V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 uz som ti to vysvetlovala tu bazalnu ..................ty sice rano zmeras a vystupi hore ale ovulka moze byt prave vtedy lebo vajicko zije cca 12hodin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! priklad rano o 6tej vyskocila hore a rano o 2hej praskol folikul cize vajicko caka cca do 14tej hodine dneska !!!!!! talze sa urcite podarilo 🙂))) drzim silno palceeeeeeeeeee 😀
@sara34valentina joooj chcela by som mat tu tvoju istotu v tom ze sa zadarilo 🙂 🙂 Veeelmi dufam mojka veeeeeeeeelmi 🙂
@nicolettka2126 mas narodeniny a preto verim, ze dostanes krasny darcek ♥
@sara34valentina veru dufam ze zo budu moje najkrajšie narodeninky 😵
Nerada by som sa na narodky sklamala....
@nicolettka2126 verím, že sa podarilo 🙂 za pár dni tu bude pozitívny testík ,uvidiš 🙂
ja už dnes 33 dc..ms nikde , tak som zvedavááááá....ale asi ráno zavíta .. :(
@melisssssa mozno nezaviiiita 😉 drzkam palce
@sara34valentina dakujem ti ...kiež by si malau...ale vo vaječníku ma pichá už asi týžden...
@melisssssa aj mna tak pichalo a myslela som si ze som nachladnuta....bru nocku
@sara34valentina dobrúúúú
@melisssssa kiezby kiezby mojka 🙂 A drzim palceky aby ti zajtra neprisla 😉 Testovat nebudes? 🙂
@nicolettka2126 budeme veriť , že sa podarilo 🙂 ved si zaslúžime byť šťastné 🙂 vieš čo nebudeem 🙂 ak nááhodou nepríde tak testnem až v stredu...ja mávam dlhšie cykli tak 31-33 dni tak uvidim..v stredu bude 35 to už by som skusila🙂 a mám už len jeden testík 🙂 🙂 tak pojdem sa pomodliť nech nepríde 🙂
@melisssssa teda v stredu 36 dc
@melisssssa neboooj nepride, budes dalsia tehulka v skupinke 😉 😵
@nicolettka2126 jááj to by bolo super 🙂 ani Tebe neprííde 🙂 🙂 ved ja sa ozvem , uvidim s akým výsledkom 🙂
@melisssssa jednoznacne s pozitivnym 😉
Tesim sa na dobre spravicky 😵
Dobru nocku 🙂
@nicolettka2126 zlatá si 🙂dobru nocku 🙂
Tak stredy som sa nedockala....a zasa 1 dc...
@melisssssa ochhh nieeeee ☹ ☹ Je mi to luto...preco to nemkze byt jednoduche sakra....nazbieraj pocas mrchy nove sily do dalsieho kola moja..drz sa
@nicolettka2126 ved prave...uz ma to prestava bavit...,ale bud.mesiac ma drahy narodky ,tak tento cyklus mi daruje najskor on nieco a potom ja jemu..aj keby tanky padali to dame...🙂 🙂
@melisssssa je mi to luto mojko 😖 ako pises, bud mesiac narodky a date to, ako dlho sa uz snazite?
@melisssssa hahaaa to si bombovo napisala 😀 Drzim siiiiiiilno palceky 🙂
@sara34valentina no teraz v oktobri bude 7.cyklus...takze sedmicka bude stastne cislo 🙂 aj keby sa po ovu tyzden na nohy nepostavim 🙂 od januara sa s drahym stahujeme tak ja uz by som rada zariadovala aj dalsiu izbicku 🙂
@nicolettka2126 no uz len pozitivne mysliet 🙂 ty ma nakopnes s pozitivnym tehu testom a ja potom po tebe 🙂
@melisssssa no neviem neviem zlato ci by som sa na tvojom mieste spoliehala na moj pozitivny test 😀 Aby som ta nahodou nenakazila negativnym 😅 No ale na odpoved si este musime pockat 10dni 😀
@nicolettka2126 neboj to ubehne rychlo...co mam ja hovorit ,ked tento cyklus bol 34 dnovy...to je nekonecne cakanie..ale das to 🙂 🙂 bude pozitivny 🙂
@melisssssa duuuufam ze bude pozitivny, planujem mat totizto najkrajšie narodeninky tento rok 🙂
@nicolettka2126 tak ti drzim moc palce aby boli...🙂 🙂 u mna neboli ani meninky ani narodeninky ,tak verim ,ze budem mat teda pre draheho darcek 🙂 🙂
@melisssssa dakujem uvidime co pre nas osud tento mesiac pripravil 🙂
Urcite das drahemu ten najkrajsi darcek aky mozem, verim tomu 🙂

@sara34valentina anooooo moja 🙂 Cize snazenie oficialne dnesnym dnom konci 🙂
Vysledok uvidime o takych 11dni 🙂 Podla teploty som uz dnes 1DPO 🙂 Uz teraz sa neviem dockat vysledku 😵 Snad bude taky ako si prajem 😅