icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

alexik11
3. aug 2015

Ahojte baby zase po 100 rokoch. 😅 Ja nečakám 8.8.

melisssssa
3. aug 2015

@sara34valentina ahooj jasneee a potom cakaame spolu niekedy v apriiili 🙂

sara34valentina
3. aug 2015

@melisssssa ha ha ha no snad sa podarilo 🙂))) len ja mam teraz inu dilemu kvoli praci,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, takze ja pondelok budem vediet co a ako.... ak dostanem ms prijmam pracu,,,,,,,,,,,,,,,, a potom mes pauza a az potom zase snazenie, pokus c4 ,,,,,som nedockavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😅 😕

sara34valentina
3. aug 2015

@alexik11 no veru ako pon 100 , ja pokus c 4 a ty?

alexik11
3. aug 2015

@sara34valentina Ja pokus číslo milión, tak si pripadám už. 😠 Je to pokus č. 6. A ako sa cítiš, sleduješ cyklus?

sara34valentina
3. aug 2015

@alexik11 ano 2cykly sme sli na blind a 2 na ovu testiky .........................citim sa ako pred ms, boli ma uz podbrusko, aj bradavky, ms ma rpist pondelok az

melisssssa
3. aug 2015

@sara34valentina pocuuuj ber tu praacu hned 🙂 🙂 a uvidis ze to zrovna vtedy priiide 🙂 🙂a co sa tyyka toho pokusu c.4 tak aj ja maam stvrtyyy...a toť mi z toho vyplyva,ze to je znamenieee🙂 a rodiime v 4.mesiaaci v apriili 🙂 a aku pracu mas???

sara34valentina
3. aug 2015

@melisssssa zlatko ja mam dat do stredy odpoved, a v stredu mi este test neukaze ci som tehu .... neviem co mam robit ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ vies ja som sa stahovala ku druhovi, a byvam v inom meste (rakusku) tak si len zvykam ale som 2mes uz doma a som si povedala ze ak tento mes nebudem tehu tak idem pracovat. ze si dame mes pauzu lebo mes je skusobna a pootm sa snazime dalej a pride to ked ma ze sa asi moc sustrdeim a vtedy to nejde.............no lenze teraz neviem co robit :(uz som premyslala ze im poviem ze od pondelka by som nastupila, ze este nieco riesim ;) uvdiime 🙄

sara34valentina
3. aug 2015

@melisssssa a mozno som uz tehotna a vsetko sa vyriesi 🙂

alexik11
3. aug 2015

@sara34valentina Ja som tento cyklus neriešila vôbec nič- ani bazálku, ani ovutesty- aj som chcela, ale po tom, čo som sa tak 4x nezobudila na meranie bt, tak som sa na to vykašľala. Mne práve dokopy nič nie je- prsia bolieť prestali, podbruško pobolieva len sem-tam, a včera som si našla hlien s málinko krvou, tak si hovorím reku by to mohlo byť, ale dnes už zase špiním... No proste si zo mňa už niekto robí srandu. Som dnes asi 7-8 DPO.
A inak všimla som si, že si z Karlovky. 🙂 Ja som z Dúbravky, v Karlovke mám skoro celú rodinu a naposledy som bývala v Devínskej. 🙂

sara34valentina
3. aug 2015

@alexik11 ejha zena tak si mozno tehotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ja som len 5dc po ovulke, najradsej by som vedela uz na com som, lebo sa takto zblaznim 😀 drzim ti teda palce 😅

alexik11
3. aug 2015

@sara34valentina Ani nehovor, bodaj by. 😀 A dúfam, že budeme aspoň nadiaľku tehuľkovať spolu aj s @melisssssa. A inak ako tu spomínate tú prácu, tak som si spomenula na toto: 😀

Zaručene plánované tehotenstvo:

1. Povedzte svojim rodičom a známym, že ste sa rozhodli nemať deti.

2. Poriadne sa zadĺžte.

3. Presťahujte sa do drahého apartmánu a zaplaťte na 3 roky dopredu.

4. Kúpte si dvojdverový športiak.

5. Schudnite zopár kíl a tešte sa, že vám sadnú všetky šaty.

6. Zapíšte sa do zoznamu záujemcov o adopciu.

Takže určite tú prácu vezmi! 😀

melisssssa
3. aug 2015

@sara34valentina moja co ma prist pride 🙂 mozno ak to tento mesiac nevyslo,comu neveriim 🙂 tak to vyjde ztovna ked si povies ,ze si das pauzu 🙂 ono to tak zevraj byyva 🙂 zober pracu ,ak sa ti paci a keby ostanes tehu tak odides..ako pises budes v skusobnej 🙂

melisssssa
3. aug 2015

@alexik11 no ja nikomu ani nehovorim 🙂 mama ta mi povie ze naco cakam,ze uz by bolo na case ,ze uz mam dost rokov atd atd...no a co jej poviem ?ze chceme a nedari sa? Nechce sa mi potom o nicom inom s nou bavit 🙂 jednoducho ,ked sa niekto opyta povieme ,ze ked budu chciet ku nam zavitat budeme radi..a co sa tyka tychto tvojich bodov..tak zadlzena uz som 🙂 mam hypoteku na byt..takze svojim sposobom mam predplateny "apartman "este na 15 rokov 🙂 ale chceli by sme stavat ,tak mozno ,ked sa do toho pustime tak to ztovna priide 🙂

alexik11
3. aug 2015

@melisssssa Ja som to práve včera čítala na koníku, som sa smiala. 🙂 Tu je celý článok: https://www.modrykonik.sk/blog/lucineckalu/article/pocatie-tehotenstvo-porod-s-r-o-cii9t2/
U nás z rodiny tiež nikto nič nevie, zadĺžení sme tiež, asi ako väčšina v dnešnej dobe no. A máš pravdu, ak to niekomu povieš, oni sa zakaždým spýtajú či už, a ono nič, potom veľa superpozitívnych rečí a tak... no radosť. 🙂 Ono sa hovorí, že keď na to prestaneš myslieť, zameriaš sa na niečo iné, tak to pôjde. Sa to ale dobre hovorí. 😅 Pre mňa bol najhorší asi máj, jún- asi nejaký môj prechod- teraz už to nejako neriešim, beztak s tým nič neurobím. Akurát každé ráno, keď idem venčiť, mi pred bránou stojí hlboký kočík, alebo nejaká tehotná mamička, človek už nevie, či sa smiať, alebo plakať. 😀

sara34valentina
3. aug 2015

@alexik11 si zlata asi sa snou v stredu stretnem a prehodim par slov a uvidime 🙂stredu som 8dc to mi este neukaze test joooj

alexik11
3. aug 2015

@sara34valentina To nevadí, že neukáže. 🙂 Pracovať predsa môžeš, teda pokiaľ to nie je nejaká šialená práca. A ak budeš v skúšobke, tak prinajhoršom odídeš. Nebudeš sa potom toľko o malé toľko strachovať, pretože budeš rozmýšľať nad prácou. 🙂
Ja som bola tiež stále doma, keď som sa presťahovala do ČR a bolo to na mozog. Poviem Ti, že tým, že sú prázdniny, tak práce toľko nemám, ani školu, je to na zbláznenie. Snažím sa stále zamestnávať, aby som nemyslela na blbosti. A aj tak stále čumím na koňa. 😀

sara34valentina
3. aug 2015

@alexik11 no len ja som taka korektna, skusim sa snou stretnut a pokecame ....uvidime 😀

alexik11
3. aug 2015

@sara34valentina Jasné, chápem. 🙂 Veď uvidíš čo a ako. Ale určite už sa malé pomaly pripravuje na zabývanie. 🙂

melisssssa
3. aug 2015

@alexik11 haha vtipne 🙂 ja som tiez mala tusim maj ,alebo jun kriticky..som vsetky "priznaky " mala 🙂 a nic...tak som bola smutnaa...ale furt sa utesujem tym ,ze asi sme ovulku netrafili..len mna irituju tie co maju vela deti a maju dalsie ..pochybujem ze sa ovulkou riadili 🙂 moja mama vravieba ,ze okolo nej len trenky preleteli a bola v tom..a ma 3 deti...a vy sa ako dlho snazite??

sara34valentina
3. aug 2015

@alexik11 juj keby si mala pravdu, bola by som velmi stastna 🙂 mozno mas pravdu, uvidime ako Boh rozhodne alebo priroda 😀 mnam kung pao som si urobila so salatikom a uz je zase teplo vonku, 😉

alexik11
3. aug 2015

@melisssssa Pol roka to už bude. Jáááj, ani nehovor, poviem Ti, že minulý mesiac sme ovulku trafili určite, a aj tak nič. Tento mesiac som už nič neriešila. Moja mama tiež vždy pekne otehu a ešte vždy tak, ako chcela. 🙄 Mne je teda úplne jedno kedy kde a ako, ale nech už. 😀 Ja som si včera hovorila, že sa snáď tento mesiac podarilo, ale skôr vyzerá, že drahá príde o 5 dní skôr, alebo čo. 😠

alexik11
3. aug 2015

@sara34valentina No poviem Ti, že Boh, Vesmír, príroda a vôbec všetci svätí by si už teda mohli máknuť a konečne dopriať všetkým vytrvalým, ktoré po detičkách túžia. 🙄
Ja robím cuketové cestoviny, mám tu saunu. 🙂

sara34valentina
3. aug 2015

@alexik11 no fajne cukinu zboznujem, sa idem so psikom prejst tak budem mat aj ja saunu 🙂 potom dam kaffe akosi ide na mna unava, 😕

alexik11
3. aug 2015

@sara34valentina Tak únava by na teba mala ísť. 😉 My pôjdeme venčiť až neskôr poobede, muž ide na siedmu na pivo, tak predtým nejako. 🙂 A urobenie dobrého kafe je jeho parketa, úplne ho zbožňujem. 🙂

melisssssa
3. aug 2015

@alexik11 no tak vidis je to cele divne...ja tomu uz nechapem..asi si ozaj nieco naplanujme ,s tym ,ze deti teraz nechceme a ono to pride same 🙂 preco myslis ,ze pride skor? Hadam uz nepride vobec 🙂

sara34valentina
3. aug 2015

@alexik11 no dlho sme neboli ma zacali boliet krize az ma picha vsade vcera som to prehnalas trenovanim, musim daco so sebou robit, brusko dat dolu 😖

nicolettka2126
autor
3. aug 2015

Baby tak u mna sa nekona ani ovu ani tehu, moja zlata Barbinka mi priniesla aj ovu aj tehu test-oba negativne ako som tusila 😉
Takze je to asi este vplyvom hormonov z potratu a preto sa mi trochu predlzuje cyklus, ale pevne verim ze zajtra uz mrsisko doraziiii lebo aa to zbytocne iba natahuje pritom uz som mohla byt 2DC sakraaa

alexik11
3. aug 2015

@sara34valentina Tak už spĺňaš ďalší bod "plánovaného tehotenstva". 😀

alexik11
3. aug 2015

@nicolettka2126 No proste si to robí, čo chce. 😝 Tak snáď rýchlo dorazí, nech príde nový cyklus- nová šanca. 🙂