V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 spermie ziju len 72hodin a ak ti pukne vajicko zajtra rano tak je tam len 20% sanca ale ak sa pomilujete rano je tam 80% sanca ak teraz este davam tomu 70% tak si vyber :;)
@nicolettka2126 ovulaciu mas az zajtra a vajko zije 12hodin je tam mala sanca musite dat dnes v noci alebo skoro rano ver mi zienka ♥
@sara34valentina no rano ja vstavam do robotky a drahy bude este spinkaaat 😀
Skusim ho teda dneska este znasilnit neskor vecer ak sa mi podariiiiii 😀 😀
@nicolettka2126 ak sa ti to podari mas väcsiu sancu , ver mi ♥
@sara34valentina no drahusik dnes z toho nic nebude, uz mi tu zaspava v mojom lone a to som bola v tom ze obaja kukame tv 😀 No zrazu som sa mu prihovorila ale bamuesro odpovede iba daco v polospanku zamrmlal a je mi luto ho budit 🙂
Ak sa podari tak zajtra sa este posnazime, ved v podstate skoro dnes sme sa snazili kedte bolo okolo pol noci...este uvidim ci mi vobec za take dva tri dni BT pozvrdi ze baozaj prebehla ovulka 🙂
@nicolettka2126 no uz pomaly končíí,ale nech si este je aj dva dni,dalsiu sancu uz tak skoro nedostane 🙂 tak držim palce,nech to už je uspešneee 🙂
@nicolettka2126 milacik tak skuste rano,,,,, ved vies aj my sme tak 4mes a nic,,,,doleize je v ten den a na 3den ,,ovulka az o 48hodin+12hodi zije vajko
@nicolettka2126 inak som pridala tri fotecky do albumiku poklad ♥ aj moje velke bjusko ♥
@sara34valentina zlatko uz je po ovulke, dnes rano teplotka vyskocila do nebies 😀 😀
Idem hned kuknut fotecky, som zvedavaaaa 🙂
@nicolettka2126 ano ale vajicko zije 12hodin moja :-P
@nicolettka2126 preto som ti pisala dnes rano alebo vcera v noci by sa podarilo, nedas zena na mna 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina ja ti veriiiiiiim len zase vies nechcem tlacit "na pilu"..Vcera mi drahy zaspal a teraz este stale spi a nechcem ho budit s tym ze podme sa pomilovat lebo vcera mi puklo vajko 😀 😀 Iba by som ho tym stresovala, nechcem aby si myslel ze sa milujeme iba kvoli drobcekovi 🙂
Mali sme aj na 11.DC neskoro vecer a aj na prelome 13. a 14.DC a ovulka bola 14.DC takze ak je vsetko oeky tak to bojovnici musiaaa zvladnut ved to nie je dlha doba 😉
@nicolettka2126 ovulaciu mas az teraz draha 😝 teplomer zachyti po puknuti vajicka teplotu a vajicko zije este 12hodin .. tak snad to staci 🙂 ved vies ze aj my sme sa tak spoliehali ze to staci..... treba sa v ten den a na treti den cize dnes 😀
@nicolettka2126 ved preto som ti pisala ze naco sa milovat uz pred ovulaciou tak casto, staci 4dni pauzicka a potom v den az pozitivneho testu a na treti den rano alebo na druhy den vecer a podari sa na 99%
@nicolettka2126 pisala si stvrtok vecer a dnes je pondelok draha 🙄 to je viac ako 48hodin, ah no dobre uz nejdem to rozoberat, ak budes terz tehu budes mat dievcako ak tehu nebudes skus dat na moju radu ze dakedy je fakt dobre az po ovulke tesne pred nou a nie 2-3dni pred nou lebo vajko zije dalsich 12hodin dnes do obedu 😅 😅 😅 😅 😅
@sara34valentina jaaaaj pockaj tak niekde som musela spravit prekleeeep, lebo pises ze v den pozitivneho a potom na treti...no ja kebyze mam na treti den od pozitivneho testiku sa snazit tak to by bolo az zajtra milacik a to uz by bolo neskoro ak teda dobre tomu rozumiem..Lebo pozitivny som nakoniec mala ten na 13.DC dnes som 15.DC cize treti den by vychadzal az na zajtra a to uz je aj s tymi 12hodinami co vajko zije neskoro..Cize my sme sa snazili dva dni lred pozitivnym testom, pretoze tam sme 4dni nemali keksik a uz sme mali obaja velku chut 😀 A potom v ten 13.DC som mala pozitivny testik a to sme sa snazili uplne neskoro vecer 🙂 Dufam ze teraz som to uz nepoplietlaa 😅 😅
@nicolettka2126 no ale ovulka je teraz 🙂 keby ste sa vcera vecer tak je to super, teraz uz len cakat a treti den sa mysli dnes 13dc je prvy 14dc je druhy a 15dc je treti som ti pisala vcera ze bud vecer dajte alebo dnes rano ked zije vajicko a caka 😅 mozno sme sa nepochopili snad teraz uz ano
@sara34valentina jaaaaj ja ze az po ppzitivnom ma treti den och tak prepaaac nepochopila som ta 🙂
No ved ale aj tak by to malo stacit podla mna..
Vtedy ked som otehu tak som tiez dva dni pred ovulkou otehu 🙂
A tusim som tu na konovi citala ze je dobre ak su tam uz potvorky skor ako je ovulka..ale ved nejako bude milaciiik 🙂 Zenske telo je je jeden velky zazrak 🙂 A ak nam to je sudene tak to vyjde 🙂
Aspon viem ze sme sa milovali ked sme mali chut a nie vyslovene kvôli ovulke a to ma tesi 🙂
@nicolettka2126 my sme sexovali len 2x počas jedného dňa a týždeň predtým ani týždeň potom nič a vyšlo to. V ten deň som cítila ovulku takže podľa mňa to netreba hrotit 😄
@agathachristie ja som zase najvacsie bolesti citila v ten 13.DC aj ked uz aj na ten 11.DC ked sme sa milovali tak som myslela ze mi krcok skolabuje tak som ho citila pri kazdom pohybe 😀
Ono ke skoda ze vcera nam to nevyslo byt spolu ale tak ak to ma vyjst tak tie spermosky z predvcerajska v pohode musia vydrzat si myslim ak su v pohode 🙂 Zase silit to moc nechcem lebo poznam aj povahu mojho draheho a vke ze by to bral ako natlak a myslel by si ze iba kvoli babatku sa s nim chcem milovat a to nie je pravda takze radsej to nehrotim zbytocne 🙂
@nicolettka2126 je to tak...................... niekto sa snazi roky a nic, a potom bum.... podla mna je to na prirode a my sme sa tiez tak ze bola chut, ja som vtedy rano nechcela, ale taka som bola nadrzana ( preto si ja myslim ze o 2dni az) som aj otehotnela, bolo to ine, nebolelo ma to tak ako zvyklo pri ovulke a aj som vtedy drahemu povedala, ze sme prave splodili nasu fazulku ze to citim ♥ proste to bolo ine ♥ lebo ved vies ze mna furt bolelo cez ovulku a preto sme sa vzdy len pre dnou a nedarilo sa nam....ale ide aj o vajicko, ja ovulujem 2x rocne z toho laveho a preto sa podarilo...... lebo z toho praveho ked som ovulovala sa nam nedarilo, no ale 4mes nie je dlha doba, ja som spokojna, len nech je zdravunke ♥ neboj nic, budes chodit ako pava 😀 😀 😀 😀
@agathachristie tak ste boli bujari 😀 😀 😀 😀 my sme sa tiez asi 4-5dni pred ovulkou nie, ale preto lebo drahy bol unaveny a mali sme vela na robote inych veci, a potom len raz a potom na treti den a vyslo to ♥ je dobre si dat trosku pauzu dozru pekne spermie 😀 😀 😀 😀
@agathachristie ty mas byt ale uz viac ako 10tt ved si bola tusim 2tyzdne predomnou tehu ci sa mi to zda ? 🙂 ako sa mas? vsetko v poriadku? my sme boli uz na sone a bilo nam v 7tyzdni uz srdiecko 😉 este stale tomu neverim , som velmi unavena ale velmi, zle mi nastastie nebyva 😀
@sara34valentina veru, toto si úplne trefne napisala mojka 🙂
Ved uvidime o nejakych 12dni ci sa zadarilo 🙂 Verim tomu ze ano 😵
Juuuj uz by som velmi rasa chodila ako paaava a hrdo vystrkovala vsade brusko 😀 😀
@sara34valentina ahoj, posledná ms 10.7 takže som tuším 9t 4d. Mám sa dobre len som už 14 dní chorá z toho 4 dní lezim a nelepsi sa to. Ale nevoľnosti a napinanie ustúpili tak som ako v raji 😄 a ty ako? Nevoľnosti ešte máš?
@sara34valentina kedy máš ďalšiu kontrolu?
@agathachristie ok tak mas dobre ja som mala poslednu ms 12.7. ha ha o dva dni neskor a ovulaciu som mala 29.7. Mne bolo len v 5+6tyzden velmo zle, som 4x zvracala, a hocico mi sa nedalo dat do ust, ale potom uz nic, citim sa super a mam chut na mäso, iba mäsko by som jedla, tie pachy su hrozne citim vsetko !! 7+8+9tyzden uz sa citim super, len som brutalne unavena , uz som skusala z tehu knizky napoje ale nic nepomaha, som proste unavena , snad to prejde, lebo dade ideme a o hodinku lezim a spim 😅 😅 😅 😅 ale inak sa citim super, ale kukni foto v albume co mam brusko som si vcera fotila, a sa mi zda na 9tyzden velke 🙄 🙄 🙄 🙄 musim sa zacat vazit a asi davat pozor na stravu ale tak kazdy mi hovori kde idem, papaj moja vsetko co ti chuti, 🤐 🤐 🤐 🤐 30.9.mam druhu kontrolu ale tusim vysledky su v poriadku lebo to by mi uz volali keby daco bolo 🙂
@sara34valentina ja som to zariekla lebo mi začalo byť zas zle ble. Idem pozrieť fotecku 😉
@agathachristie daj si cerveny naramok na ruku a uz nic nezarieknes u mna to funguje 😉

@sara34valentina a estr dodam ze pozitivny ovulacik bol pravdepodobne vcera 🙂