V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa ja tiez citim ze tento mesiac by mohol vyjst 🙂 Uz od zaciatku ms mam taky zvlastny pocit, taka cela naradostena som v tomto cykle tak uvidime 🙂 Ja mam ovu niekedy v najblizsich dnoch 🙂 Tipujem bhd zajtra stredu alebo najneskor vo štvrtok tak uvidime 🙂
@nicolettka2126 hahaa ja to istee,taka spokojna som,ze teraz citim ,ze to vyjde 🙂 aj ovu testiky som objednala nech som si 100% ista,ze kedy bude ovu 🙂lebo ja ju moc necitim tak som vybavena tento mesiac ,takze nic nebrani tomu aby som videla tento mes // na ovu a potom // na tehu 🙂 tak sa snazte poriadne s drahym a verim tomu ,ze to vyyjde 🙂 drziim palcee
@sara34valentina ejhaaa maminaaa aka krasna fotka
@ajajaj00 ze???? Aj ja som kukala aka je peknuckaa 🙂 to tehulkovanie jej len a len prospieva 🙂
@nicolettka2126 ah zeny drzte radsej palce 3septembra ♥
@sara34valentina drziiiiime bambulka nasa, najviac ako len mozeme 🙂 Vsetko bude v poriadku uvidis 💙
@nicolettka2126 dakujem a dnes tusim je dalsi druhy den na tutu mutu 🙂))) tak sa pekne milujte ♥♥ mnozte ♥♥
@sara34valentina hahaaaaa ako si to dobre pamataaaaas odpadnem z tebaa 😀 😀
Budeme sa mnozit, snaaaad 😀 😀
@sara34valentina kočenaaa 🙂
@melisssssa ale no 🙂 ved pockaj ako sa to vsetko zmeni este, ale tak s mojim drahym (sportovcom) asi budem frcat na lopte a sportovat s nim, aj kvoli lepsiemu porodu,,,,,, ah jaj len nech je dieta zdrave nic ine si neprajem ♥ a ak mi ubudne z krasy aj tak nevadi, krasou ma bude robit dieta ♥
@sara34valentina neboj moja,vsetko bude v poriadku 🙂 ked ubuda zene z krasy,hovori sa ,ze caka dievcatko 🙂 ja si myslim,ze len to ,ze si stastna,ze dietatko cakas ti musi pribuudat na kraase 🙂 🙂 🙂
@nicolettka2126 no co napäta uzzzzzz ? ♥ verim, ze sa vam zadarilo silno silne verim ♥
@sara34valentina mojaaaa si zlata ze na mna myslisss 🙂
Ale este stale nebola ovuuu, chvalabohu ze som sa tento cyklis rozhodla urobit ovu testy a aj merat BT lebo po tom potrate sa mi to celeeee poposuvalo, možno aj preto sa nezadarilo minuly mesiac, kedze sme sa snazili iba do 17.DC a ovu som uz asi aj tam mala neskor :-/
Som hrozne zvedava kedy nabehne, levo aj cyklus sa mi minuly mesiac predlzil o 2dni
@sara34valentina jejjjj teraz citam gratulujemmmmmmmmmmmmmmmmm... prajem vela zdravicka 🙂 nech vsetko dopadne tak ako ma 😵
@juliett99 ahoooooooojjjjjjjj dakujem pekne, no uz sa ''patrilo'' na 4pokus ♥ az tomu neveriiiim ♥ dakujem a posielam bacilky 🙂
@sara34valentina chytam chytam kolko sa da 🙂 ja som dnes 6DPO zatial je teplota hore.. uvidíme co bude buduci tyzden.. mrcha by nemala prist 28.8 😵
4 pokus myslis ze ste sa 4 cykle snazili??
@juliett99 ano 4pokusy ♥ mala som ale pocit ze 4ty mesiac ( teraz naposledy) ovulujem z lavej strany , mozno preto sa podarilo, stale tomu nemozem uverit, a stale neverim ♥mozno neskor zacnem, ♥ mna zcalo na 7dpo boliet brusko jemne na ms tak som si myslelal ze to zase nevyslo :( a aj paradne prsia, viac bradavky.....potom to ale za 2dni preslo uplne...... no a ine bolo to, ze som bola pokojna, a nezrala som sladkosti 😀 😀 😀 😀 a to mi uz bolo podozriveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂 prisla kamoska na vikend z daleka ze ideme na velku party no a ja reku testnem nize si viac vypijem ak by som bola .... no a na 9-10dpo duch a na druhy den uz viditelny 🙂 😉 drzim palce a krcok som tiez hmatala lebo som este mala 2dni do mrchy !! a bol uplne hore a ked som ho zvykla hmatat predtym 2dni pred ms ( a ms dosla) bol dolu a mäkky
@nicolettka2126 ved preto ti vysvetlujem ze sa nesleduj a miluj kazdy druhy den a trafite sa ♥ viem to ♥
@sara34valentina tak to je super my sa tiez snazime od aprila.. no zatial nic ale tak ked motyka streli hadam sa zadari.
mna vcera pri tutumutu pobolieval spodok bruska a dnes ma trosku pobolieva v podbrusku ako ma mrchu.. No a dnes mi je hrozne horko a som unavena ale tak to moze byt aj pocasim.. 😵
este raz drzim palceky.. aj si jedla a pila ten grep a ananas??
My sme boli teraz na dovolenke a vôbec som netestovala iba teplotu merala , ktoru som vlastne zapisala az v ndelu doma a ono mi to presne ozancilo ovu tam kde ma pobolievalo podbrusko.. a v ten den sme aj sexikovali a dost to bolelo,,, ajden po a dokonca aj pred ... tak uvidíme.. minuly mesiac sme videli 5 bocianov a asi milion tehotných ... hlavne na dovolenke sme vôbec neriesili ci je ovu alebo nieje 😵
@juliett99 ja som bola v juli tyzden pred ovulkou na Slovensku a vdiela som tiez bociana a pozri , zadarilo sa ♥
@sara34valentina viem viem zlatko, len teraz som schvalne chcela aj tym meranim a kombinacii ovu testov zistit ci vobec je ovulka lebo vies po potraroch je dost časté ze su anovulacne cykly, tak snad ma nieco taketo necaka :-/
Ale neboj snazime snazime, akurat uz ma aj podbrusko boliiii tak snad sa ovu blizi 🙂
@nicolettka2126 aha cize mas ovu testiky super :D
@juliett99 nie nepila som nic take, ja ked mam ovulku som *mokra dost* mam super hlien, trva to 3dni a na 5den je ovulka, ♥
@sara34valentina maaam veru a mokentalne som za ne vdacnaaaa lebo inak by som si myslela ze uz je po ovu 😅
@nicolettka2126 vidis 🙂))))) aspon ta nasmeruju 🙂 ja posledny mes robila len jeden a BUM pozitivny tak sme sa v ten den a na treti :P dnes som citala ze sa da urobit test ze co to bude, tak v 3mes , sa vycikas do sody bikarbony a ak sumi moc bude to chlapec a ak sa NIC neudeje dievca 🙂unavena som moc a v pyzamku ponozky teple, a caj, uplne akoby daco na mna liezlo, snad zajtra bude lepsie, znie to smiesne ale j aidem spat oci sa mi zatvaraju 🙂 boztek papa 😉
@sara34valentina ja chodím o deviatej spávať každý deň odkedy som v tom a aj tak som stále unavená. Stále sa bojím kedy mi začnú nevoľnosti 😁
@sara34valentina no ja som zvedava na ten dnesny ovu testik, vcera uz bol taky ze mu velmi vela nechybalo, tak uvidime..Zvycajne v takyto DC uz mam ovulku ale zjavne sa mi to cele poposuvalo...Dufam ze nebudes choruckaaaaa, ale vraj na zaciatku tehu to vela zien ma ze akoby na nich nieco liezlo-zvlastne 🙂
Snad uz ti je dnes lepsie, pusaaaa 🙂
@agathachristie uz nezacnu, ani tebe ani mne, vraj komu nezacnu hned v 4tyzdni tak uz potom nie, no uvidime, mne je tiez dobre, len som unavena ze zaspim po stojacky, verim, ze nam uz zle nebude, ( ze pockaj o tyzden piseme obe ako sedime nad zachodovymi misamy, ha ha, nie nie neboj nam uz zle nebude !!) 😉
@nicolettka2126 ano, je mi lepsie, trosku kaslem a kycham, je zamracene tak ani na slniecko .... no uvidim robim cajiky a ponozkujem 🙂 no ak mu chyba tak bude dnes a zajtra este viac pozitivny cize ovulka pozajtra 🙂 drzim palce

@nicolettka2126 ani nehovoor 🙂 teraz to letii a po ovulke sa to zasa bude vliect 🙂 aj ja drzim moc palce..ja si pockam na ovulku este do bud.vikendu..mam dlhsie cykly 🙂 ale nieco mi nasepkava ,ze budď tento ,alebo buduci mesiac to uz vyyjde 🙂