V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 malaaa ritka moja krasna..aj ja ta mam rada...oddychuj hlavne teraz..myslim na teba vsetky..povedz si tak ze to tak malo byt pre nieco sa to stalo..ver mi...cmuuk 💙😘
@ajajaj00 ano snazim sa..tak ako lekarka povedala radsej v 4.tyzdni ako 4.mesiaci....a ma pravdu. ..aj v tom ze priroda vie ked je nieco inak ako by malo byt a tym padom si s tym poradi po svojom....vraj tak isto ako to chodi v divocine tak aj pre ludi plati ze silnejší prezije a slabsi sa vzda..aj moja bublinka bola asi slabucka ☹
@nicolettka2126
neboj mojka... všetko bude dobré.. pozri aj ja som ako dopadla.. všetko potrebuje čas.. všetko sa pre niečo stane... znie to blbo ale určite to bolo v tvoj prospech miláčik.. aj ja ta mám rada 💕💕💕💕
@nicolettka2126 zlatinko aj moja bola slabucka ale neboj aj na nas sa stastie obrati uvidiis💙
@nicolettka2126 joj mojko ♥ chce to len cas, priroda rozhoduje za nas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :( o 2mes si tehulka znova uvidis,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, pre kazdu zenu ktora to zazila (vieme to na vlastnej kozi) je to bolestive,,,,,, moja znama porodila dievcatko a napilo sa vody a umrelo:( v jej naruci,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hrozneeeeeee 😔 Boh rozhoduje o nas♥ o 2 mes rozhodne ze budes tehulka ♥ chodte na dovcu a pekne sa odrelaxujte ..... vsetko bude v poriadku uvidis ♥ chce to len cas-------------------------------
@nicolettka2126 ahoj citam a citam a toto nie je mi to moc luto viem ze pismenka ti moc nepomozu rana na dusi sa tazsie hoji a chce to svoj cas mne sa to stalo minuly rok v maji v 3mesiaci a vzdy si poplacem ked si spomeniem ze teraz uz tu mohlo byt snami ten smutok hnev prejde ale v myslienkach ostane vsetko zle je na nieco dobre ver mi a tak to malo byt tes sa pride to znova coskoro a vsetko bude v najlepsiom poriadku mas super manzelika a nas hlavu hore my zeny sme naj bojovnicky♡
@evi789 Prajem Ti z celeho srdca vsetulinko len to najlepsie a najkrajsie ku krasnym narodeninam, aby si bola zdrava a stastna♥
@sara34valentina Ďakujem krásne cmuuk💜💜💜
@evi789 vsetko najlepsie k narodeninkam ti prajem srdiecko...aby si bola zdrava stastna a coskoro s miminkom v naruci..lubim ta 💙 💙
@sara34valentina ahoj moja...tak ja opať nič .. :( hlasim 1 .DC..v noci som skoro odpadla z toho ako mi prišlo zle..to som teda este nezazila.,do 4 som ani nespala co som mala take krče a točaky,že som si musela dať tabletku a studenu sprchu nech neodpadnem...síce sa ešte ani nespustila... tak som zasa smutkooo....to to nie je féééér :( :( tak som v kutiku duše verila , že sa to podarilo :( tebe držiim palce nech ta ms zdaleka obchaaadza..
@nicolettka2126
Ďakujem krásne moja malá prdelka 💜💜 myslím na Teba veľa, posielam pusu a veľké objat💗💗ie💋💞 Ľúbim Ťa
@melisssssa ajojky, pisu mi dve bambulky a pribudla tretia tehu a ja dostanem isto MS .................mam dostat o 4dni ale dostanem tiez skorej uz to citim :(((((((((((((((((((((( som smutna ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@sara34valentina zlatkoooo zlatkooo co to tu citaaaam...ake negativne myslienky...nonooo...cmukes
@nicolettka2126 aké milé od nej 💜
@sara34valentina hmm prečo to je take nespravodlivee...:( ty ešte nesmut, ešte nedorazila a nemusiiiii 🙂 hlavu hore ešte 🙂 ja už mam teda riadnu ms..ale mam najlepsieho buduceho tatinka pri sebe tak som rada, že s nim je to optimistickejsie ,ked som zas tu hnusobu dostala..som mu pisala de som smutnao prace,že mimi zasa nebude , že som smutna..tak mi tak pekne napisal, ze si myslel , že už tam je .. ze nemam byt smutna , že budem najlepsia maminka na svete a mam to brat tak , že mame prijemnu robotu pred sebou a kedze bude so mnou do konca života tak to určite stihneme skor ci neskor 🙂 som začala od vcera aj ja tu spirulinu brat tak haadam mi skrati cyklus..mavala som 31 dnovy a posledne 2 mes. okolo 34-35.a to uz je dost dlheee....
@melisssssa no moja mam bolesti na ms cize isto iste pride :( ale dakujem za optimizmus 🙂 aj ja mam skveleho buduceho tatinka pri sebe ♥ 😀
@evi789 Moja vsetko len to najlepsie k narodeninkam ti prajenm🙂 hlavne aby sa ti splnilI tvoje najvacsie sny🙂
@sara34valentina tak to mi je luto...ale vies , že aj ms priznaky mozu byt tehu 🙂 🙂 tak nestracaj nadej este )
@nicolettka2126 vidis ako sme ju podcenili🙉
@melisssssa ha ha ha ale nie u mna :P zajtra chceme na skok do Italie, snad nedorazi mrcha skorej bo ju vyfackam 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina tak si uzite italiaaano 🙂 neboj nedorazi voobec 😉
@nicolettka2126 je mi to strasne luto ☹ ☹ ☹ drz sa 😢
@melisssssa ďakujem kraaaasne cmuuuk 😊😊😊☺☺👄❤❤❤
nicolettka2126 je mi to velmi luto..tešila som sa stebou..ale ver, ze vsetko sa pre nieco deje💕😘
@nicolettka2126
☹ ☹ je mi to veľmi ľúto
tešila som sa s tebou
☹ ☹
Kto mi poradi. Prečo mam tu druhu čiarku bledšiu??? Minuly tyžden som ich mala rovnako silne. A dnes som testovala a toto.!! Ale myslim že horšie by bolo keby zbledla tá druha,či?? Poradte?
Dnes o 14:07 • snaží sa • Odpovedz • Pošli IP •

@ajajaj00
@evi789
@sara34valentina dakujem vam baby za vsetko...vy ste moje poklady a stojite pri mne od zaciatku az do tohto hnusneho konca...verim ze sa dam cim skor do poriadku po psychickej stranke a budem mat dost sil pokračovať. ..asi to naozaj chce len cas...mam vas velmi rada...