V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 si naozaj krásna, prdelka moja pekná 😊😊☺☺☺
@evi789 oooo baby moje neprehaaanajte 😀 Ale dakujem pekneeee 🙂
@nicolettka2126 a inak bolo to zemetrasenie? 😂😂😂😂😂
@evi789 hahaaaaa bolooooo 😀
@nicolettka2126 ahojky, tak si predstav - vecer som sa sprchovala a som si vsimla ze mi opuchla a bolela moja.......na jednej strane, tak som sa vylakala a sli sme radsej do spitalu vecer, tak mam zapalene ze sa to stava pri zmene vysokych hormonov , ze to robi aj prekrvenie, a dali mi kremik snad zaberie, lebo to bolka................ale teraz sa podrzzzzzzzzz...ona ze pozrieme aj nasu bublinku 🙂 boze zenaaaaaa 4mm ma uz a je pekne ulozena v maternici ♥ povedala 4mm. 6ty tyzden ♥ a ze do 4-5dni bude uz aj srdiecko vidiet, tak sa tesim ze ked pojdeme ho uz uvidime ♥ ja som az plakala, a poviem ti, az teraz si uvedomujem, ze cakam babätko ♥ mala bublinka ♥ take krasnunke to bolo ♥
@sara34valentina juuuj moja tak takyto poplach ste vy mali vcera??? Ale veru radsej ist aj 1000krat zbytocbe ako raz neskoro...snad krrmik co najskor zaberie...
A to si aky kraaaasny bonus dostala za to ze ste tam sli, nie je nic krajsie ako vediet ze bublinka je tam kde ma byt 😵 Tesiiiim sa velmi. ..takze toho 3.ho ked pojdete tak budete aj pocut ten najkrajsi zvuk v zivote juuuuuuj 🙂
@sara34valentina juuj dobre ze si isla k dr istota je istota a pockaj videl len jednuu bublinkuuuu?
@nicolettka2126 no vies mala som to vcera riadne opuchnute .....tak radsej ist som sa zlakla co to je, este ma nikdy nebolela .... 😀 kremik zabera tak snad sa to ukludni ..... joj som sa najedla a kadejako mi je ♥ chcem od zajtra vynechat kavu ( aj ked viem ze jednu mozes aj ked si tehu) no cchem vynechat kedze povedala ze od tej chvili ako zacne bit srdiecko uz ide vsetko ku babätku ♥ nechcem aby pil (pila) somnou kofein, 🙂))) som zvedava co bude somnou , lebo rano mam nizky tlak ...skusim sa poradit potom s gyn buduci stvrtok az ♥ ako sa citis? citis ze to vyslo?
@ajajaj00 no len jednu, ♥ vsak uvidime 3 sept, no vies nikto v rodine nebol z dvojiciek ♥ a to sa stava len ked je v rodine, alebo umelo ..... nech je jedna ale zdrava ♥ mozno su dve, kto vie ) ale videla len jednu 4mm ♥ bublinka nasa ♥
@sara34valentina to som veeeelmi rada ze kremicek zabera 🙂 Uz sa to bude iba lepsit 😉
Ja vooooobec neviem mojka, prvy raz vobec ale ze vooooobec neciem kedy bola ovulka 😀
Graf mi ju vyznacil na 16.DC ale klidne mohla byt aj 15.DC alebo 17.DC voooobec netusim 😀 V testoch som pravdepodobne presvihla vrchol takze som grafu nevedela dopomoct overenim 😀
Ale prsia tie ma rak neuveritelne bolia ze az...aj ked na tehu priznak vy to bolo asi este vrlmi skoro podla mna...uvidim ako sa aj teploty budu dalej vyvijat, dnes som mala pokles tak uvidime co bude zajtra 🙂
@nicolettka2126 kolky den si ? ak si mala na 15dc tak dostanes nedostanes na 27-29den?
@sara34valentina dnes som 21.DC a podla grafu kde mam ovu vyznacenu na 16.DC som 5DPO
Vobec neviem ani mrchu ako dosranem ci podla starych cyklov alebo podla toho posledného co mi 2dni meskali
Som peoste teraz z celeho jelen 😀
@nicolettka2126 ja si mylsim ze nedostanes 29
@sara34valentina myslis 29.augusta ci 29.DC ?? 🙂
Preco myslis ze nedostanem?? 🙂
Ja teraz absolutne ziadny citak nemam som akoby uplne mimo toho celeho 🙂
@nicolettka2126 verim ti moja ..... neboj nic coskoro sa podari 🙂 😉 bola som nakupit, v lekarni, a urobila som si smoothie z jablcok a malin 🙂 daco lahkke na obedik, drahy dnes uz pracuje, zajtra volno 🙂 urobim si len salat +sampinony a paradajky od svagrinky bio zo zahradky ♥ mnam nemam dnes chut na nic velke lebo furt daco zobkam 🙂 oriesky, ovocie atd
@sara34valentina no snaad coskoro lebo uz my z toho kolobehu hrabka a riadne...
Mnamky to muselo byt chutneeeeee 🙂
Ja som mala vcera taky dnik ze som zo vsetkeho kusocek zobla 😀
@nicolettka2126 joj drzkam Ti palce , tak isto aj Zuzicke ♥ obom aby vam to tento mes vyslo aby ste majove boli ♥
@sara34valentina noooo maj by bol kraaasny mesiac 😵 Boze daaaj aby zo vyslooo 🙂
@nicolettka2126 drzim fakt silno palce, zasluzite si ♥ tak moja pekny dnik, pozitivne mysli , ja idem povysavat a zbucham lahky salatik a poobede cchem ku jazeru so psikom je tak pekne vonku 🙂 inak mam hrozne sustredenie, tak snad sa to ustali :P papa
@sara34valentina dakujem micka 🙂
Tebe tiez krasny dnik, uzite si s bublinkou 🙂
Ahojte kocky 🙂 ako sa mate?? Uz mate niektora po ovu??ja budem mat asi v najblizsich dnoch..tak som zvedavaa 🙂@sara34valentina a ty ako mamina nasa?? Ake bolo zvitanie s bud.tatinom? 🙂
@melisssssa ahoooj, ja uz mam po ovulke 🙂
Este presne tyzden mam vsak do ms, takze toto vakanie je na porazenieee.A vy sa teda riaaadne snazilkujte nech su potom dve ciatocky na teste 😉
@nicolettka2126 tak verím , že snaženie bolo uuspešnee 🙂 no veru budeme sa aj my poriadne snažiť 🙂 mám pocit, že už by to mohlo tento ,alebo bud.mesiac výjsť 🙂 asi sa mi posunie ovulka tento mesiac..mavam ju tak na 21 DC bez toho aby som ju cítila, ale tento mesiac mam take jemne bolesti a som 17 DC tak urobim poobede test aby som vedela 🙂
@melisssssa noo neviem ci sme sa trafili :-/ V ovu testoch som asi presvihla vrchol a graf mi vyznacil ovulku na 16.DC a snazili sme sa 13.DC na obed a potom az ten 16.DC ale az vecer po 10tej...takze bol by to naozaj zazrak keby som otehu tento cyklis...tak ale ako si tu vzdy aj v skupinke hovorime, kym nie je mrcha tak madej vzdy je 🙂
Veru urob radsej tesrik aby si to neprepasla ako ja 😀
@melisssssa ahojcek 🙂 vitj 🙂 dakujem za opytanie, zvitanie bolo krasne , som rada, ze ho mam uz domka ♥ kazdy den mi da aspon 10x pusinku na brusko sa tesi, ja sa citim zatial velmi dobre, som len vysadila kavu tak som este viac unavenejsia nez predtym , uvarim a musim si lahnut, daco porobim a zase lahnut, ale aj pocasie take .....bublinku som uz videla, mala 4mm a 3sept by malo bit srdiecko tak ideme obaja, a velmi sa tesime ♥ drzkam aj tebe palce, aby to vyslo 🙂))) 😉 ak ti mozem poradit milujte sa v pldonom obodi kazdy druhy den 🙂
@sara34valentina tak to je velmi milee 🙂 moc sa tesim s tebou 🙂 dakujem ti ,nieco mi nasepkava ,ze by to mohlo vyjst uz konecne 🙂 aj dr mi povedala,ze som v poriadku,ze nam vsetko ukazkove 🙂 a kupila som si take kvapky,a prvy krat citim,ze bude ovulka aj hlien maam asi 1x..dnes som 17 dc a myslim ,ze ovu test uz je pozitivny,alebo zajtra urcite 🙂
@melisssssa mojka prosim ta ake kvapky? ? 🙂
@nicolettka2126 zlatko estrozin kvapky 🙂
@sara34valentina
@nicolettka2126 co myslite?17 DC inak mala som predtym na 21 Dc pozitivmy ..

@sara34valentina áno, áno, pokračuj! !!!! 😀
super!teším sa s Vami cmuk cmuk