💙💙💙
@nicolettka2126 radšej si ani nelahni hm? 😀 dobre? Ci? už si unavená? A Rakusanka neprezradila meno 😨😨😨😨😨😰😰😰😊😊😊
@evi789
@nicolettka2126
@sara34valentina rakusanka sa skryvaa.baby zapnite nova cinema davaju tam jacksona tak to bol paaaaan
@evi789 ste tu mali prezentaciu mien? uslo mi volaco? zeny umrem tak ma boli podbrusko 🙄
@sara34valentina si Sara či Valentína 🙂 hm?
@mmoni89 dakujeme 🙂 tebe zdrave krasne a prijemne radostne tehulkovanie 🙂
@evi789 to su mena ako sa ma volat nasa dcera .-) ale nakoniec bude Vanessa 😀 😀 😀
@sara34valentina ahaaaaa tak uz tomu chapeeem
@sara34valentina jaaaj tak už to poveeedz... napinas nás tu 😀
@sara34valentina laska nasa predstav sa naaaaam

@ajajaj00 prijemny keksik, my sme uz ''po'' 😉 😉 😉 😉 😉 😉 dnes mam pichanie az do zadku ( myslim ze prave ovulujem =) podla testu co bol vcera pozitvny preslo 24hod, takze asi je to tu,..uz ma to aj trosku bolelo aj orgazmus bol kratsi teraz mam silne bolesti ako ked mas 1dem ms.............................ovulujem tak verim ze sa zadarilo 😲 tebe este raz vsetulinko naj a vinsujem ti nech sa zadari 🙂 hviezdy su ti naklonene !!!!!!!!!!! podari sa to viem to! 😀