icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

alexik11
30. jún 2015

@nicolettka2126 Som zvedavá, dúfam, že tu budú za chvíľu kolajnice poriadne! A už aj pomaly vymýšľaj, ako to povieš drahému. 😀 Síce nepíšem, ale pozorne sledujem diskusiu. 😝 A som zvedavá, ako všetky dopadneme veru. 🙂

mmoni89
30. jún 2015

@nicolettka2126 to chápem, ja som ich urobila asi 5potom ešte s dlhšími prestávkami a uspokojila som sa až keď bola tehu čiarka silnejšia ako kontrolná 😀 si museli o mne mysliet v DM -ke že som asi šibnutá keďže ja inteligent som chodila kupovať skoro obden a po jednom 😀 ale neboj bude to super. A kedy povies muzikovi?

nicolettka2126
autor
30. jún 2015

@alexik11
@mmoni89
No uz ma to lakalo aj pred chvilkou mu to povedat ale som si to rozmyslela som si povedala ze pockam na pekne viditelne ciarocky 😵 Ale uz som veeelmi zvedava na jeho reakciu 🙂 On to ani len netusiiiii 😀

sara34valentina
30. jún 2015

chcete sa ZENY zasmiat ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? prave som si dorobila ovu test uz je dnes negativny , co ma tesi bo uz necitim nohy 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 a priatel od veci mu ukazujem test (kazdy den to videl ked bol pozitivny) zabije ze kde je tretia ciarka ze on vidi len dve preto je negativny,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 😕 😅 😅 😅 😅 ma chytil zachvat smiechu az taky ze ma bolia svaly na brusku 😀 😀 😀 😀 😀 snad som vas vsetky rozveselila

sara34valentina
30. jún 2015

@nicolettka2126 my ju tam vidime , uz sa mozem pripravovat na bozteky ,,,,,,,,,,,,,,,,,ZENY ja nechapem ako to citim u kazdej co je tehu 😉 😉 😉 😉 😉

nicolettka2126
autor
30. jún 2015

@sara34valentina 😀 😀 😀 😀 tvoj drahy je meeega cislo ze ho pozdravujeeem 😀 😀 😀 😀

nicolettka2126
autor
30. jún 2015

@sara34valentina nl zlatko mala by si sa zaoberat bosoraaaaactvom 😀 😀

sara34valentina
30. jún 2015

@nicolettka2126 to nie je bosoractvo ale silna intuicia 😎

nicolettka2126
autor
30. jún 2015

@sara34valentina tak ty ju mas mimoriadne vyvinutu 🙂 Este mi vyvesti ze ak som tehu co budem mat 😝

sara34valentina
30. jún 2015

@nicolettka2126 to budem citi napisem ti spravicku🙂 ono to normalne funguje len u ludi co poznam osobne........................ale mam pocit ze dievcatko 😉

nicolettka2126
autor
30. jún 2015

@sara34valentina no u mna ti to pravdepodobne vyslo aj bez toho aby si ma osobne poznala 😉
A naaaadhernu fotecku mas Hanicka 😵 Ze akaaaa sexiiiica-uz sa ani mecudujem.ze tvoj drahy s tebou keksikuje 2x za den skoro kazdy den 😀

sara34valentina
30. jún 2015

@nicolettka2126 ale no, zajtra si v praci ani nasadne 😅 😅 😅 ved vies my sa milujeme z lasky , no ked mam tie ovu testy tento mes snazili sme s apredtym nie tolko, aby 3dni po sebe sme dali 2x 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
30. jún 2015

@nicolettka2126 a dakujem za kompliment 😉 vsak som Slovenka, vsetky sme pekne 😀 😀 😀 😀 😀

nicolettka2126
autor
30. jún 2015

@sara34valentina vy by ste urcite vyhrali sexualny maraton (keby taky bol) 😀 😀

sara34valentina
30. jún 2015

@nicolettka2126 ale nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, len tento mes to bolo *ine* proste som mala chut a chut..........myslim si ze tiez naznak ze sa zadari 😉 😉 😉 normalne chut nemam !! v case ovulky ale bola 😉 😉

melisssssa
30. jún 2015

@nicolettka2126 Mojaa strááášne sa tešíím testíííku 🙂 duufam, že palička bude už len silniet 🙂 gratule ujem a prenes to tu na nas vsetky 🙂 ja ešte pár dni a budem vediet na čom som...aléééé unavenáá som aj ja teda riadne 🙂 tieto dva dni som bola skoro cele v posteli 🙂

nicolettka2126
autor
30. jún 2015

@sara34valentina urcite sa zadariiiii o dva tyzdne pridas kolajniceee 🙂 😵

nicolettka2126
autor
30. jún 2015

@melisssssa dakujem si poklaaad 😵 Ak je to pravda tak vas tu pravidelne budem opluvat kazdy den 🙂 A unava je supeeer priznak 🙂 Dufam ze si najdes dve ciarocky uz coskoro 🙂

melisssssa
30. jún 2015

@sara34valentina Bože žena ja sa smejem 🙂 že už necítim nohy 🙂 muž je teda čííslo si ma pobavila 🙂 u mna to ako cííítiš ?? mam ist nakupit testy ,či sa mi neoplatí ?? krasna fotečka 🙂 kočka si 🙂 teda ako všetky 🙂

sara34valentina
30. jún 2015

@melisssssa no necitim , ved som bola zajacik 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 dobru noc zienky, idem si lahnut som vycerpana z tolkeho cestovania sme boli dnes cely den doobedu aj poobede do vecera v aute a na cestach zhanat a obkukavat pozemky 🙂 a dopisem unavena z tolkeho ....snazenia sa...........................a ak to teraz nevyslo sa bud mes na to mozem......................... 😝 😝 😝 😝 vykaslat a nesnazit 😉 😉 😉 😉 BRU nocku

sara34valentina
30. jún 2015

@melisssssa mam taky pocit ze junovky bude skoro kazda tehu 😉

ajajaj00
30. jún 2015

@sara34valentina okreem mnaa

kika1990
30. jún 2015

nicolettka2126 nieco sa tam pomaly a isto rysuje 🙂 tesim sa 🙂 len keby som uz aj ja take nieco mala ☹

melisssssa
30. jún 2015

@ajajaj00 ty si to dnes stihla 🙂

kika1990
30. jún 2015

@sara34valentina dufam ze o par dni sem budes davat tvoje pozitivne tesiky 😉

nicolettka2126
autor
30. jún 2015

@kika1990 este ani ja neviem ci to vyslo 😉 A neboj dockame sa vsetky, len treba byt trpezlive aj ked je to.hrooozne tazke ale vsetko pride v ten spravny cas 🙂 Hore hlavku 😉

kika1990
30. jún 2015

@nicolettka2126 urcite to vyslo 😉 uz bude testik len silnejsima silnejsi 🙂

ajajaj00
30. jún 2015

@melisssssa keksikovali sme ale ci sa zadariloo uvidimee

sara34valentina
1. júl 2015

@ajajaj00 netrep lebo ti dam na holu 🙂 aj ty budes, ved si v nasom time 😉

sara34valentina
1. júl 2015

@nicolettka2126 bre ranko, robila si si rano z ranneho testik????? verim, ze je silnejsi a o 4dni je silny uplne 😉 😉 😉 😉