V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@littledesire tiez som si kazdy mesiac nahovarala 2 ciarky a nakoniec sklamanie..lustila som testy a predstavovala som si nieco co tam nebolo teraz uz som na tom lepsie a hlavne pozitivne mysliet 😉
@belasakobylka ja som sa u gyndosa liecila na ovulku rok som brala clostil ale este s byvalym muzom a teraz vsetko horm.profil spermiogram imunologicke testy poiskoitalny test protilatky proti spermiam mne vysetrenia na chlamydie a vys.zabrali vyse pol roka casu....je to fakt na dlho
@majuskabobi no ved toto ze jak sme si vychovali ;) ja ranajky nerobim, moj neranajkuje, nemoze, to skor ja som taka ze sa budim hladna, tak vacsinou ja dostavam ranajky ;)
a hej mas pravdu nepoviem mu to, ukazem ze len na unavu ;)
@agathachristie ja tiez som s tym mala problem hm, tak som vzdy cca 20 minut polezala na chrbte abo sa pomojkala s muzom ale davala skm pozor aby nic nevytieklo.. s potom sprcha, lebo mne okrem toho mokreho pocitu vadil aj ten lepkavy ;)
@isabella22 toto, ze pozitivne myslenie dost vela robi. Ale niekedy najst chut na to pozitivne myslenie je tazsie.. ale treba sa proste premoct .. ;)
@littledesire po mojkani sa nemas sprchovat,nevies? Mas si vychutnat to pizmo 😀 ja polezim hodku,a potom uz len pozitívne myslim 😂
@littledesire mne pozitivne ide myslenie od kedy mam zalubu a to macku nesustredim sa na dieta ale venujem sa jej...treba si jednoducho najst cinnost 😉
@littledesire pozitivne treba spievat kvetinkam 😂 len obcas je to tazke,hlavne ked na fekaci pribudne minimálne jeden krat tyzdenne osoba,ktora postuje svoje bejby este z pôrodnice 😱😱
Baby a co s grepikom? Lebo ja jedávam citróny ale preto ze mi chutia. Ja tak aj dva zjem celé za den.
@tamcika uf,dva citrony? ako sa ti to darii 🍴
@isabella22 je to náročne casovo aj financne,ale stoji to za to.ja nad tym premyslam,ci este pockat,alebo ist do toho.a nechat si porobit vysetrenia.len nechcem zbytocne stresovat a robit okolo toho halo,ked mi vsetci tvrdia ze to je este kratka doba.drzim ti palce 😉
@belasakobylka ja keby sa tolko nesnazim urcite tam este nejdem je to fakt aj casovo aj financne narocne....teraz 3 tyzden uz budem na pn lebo dochadzat by som tam nezvladala kazde 2-3dni na 7 hod az 8 hod rano
@isabella22 fuuuu tak to ti verim,je to vela.a kolko ta to vsetko zatial stalo ak sa smiem spytat.a spermiogram vam ako vysiel? a ostatne testy? vsetko ok ? alebo?
@belasakobylka vsetko ok hej....no cez poistovnu sme aj tak doplacali ale 1400 eur bez poistovne rataj plus este 1100 eur
@belasakobylka chlap mal horsi tvar spermii ja som ok
@majuskabobi eheheh niekedy polezim no ;) dobre, odteraz budem len lezat ;)
@isabella22 heeej, aj ja mam macku, tiez sa venujem jej ;) aj teraz si vyzaduje aby som sa s nou hrala ;)
@majuskabobi kde pribudne fotka? Ja sa zatial este tesim ked vidim nejaku foto ;) uvidime dokedy ;)
@vikina6 skoc skoc, mne chutia hlavne tie cervene a fakt som minuly cyklus mala pocit ze ten hlien bol viac a lepsi, normalne sa dal natahovat medzi prsty ;)
@littledesire a aku mas cicu??moj tiez stale lumpaci potom spi a tak 😉
@isabella22 ja mam britsku modru ;) vola sa lily a bude mat v auguste 2 roky ;) najzlatsia je ked spi ;)
Tá je ozaj krásna 🙂
@majuskabobi ja sa až teraz dozvedám ze kvôli hlienu grepy ale neviem ci aj citróny maju rovnaký účinok ?! Ja jem citróny práveže nie kvôli tomu, ja ich jedávam lebo mi chutia, strašne až dnami slinky zbiehajú ked si na ne pomyslím mňam 🙂 ja od malička ľúbim citróny 🙂 si ho nakrájam len tak alebo do vody a ked pijem rovno ho aj spapam
@littledesire ja mam devon rexa je to moj krasny martanik 😉 a tiez je najzlatsi ked spi 😀
@bohjelaska dakujem ;)
@isabella22 hehe, rozkosny je ;) kolko ma?
@littledesire 6 mesiacov bude mat 😉
@isabella22 juuj, malickyy, este je hravy dost co? Aspon sa mu mozes venovat ;)

@vikina6 lepsi je cerstvy grepik 😙