V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie hej hej som zvedava velmi 🙂
Dobre rano,
@nicolettka2126 ako ? testla si si ?
@rula testla testla mojka a prd z toho ☹ Test je belsi ako najbelsi sneh ☹
@nicolettka2126 bre ranko zienka, na SK bolo krasne, maminka moja plakala od stastia ♥ niekedy ma mrzi ze som tak daleko , ale taky je uz zivot ...... 😨
akurat som precitala vase prispevky , videla tvoje testiky, a mrzi ma, ze ta opät sklamali 🙄
Bola si aj chora, tak mozno je to takto lepsie mojko ♥
Bud. mesiac sa to podari , bude to krasny darcek ♥ ♥ ♥
Viem, ze si smutna, poznam to ja dobre, mozno ste sa netrafili len,, vies ja som tie 3prve mes tiez takto neotehotnela a potom na 4x otehotnela ..... uz som ti pisala ako to skuste, ale ked ma nepocuvas 🤐
Mozno by ste mali milovat bez ovu testikov v tom obdobi kazdy druhy den a nechat to na nahodicku,,,,
alebo das na mna, a ak sa trafis ze mas poz,testik tak sa budete v ten vecer milovat a na treti den rano ♥ trafite sa isto iste ♥
vies nam sa tak podarilo, a preto co sa stane ak to presne tak isto vyskusate ? ♥ podari sa tebe a potom mozno dalsim snazilkam ♥ som ti pisala ze ja som vtedy tiez myslela ze ked je poz test ze to staci, lenze vajicko po tych 48hodinach musis pripocitat dalsich 12hodin, vtedy este zije .. skuste sa predtym tolko nemilovat........................len v tom obdobi, my sme sa tusim 4dni nie a potom ten den poz, testiku, (vasnivo) a ten treti dalsi den rano ♥ dozreju pekne spermie a ty nebudes na to tak mysliet, lebo si date pred tym plod,obdobim pauzicku ♥
chcem aby si bola bud mes uz tehulka a viem ze je to na prirode 😅 ale zase ovulku treba priblizne trafit, vidis sama ze dakedy nestaci raz a potom ovulka prebehla o 2dni az,,... nie kazde spermie preziju v tele zeny,,,,,, mozno tie vase 12hodin, a preto sa treba trafit ♥ bol tovj priatel na spermiograme? ci ma zdrave pohyblive spermie?
@rula ahoj rula ako si na tom ty? 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina doktorka nam po potrate povedala ze spermie su isto okey inak by sa mi nepodarilo vtedy v juni otehotniet..a tam sme tiez z dvoch milovani otehotneli...raz sme sa na 14.DC a druhy raz na 17.DC a z tych dvoch dni sa niekedy podarilo...uz nemam silu na ovu testy..nemam silu uz na nic...ostala mi uz len malunka omrvinka nadeje kym nie je mrcha...uvidime aká bude zajtrajsia BT...ake dalujem krásne zatial za pekne slová. .. ☹
@nicolettka2126 tak ked su dobre spermie tak sa isto trafite, si len 10dpo?
@nicolettka2126 drzi sa ti teplota? skus si nahmatat krcok ak je vysoko tak mozes byt tehu 😅 ja som si sledovala krcok len 3mes a na 4 som ho nedotiahla a hovorim si vtedy ufffff zeby? 😲
@sara34valentina dnes som 11DPO
Tri dni som mala BT 37 a dnes klesla na 36,80 ☹
@nicolettka2126 ahoj moja..to ma mrzi,ale neboj urcite sa skoro uz podari...mne to min.mesiac tiez tam ukazalo ako tebe..na 9 a 10 dpo cosi vidiet bolo a potom uz nic...uz som si povedala,ze testovat tak skoro nebudem zbytocne az ,ked bude ms meskat...tento mesiac ani ovu nespravim kaslem na to..ani na konovi nie som nonstp prilepena..tieto dni by asI niekedy mala ovu prebehnut tak to nechame na nahodu..take zeny co maju 5 deti pochybujem ,ze niekedy cikali na ovu testiky ,alebo rozmyslali nad plodnymi -neplodnymi dnami ,alebo testovalI pred ms...asi je to vsetko o psychike a mozno to len troska treba vypustit z hlavy a nemysliet len na to ci sme splodili..mna to tiez mn.mesiac mrzelo..ja si myslim ,ze tam cosi bolo,ale neudrzalo sa vo mne...mala som strasnu ms..a trvala skoro 8 dni co som nikdy nemala...pekny dnik 🙂
@nicolettka2126 nebud smutna mojko, je mi to luto ☹ ☹ ☹
bud mesiac sa vam podari ♥
@sara34valentina no uvidime ako sa bude tvatit zajtrajsia teplota. ..ppdla toho by som uz mala vediet na com som..skusala som aj krcok je vysoko ale zda sa mi zatvoreny tak ja uz naozaj neviem..
@nicolettka2126 to je dobre ! mne 2dni pred ms zisile vzdy uplne dolu a bol mäkky velmi mäkky, ked som ostala tehu bol vysoko a tvrdy velmi vysoko 😉
@sara34valentina no mne to nedalo a skusila som test a takto vysiel...ja uz som z toho zmätená. ..a velmi...
kuknite aj vy baby
@ajajaj00
@melisssssa
@rula
@agathachristie
@nicolettka2126 ja som z toho jelen, skus rano z ranneho mocu zajtra 🙂 idem to kuk cez negativ a napisem ti ci sa tam daco risuje
@sara34valentina uz netestujem mojka, budem merat dalej teplotua ta ukaze co je vo veci a leby naaaahodou nejakym zazrakom ms neprisla tak teetnem az ked bude meskat...Dakujem, som zvedava..lebo uz som tiez jelen z toho
@nicolettka2126 dala som ti tie testy do ineho programu a vidim tam ducha ja sa asi zblaznim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@nicolettka2126 kedy mas dostat ms?
@sara34valentina chapes?????? Je tpto normalne????? 😀 Fakt ma zo seba uz raz poraziiiiiiiiii
@sara34valentina pfuuu okolo soboty tipujem :-/ Len neviem presne lebo aj ovulka bola inak...minuly cyklus som uz na 11DPO zacala na ruzovo spinit vecer
@nicolettka2126 ok ak sobotu mas dostat tak teda snad nedostanes ,,,ak mas teraz krcok hore a piatok bude tiez tak si tehu 😅 😅 😅 😅 😅
@nicolettka2126 ved to je krasne vidno hned na prvej fotke. z hlboka dýchaj, soboty vydrž a tvár sa tehotno. Teším sa s Tebou.
@sara34valentina
@rula boze moj doevcata mna uz asi poraziiiii 😅 😅 Moje telo sa so mnou nepekne zahrava ako vidim 😅 😅
@sara34valentina ahoj. Ja som dnes 3 DC, ide zo mňa čudný bordel, tak som aj rada, ak boli cysty, nech to ide všetko zo mňa von. Riešime kopu iných vecí, na plodenie sa extra nesústredime, vždy mi chýba 1-3 dni, buď som ešte v AT alebo už sa vraciam do AT. Ja verím, že to dieťatko príde v správny čas.
@nicolettka2126 zlatko nieco tam vidim len neni to moc tenke?len ma tu neukamenujte🙈uz netestuj moja kokos lebo sa fakt zblaznis testuj az sobotu😘💙
@ajajaj00 awojky a ty ako moja? kedy a ako ty stojis so snazenim? 🙂
@ajajaj00 ja uz neviem zlato...uz mi z toho sisi...testovat uz nebudem jedine ak by nedosla milostiva...uvidime aka bude zajtrajsia teplota....
@sara34valentina ja nic moja vsetko po starom teraz mame plodne dni ale uz to beriem s nadhladom ked sa zadari tak sa zadari a hotovo a ty tehulka ako
@nicolettka2126 mojko hlavne kud odmeraj BT akurat😘

@nicolettka2126 tak to máš za chvíľku 😉