icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

clauduska17
3. júl 2015

@sara34valentina velmi sa tomu tešim že tak zosilnel 😉 ak nebudu ziadne komplikacie tak by som az tych 8t pred terminom koncila. Aj pri prvom tehotenstve som v january koncilaa v marci rodila.

sara34valentina
3. júl 2015

@clauduska17 ja by som nepracovala, mas fyzicky narocnu pracu, ja pracovat nebudem 😉 ak budem tehu 😅

melisssssa
3. júl 2015

ahojky bambulky krasny vikend prajem 🙂 ja mam tento vikend (ne)dostat ms..tak duufam,ze nepriiiide 🙂 drzte palceky 🙂 cmuuk

sara34valentina
3. júl 2015

@melisssssa nepriduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zatial je kazda tehu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 teda co citam sedem novych je tehu ) nepridu drzim ti palce, ako sa citis?

melisssssa
3. júl 2015

@sara34valentina juuuuuj bodaj by si mala pravdu moja 🙂 🙂 no citim sa dobre...tento mesiac zatial absolutne ziadny priznak..nic ma neboli,neni mi zle,nikde ma nepicha..ani cecky ma dokonca nebolia 🙂 🙂 🙂 tak tento mesiac ma vsetky moje tehu priznaky obchadzajuu...a ty moja sa ako citis???

lucia1002
3. júl 2015

@sara34valentina tak to aby som sa zdrzala v tejto skupinke, ked tu ostala zatial kazda tehu 😉

clauduska17
3. júl 2015

@sara34valentina uvidim ako na tom budem a nic nosit tazke nebudem. A po lete uvidim 😉

badimeria
3. júl 2015

@sara34valentina ahoj ako mna uz to neboli preslo ma to 🙂 zacinam pochybovat ci nebudem vynimka

sara34valentina
4. júl 2015

@badimeria ahojky ani mna nic moc neboli len akoby tvrdlo podbrusko som 5dc po ovulke cca..... prisa ma vobec nebolia co je dosta zvlastne bo mnna bolia hned po ovulke , beriem to ako dobre znamenie 😀

sara34valentina
4. júl 2015

@lucia1002 veru ostan s nami, sedem tehuliek v 3tyzdnoch je supis 😉 😉 😉 😉 drzkam aj tebe palcoky 🙂

sara34valentina
4. júl 2015

@clauduska17 ok setri sa !!!! alevbo sa dja na menej hodin a ihned im to oznam si chranena hned 🙂

sara34valentina
4. júl 2015

@melisssssa tak ako ty ani prisa ma zatial nebolia co je dost zvlastne bo mna hned po ovu bolia priserne,,,,,,,,,,,,,,a pes sa ku mne kazdu minutu hrnie vsade chodi za mnou 😀 😀 😀 nezvykne az tak 😉 😉 😉 no uvidime, testujem az buducu sobotu+nedelu :( to sa nacakam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

clauduska17
4. júl 2015

@sara34valentina teraz mame skratene cele letf le na 6hodin tak super. Myslis ze digitalny test možem robit kedykolvek cez den? Ci tiez len rano je lepsi? Teraz som ho priniesla z lekarne 🙂

limetka713
4. júl 2015

@sara34valentina mňa VŽDY boleli prsia po ovu až dokým nedošla ms, a teraz v máji, keď som otehotnela tak vôbec neboleli 😀 začali až tak keď ms meškala cca 2 týždne až doteraz 🙂

sara34valentina
4. júl 2015

@clauduska17 to som rada, lebo prve 3mes su dolezite mojko 🙂 davaj na seba pozor, krasny testik 😉 😉 😉 😉 pekny dnik

sara34valentina
4. júl 2015

@limetka713 no tak dufam ze ma nezacnu boliet, som len 5dc po ovulke, ale ako hovorim mna ihned boleli na druhy den po ovulke priserne prsia min mesiac tak silno ze som nemohla na nich lezat :( tak som preto zvedava , lebo zatial ma nebolia ...................ale to este nemusi byt priznak tehu 😉 psychika je velka kamaratka somnou 🙂 mozno dostanem ms .... prajem si aby uz neprisla je to pokus cislo tri 😀 😀 😀 😀 mam uz 34r 😕 😕 😕 😕 😕 moj sa tak tesi ze ma ciciky nebolia lebo aj on vie ze po ovulke sa ich ani dotknut nesmie 😔 tak som moc netrpezlivo zvedava,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, este musim 7dni pockat a sobotu testujem presne o tyzden to by uz malo ducha ukazat ak ma neprekvapi ms skorej ako min mesiac o 2dni skorej dosla 😝

alexik11
4. júl 2015

Ahojte baby, želám krásny víkend. 🙂
@sara34valentina Všetkým predpovedáš dobré správy, aj sebe musíš. 🙂 Je super, že zatiaľ sa nevyskytuje nič, čo by bolo pred ms obvyklé, som zvedavá ako to dopadne. Určite budeš ďalšia tehuľka. 🙂 🙂
Ja som dnes 10 DPO, tak len čakám. 😠

clauduska17
4. júl 2015

@sara34valentina verim tomu že v sobotu budeš sťastná tak ako ja tú minulú sobotu 😉

melisssssa
4. júl 2015

@sara34valentina no ved presne ,ze aj mna priserne bolievaju pred ms a teraz vobec...vzdy len ganim na draheho nech ss ich ani nechytaa ,teraz je spokojnyy 🙂 no ja dnes ms ,alebo zajtra...testovat budem az v pondelok keby nahodou ma obisla 🙂 mam len jeden test ,2 som minula v stredu ,ale beloba bielaa ,ale utesujem sa ,ze to bolo len tyzden po ovu tak som tam nic nemohla uvidiet 🙂 🙂

clauduska17
4. júl 2015

@melisssssa aj ja som nevydržala a robila uz týžden po ovu a uplna beloba.a potom za dalsie 4dni už bola vidieť druha čiarka. Tak držim palce <3

melisssssa
4. júl 2015

@clauduska17 jeej dakujem 🙂 to by bolo prekvapkoo🙂 a tebe gratulujeeem :-0 🙂

lucia1002
4. júl 2015

@sara34valentina dakujeeem...😉 snad sa uz teraz zadari ked to tu je take uspesne.. 😉 len sa musim dockat ovu, snad ju uz budem tento cyklus mat..a ty teraz si v akej faze cakania? 😉

1234lubka
4. júl 2015

@clauduska17 nadherne 😉 aky dc/dpo?? gratulka 🙂 marec to isti? ci este februar?

sara34valentina
4. júl 2015

@alexik11 zlatik uz mouzes testovat uz test ukaze 😉

sara34valentina
4. júl 2015

@clauduska17 ah ty 🙂 dakujem pekne, dnes sme boli u rodiny , sme grilovali maju krasny domcek novy s bazenikom a vzadu je les, dolu krasny vyhlad na prirodu a mam pocit ze som tehu.. .. snad sa nemylim 😉 😉 😉 😉 😉

sara34valentina
4. júl 2015

@lucia1002 ja (ne)mam dostat podla ovulky (mam 12dnovuz lf fazu) cize v nedelu buducu.................... 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ale mam taky pocit zeb sa nam zadarilo uzzzzzzz 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨

sara34valentina
4. júl 2015

@melisssssa jedna tu pise tusim clauduska ze mala 7dni po ovu belobu a o 4dni este neskor dve ciarky 😉 ms ti nepride 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

alexik11
4. júl 2015

@sara34valentina Myslíš? Zajtra ráno skúsim, ale neviem teda. 😖 Pokiaľ toto nebude tehu, tak si krásne rozšírim sortiment ms príznakov. 😠 Na 6 a 9 DPO mi klesli teploty až pod tú ovulačnú priamku. Na 6 som sa tešila a včera už som sa to, že mi ide návšteva, ale dnes bt zase stúpla nad, aj keď nie moc. A dnes som mala taký hustý krémový naťahovací hlien a pár vláskami krvi. A podbrušok od včera pobolieva ako na ms. Akurát prsia ma neobvykle bolia na bokoch.
A dúfam, že máš pravdu, už sa teším na tvoj pozitívny testík. 🙂 🙂

sara34valentina
4. júl 2015

@alexik11 rano ak nepirde mrcha testni 🙂 drzim palce 😉 😉 😉