icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
8. okt 2015

@nicolettka2126 my sme sa v den pozitvneho a na druhy den pracoval moj 24vku, a az na treti rano sme sa,,,,,,,, toez na 100% nemozem trvdit ze to vtedy bolo, mozno z toho prveho sexiku hihi,,,,,,,,,,,,,,100% ti ani lekar nepovie , moje kamoske povedal ze uz ovulovala a o tyzden otehotnela , pako 😕 😨 ok mojko moj kuka tuna futbal ja nevladzem uz idem si lazkat, zajtra piseme a ani nevies ako sa citim ze mas krasnu *bolestivu* ovulku aspon vies ze ovulujes ♥ bru nocku a sladke snicky a coskoro ti budem gratulovat ku narodkam a ku babätku ♥

nicolettka2126
autor
8. okt 2015

@sara34valentina moja zlataaaaaaa 😍😍😍😍😍😍
Dakujeeeem 😚
Dobru nocku prajem a krasne snicky 🙂

sara34valentina
8. okt 2015

@nicolettka2126 krasne snicky idem pridat este fotku som to zvladla ofotit z dnesneho vysetrenia ♥ take pici 1cm nozicky tam vidno ♥

nicolettka2126
autor
9. okt 2015

@sara34valentina ahooj mojkaaaa, tak uz mam testovanie za sebou, padol posledny testik 😀
Vrchny je ten zo včera a spodny dnesny 🙂

sara34valentina
9. okt 2015

@nicolettka2126 bre ranko ritka ci ako ta tu volaju 🙂 he he takze, uroime takto dnes ale az vecer sexik ♥ a pozajtra ak sa bude dat rano ♥ verim ze to date ♥ drzkam palce je krasny ♥

sara34valentina
9. okt 2015

@nicolettka2126 dala som do kontrastu a vecer bude mega silny takze neriskujeme a dnes vecer sexik ♥ snad ste mali pauzicku par dni 😉

nicolettka2126
autor
9. okt 2015

@sara34valentina jeeeeeej ty si mi povedala ritkaaaa ja odpadneeeeem 😀 😀
No dnes večer isto daaaaame az tak neskorsie 🙂 Jujjj tesim tesiiim snad to skonci pozitivnym testikom o dva tyzdne 🙂

nicolettka2126
autor
9. okt 2015

@sara34valentina jeeej aky krasny je takto 😵
Ano ano mali sme pauzu 🙂 Takze dneska sa zem zatrasieeeeeeeeee 😵 😀

sara34valentina
9. okt 2015

@nicolettka2126 dnesvecer a pozajtra rano (7hodin) ! ♥ peciem jablckove palacinky

nicolettka2126
autor
9. okt 2015

@sara34valentina uz sa neviem dockaaaaaaat 🙂 🙂
Mnaaamky palacinky jablckove to by som si dalaaaaaa mnaaam 🙂

sara34valentina
9. okt 2015

@nicolettka2126 urobis si cesticko a do toho porajbes jablcka, a davam vanilkovy cukor+skoricu 🙂 naplnim tvarohom a odnesiem drahemu do prace ku kave 😉

nicolettka2126
autor
9. okt 2015

@sara34valentina oooooo drahemu je ako dobreeeee juuj aku sikovnu zienku ma 😵
Skusim cez vikend tie palacinky :-* Dakujem 🙂

sara34valentina
9. okt 2015

@nicolettka2126 pekny den a krasny vasnivy vecer ♥ piseme si ♥

nicolettka2126
autor
9. okt 2015

@sara34valentina dakujeeeem mojka 🙂 Uz sa neviem dockat vecera 😵
Aj tebe pekny dnik, idem si upratovat pomalinky 🙂

agathachristie
9. okt 2015

Ahojte baby, dnes som mala kontrolu. Malé spalo tak mi doktorka stuchala do brucha aby sa otocilo. Pekne sa tam mrvilo 😄 všetko je v poriadku, teším sa keď ho uvidím o mesiac. Pekný víkend všetkým ❤

sara34valentina
9. okt 2015

@agathachristie aj my sme boli vcera 🙂 aj moje spinkalo a potom sa krasne hybalo ♥ videli sme 1cm nozicky uz ♥ vcera to bol nezabudnutely zazitok a mame aj video teda 4 lebo sa robili rozne vysetrenia a merali babo ♥ harmony test sa uz poslal do nemecka, o par dni vysledok , som rada ze sa mas dobre, pocuj draha, aj teba tak tlaci uz na organy? mna dakedy silno na zaludok, potom zase prejde a jem len malinko a castejsie ....sa to tam roztahuje 😝

nicolettka2126
autor
9. okt 2015

@agathachristie som velmi rada ze je vsetko v poriadku tesim sa 🙂 😵
Musi to byt krasny pocit pozerat cez monitor na svoje babatko 🙂

agathachristie
9. okt 2015

@sara34valentina nevnímam zatiaľ nič také... Uvidíme časom 😊

sara34valentina
9. okt 2015

@agathachristie kolko mate cm ?

agathachristie
9. okt 2015

@sara34valentina 7,7 cm to tuším bolo. Knižku mi stále nedali 😓

sara34valentina
9. okt 2015

@agathachristie no super pekne rastiete my mame 6cm som ale tyzden tusim po tebe 😉 mne dali knizku este v septembri 😲

sara34valentina
10. okt 2015

@nicolettka2126 akurat ma napadlo , ze zajtra nepracujete takze sa mozete hned rano 7hodin ale najpozdejsie milovat ♥ 😉 a 24.10 tu vycapis tehu poz.,test 😀

nicolettka2126
autor
10. okt 2015

@sara34valentina najneskor o 7mej rano? 🙂

sara34valentina
10. okt 2015

@nicolettka2126 7-8hodin a inak som citala ze ked sa predklonis pred neho od zadu a vypucis ritku (tak sme sa aj my vtedy rano) tak sa podari, lebo spermie su ihned pri vajicku...........................♥ tak teda krasne plodenie 😉 😉 😉 😉 😉 😉

nicolettka2126
autor
10. okt 2015

@sara34valentina no my sa tak zozadu aj snazime povacsine lebo ja mam otocenu maternicu cize pre mna je to najvhodnejsia poloha na otehotnenie 🙂

agathachristie
10. okt 2015

Čo sa tu človek nedozvie 😄

sara34valentina
11. okt 2015

@agathachristie no my sme sa vzdy klasicky alebo z boku, lenze mna ovulka aj boli obcas..... no a vden pocatia drahy ze otoc sa, tak sme skusili , (nebolelo) a len vcera som citila ze to naj naj poloha a spermie su hned pri vajicku 😉

sara34valentina
11. okt 2015

@agathachristie nie citila, ale citala 😀

nicolettka2126
autor
11. okt 2015

@agathachristie nooo moja zvykaj si, tu sa dozvies aj tie najtajnejsie veci 😀 😀

sara34valentina
11. okt 2015

@nicolettka2126 no co vypucila si ritku rano? takze ovulka uz bola teraz len cakat ,,,a to cakanie ...ze?