V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Ahojte,my sa snazime uz od oktobra,a stale nic,dufam ze sa to uz tento mesiac podari,,povedal aj vam lekar ze je to este kratka doba snazenia?
@majuskabobi mne to dnes tiez nevyslo...manzo total zniceny s prace ani mi nestihol nieco povedat a uz spal.ja mam mat 31.maja
@epsonka45 muzski 🙂 zajtra si to vynahradite 😉 drzme si palce,koniec mesiaca vypiskame dve ciarky 😀
@majuskabobi tak moj zasa jazdi kamionom takze ho chapem,ze sa to vzdy neda..v to dufam,ze tam budu kolajnice 😝
@epsonka45 veru,majove fazulky :-P
@belasakobylka no mne dokina povedala,ze ked do roka sa.nezdari,potom budeme riešiť 😲 tiez čakáme na pozitívny test od oktobra
@belasakobylka my sme sa pol roka snazili a uz sme isli do centra to riesit
@isabella22 a nevyhnali vas s odpovedou ze pridte za dalsieho pol roka? lebo ja by som tiez asi po pol roku chcela ist nieco riesit, ci gyn alebo centrum, ale mam pocit ze ma odtial vyhodia 🙂
@littledesire nie uplne.uzasny pristup.porobili vysetrenia nas oboch najprv sme.isli lahsim sposobom insemnaciou a nakonjec umele😉v utorok mam uz vklad
@littledesire len ja som predtym riesila s mojim gyn otehotnenie vyse roka tak preto sme isli rovno uz do centra
Baby, my keď sme sa začali pokúšať tak som snáď otehotehotnela hneď po vysadeni tabletiek. Nejak som cítila, že by som mohla byť tehu... test som si spravila príliš skoro, ukázal niečo máličko, tak som si povedala, že pôjdem k lekarke veď čo, nech ma vyšetrí a budem vedieť. Povedala som jej čo je vo veci, opýtala sa ma, že odkedy sa pokúšame. Povedala som že cca mesiac. Juuuj, tak ma zdrbala, že čo ja chcem, keď sa mi rok nebude dariť potom to môžem začať riešiť.. ale chápete, Ten prístup ma zarazil... vysetrila ma a povedala, že Nie som tehotná... vravím si ok, len som nechápala, že namiesto blbych reči by nebolo jednoduchšie odobrať mi krv?
Tak som bola urazena! Aj som od nej odišla a začala hľadať druhého lekára. Sestra a mama chodili k jednému dokimu, vychvalovali ho tak vravím pôjdem tam, snáď je normalnejsi. Povedala som že asi budem tehu alebo neviem... nech ma vyšetrí... nevidel ani on nič ☹... ale krv mi ani on neodobral. Dal mi injekciu aby som dostala menzes a povedal keby som tehotná bola tak to nebude škodiť plodu.
A menzes n eprichadzal iba také spinenie s máličko krvou... tak som aj povedala ach.. tak predsa nebudem tehotná.
Ale na druhý tretí štvrtý.......... desiaty deň menzes nikde... vravím fiha.. tak som si spravila test a vyšla krásna ciarka.. bola som predsa tehu len lekári to ešte nevideli a nechceli si nejak priznať že by som bola alebo ja neviem čo... šla som k dokimu povedala čo je a vravel že tak som určite. Vysetril ma a bola som už v 8 tt!
Takže áno, aj u nás to riešia po roku a testik mi tiež srandoval. Fakt stačí ak mrcha mešká a potom niekedy si spraviť test! Ale zas poznám také ktorým to ukázalo v dosť skorej fáze... u mňa to neplatí 🙂.
Tak želám veľa trpezlivosti, ono to príde, nebojte sa :-*
@evi789 pekne si to napisala
mne sa podarilo otehotniet po 10 rokoch prave vo chvili ked som si povedala ze nevadi ked to nejde tak to nejde ideme nadstavovat a vzali sme hypoteku ... a co sa stalo este uver nebol schvaleny a test bol pozitivny 😀 😀
aj teraz sa snazim netlacit na pilu .. aj je to tazke vzhladom na moj vek a tužbu po babatenku 😵 😵 verim a prajem vsetkym zenam ktore sa snazia o dietatko ze sa ich coskoro dockaju a budu su tulkat zdrave dietatko na srdiecku je to neopisatelny pocit 😵
@isabella22 aha, ze s gyn si riesila, uz chapem chapem ..🙂 tak nech sa ti vydari vklad, drzim prsty, nech si potom najdes dve ciarky pekne 🙂
@evi789 noo pekne, ja by som si ale uz pred vyvolavackou asi spravila test pre istotu 🙂 tiez by som sa bala ze ci to neublizi plodu ked tak.. ale.. mohli by skor zobrat krv nez pichnu vyvolavacku 🙂
@juliett99 želám Vám aby sa podarilo splodit druhé dieťatko čím skôr. Áno, je to neopisatelny pocit. Vraví sa že nemyslieť a ono to príde. Ale určite to nie je jednoduché keď tak túžime po babatku.
Mám jednu známu, má už asi 10 ročného syna ale ešte chceli jedno dieťa. Prešli roky... nič.. ona robila ako zdravotná sestra na gynekologii. Už sa v podstate aj vzdala myšlienky že by mohla mať ešte veď má 40 rokov, už nedufala. Prešla do druhého mesta ribit do druhej nemocnicy a po dvoch mesiacoch zistila, že je tehotná 🙂.
Veelmi sa tešila.. neverila.. určite v tom niečo je, že keď už nerozmýšľali nad tým.. vtedy sa podarilo.
Tak teraz sa tešia, v auguste bude rodiť a budú mať zas chlapčeka 🙂.
Drziim palce každej jednej ktorá si praje byť z čistého srdiečka stať sa matkou.... pre mňa to je najkrajšie povolanie 🙂
@littledesire ano ale este s byvalym manzelom.s terajsim.partnerom.sme isli rovno do centra nechceli sme uz stracat cas...dufam.ze sa zadari dakujem
Ahojte,my sa snazime od decembra a stale nic ☹ dufam ze sa uz zadari v najblisej dobe..nevieme sa toho obaja dockat..dnes nam prisiel Inofolic a Folandrol...v nedelu mam dostat ms tak uvidime a hned nasadime...
@22lucinka22 uz som ti sice pisala do inej konverzacie.. ale drzim palce aby neprisla. krasne ciarky 🙂
@22lucinka22 silno drim palceky aby mrska uz neprisla 😀 😀 😀
@22lucinka22 drzim palce nech to vyde 😉
@22lucinka22 jeden myslim ze môžme gratulkovat
@littledesire
@juliett99
@kika1990
@tamcika dakujem vam velmi pekne. Len nech nechodi a vsetko je v poriadku 🙂
@22lucinka22 super! To bude asi ono 🙂
@evi789 dakujem 🙂
@22lucinka22 gratulujem
Aj ja chceeem 😀
@nicolettka2126 a ty ako? Čo bolo včera 😀?

@nicolettka 182 @evi782 dakujem baby, snad sa nam to kazdej jednej podari tento mesiac.drzim aj ja vsetkym palce.