icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

isabella22
23. máj 2015

@littledesire ano a predtym co som mala britku sa to neda porovnat ta len spala obcas si lahla mi na nohy a toto je fakt jak pes to sa neda porovnat 🙂

littledesire
23. máj 2015

@isabella22 no nasa je este dost ziva ;) spinka pri mne, na mne, skrabkat sa chce ;) uvidime dokedy 🙂

isabella22
23. máj 2015

@littledesire tak spat na mne ano aj behal ale neda sa to porovnat 🙂 hlavne ze nam robia radost 🙂

belasakobylka
23. máj 2015

@isabella22 :-O 😕 🤐 nemam slov,fuuuha dost penazi.a ake vam navrhli riesenie,umele? alebo?

peggy589
23. máj 2015

ahojte kočky,už so sem pisala,že sme sa začali tento mesiac snažit o babo a tu je vysledok 🙂 mam 2 dni pred MS a test ukazuje takto...

tamcika
23. máj 2015

Baby a co hovoríte na Inofolic ? Ja som čítala vela pozitívneho ale aj negatívne, vraj tie co nemajú nejaké problémy s cyklom tak sa im cely rozhádzal

tamcika
23. máj 2015

@peggy589 gratulujem, dufam ze o 3 týždne taky aj ja sem dam 🙂

nicolettka2126
autor
23. máj 2015

@peggy589 waau perfis 🙂 Gratulka 🙂 A mozem otazocku, kedy ste sa snazili, ci vies kedy bola.ovulka atd 🙂

littledesire
23. máj 2015

@peggy589 fiiiha tak to je velmi pekne 🙂 skm zvedava na test o dva dni ;)

peggy589
23. máj 2015

@tamcika držim palce a dakujem...určite sa podari🙂

littledesire
23. máj 2015

@tamcika no ja som na inofolic tiez pocula same dobre, ale prave aj to ze rozhadzal cyklus, tak som si radsej vybrala ine .. ;)

isabella22
23. máj 2015

@belasakobylka boli sme aj na inseminacii no nepadarilo sa a potom umele....no dost ale co neurobime pre deco

tamcika
23. máj 2015

@littledesire ja som mávala vždy plus mínus jeden den 28 cyklus. Posledné 3-4 mesiace mam 31 dňový netuším preco. Inofolic beriem druhý den. Tak neviem

peggy589
23. máj 2015

@nicolettka2126 dakujem,snažime sa od 7.5,kedy bola ovulka okolo 9.5 sa mi zda,ale ja som sa tak nesledovala,viem to len podla vytoku čireho...

nicolettka2126
autor
23. máj 2015

@peggy589 dakujem 🙂 a riaaaadne nas tu poopluvaj tehu bacilkami 🙂

peggy589
23. máj 2015

@littledesire dufam,že o 2 dni už bude vyraznejšia čiarka... 🙂

peggy589
23. máj 2015

@nicolettka2126 neboj,jasne tfuj,tfuj... 🙂 🙂 🙂

littledesire
23. máj 2015

@tamcika no ja som mavala hore dole, resp od 30 az po 33, zas taky rozdiel to neni. Mozno sa ti posunula ovu a tym padom ak mas presnu lutealku tak sa posunie aj cyklus.. ja odkedy som zacala gynex a listovku, tak sa mi praveze skratil, ale lutealka ostala 🙂

tamcika
23. máj 2015

@littledesire ja to asi skúsim tento mesiac s inofolicom a uvidim. Ak mi to rozhadze cyklus tak skúsim nieco Ind ale dufam ze ms nepríde vobec ;)

littledesire
23. máj 2015

@tamcika vyskusaj, sak ako uskodit ti to neuskodui urcite ;) takze treba pozitivne mysliet na to, ze dalsi mesiac to uz nebudes potrebovat ;)

tamcika
23. máj 2015

@littledesire ine ani nepripustím 🙂 hrozne toto čakanie .. Dufam ze vystrihneme ovulku

littledesire
23. máj 2015

@vikina6 vidim ze si pisala ze rano si nemala pozitivny ovu test.. a vecer si nerobila dnes? Mne lepsie ukazuje vecer ako cez den. Ja od zajtra papam grepy ;)

littledesire
23. máj 2015

@tamcika podla mna ked budete kazdy druhy den tutumutu tak isto vystihnete.. ;) kdesi som minule citala clanok od mudr dosedla z kosice saca, ze pre otehotnenie a zdravie je dobre mat tutumutu 2x do tyzdna ;)

vikina6
23. máj 2015

@littledesire nie už som nerobila,skúsim zajtra,ved aj tak ráno bolo mojkanie tak to nezmením,ale môže sa zmeniť hlien aj počas dňa?cez deň som nič zvláštne nezaznamenala až teraz večer taký hustejší 😕 možno mi aj Duphaston posunul ovulaciu,beriem ho druhý cyklus,prvý som mala na 13 DC a teraz som 14 a ešte nič

tamcika
23. máj 2015

@littledesire plán je každý druhý den, len aby to nebolo nakoniec 2x do týždňa. Ked moj muzik ma vela toho v robote a chodí domov ze ľahne a spi :( som 5DC takze mu dávam cas a od 10DC mam plán každý druhý den ;)

littledesire
23. máj 2015

@vikina6 podla mna sa moze zenit hlien, bola si aj po tie grepy? ;)

@tamcika hm, no tak ked bude unaveny aj pocas plodnych tak urcite za necha prehovorit. Moj napr nikdy necuvne ked ja pridem s iniciativou ;)

vikina6
23. máj 2015

@littledesire nebola,dopila som iba džús a zajtra kúpim,do kedy by som ich mala jesť?iba do ovulácie,či počas? Ráno zmeram BT, tak uvidím.

rula
23. máj 2015

ahojte kamošky moje,ja som si v stredu priviezla aj mrchu so sebou,dnes už som 4 DC. Myslím na Vás,dakujem, že ste na mňa mysleli , aj ja na Vás. Musím počítať,čo ste tu ú
Pekné popísali. Prajem pekné víkendové milovanie v daždi. 🙂

littledesire
23. máj 2015

@vikina6 povedala by som ze do a ten den ovu.. po ovu uz asi netreba, potom zas ananas 😀

littledesire
23. máj 2015

@rula ahoj.. fiiha, take pekne prianie, ze milovanie v dazdi...ale pravdu mas.. to by sa malo robit ked vonku prsi 😝