icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

vikina6
24. máj 2015

@isabella22 tak si musím dokupiť ovul. testy 😒 zajtra ma čaka folikulometria tak som zvedava čo tam Dr. uvidí a budem dúfať, že ovulacia ešte len dôjde...akosi ma prechádza pozitivna energia

tamcika
24. máj 2015

Ja som nikdy neriešila ani nevedela kedy mam ovulku. Posledné 3-4 mesiace mam 31 dňový cyklus. Naposledy sa mi zdalo ze plodný hlien mam okolo 10Dc môže to byt??
Ja sa v tom vobec nevyznám 🙈

belasakobylka
24. máj 2015

@isabella22 budem na teba mysliet a drzat palce 🙂 🙂 🙂 ja pockam ci pride mrcha alebo nepride,a chcem skusit zase ovu testy si zacat robit.

kattarina1983
24. máj 2015

@majuskabobi dnes je 9 dpo

majuskabobi
24. máj 2015

@kattarina1983 iba 9? tak este vydrz,pozajtra testni 😉

majuskabobi
24. máj 2015

@tamcika jasne,ze mozes ovulovat 10dc. 😉

kattarina1983
24. máj 2015

@majuskabobi sak toto uz ma svrbia prsty na test,dneska mam uz v podbrusku krce.priatel povedal ze uz je to iste lebo nas pes je stale pri mne a vrajj oni to citia 🙂

majuskabobi
24. máj 2015

@kattarina1983 tak sprav zajtra,a daj vediet 🙂 ja by som tiez us testovala,ale ja som asi 6-7 dpo (asi,hehe)

kattarina1983
24. máj 2015

@majuskabobi tak to sme na tom skoro rovnako 🙂 budem drzat palce

majuskabobi
24. máj 2015

@kattarina1983 dikicko,daj vediet vysledok testu,vecer uz vela nepi,aby Ti pekne ukazalo kolajnicky 😉

isabella22
24. máj 2015

@vikina6 a kedy mavas ovulku???na sone ti presnejsie daju vediet drzim prsty tiez som si tych merani uzila...

isabella22
24. máj 2015

@belasakobylka co som sa ja nakupila ovu testov a nic ☹ pre mna bohuzial skoda peniazkov ...

epsonka45
24. máj 2015

Zienky dneska take bolesti v podbrusku az mi studeny pot oblieval,strasne krce. Nevim co to mohlo znamenat aj teraz ma chyti taky par sekundovy

vikina6
24. máj 2015

@isabella22 minulý mesiac bola 13 DC, ďakujem,tie testy sú dobré aspoň na to, že to viem presnejšie a nie len dohad, no zajtra budem o čosi múdrejšia...
odkedy vas čítam vela som sa toho naučila a s Dr. sa dokážem porozprávať a aj rozumiem čo sa mi snaží vysvetliť oveľa presnejšie ako v auguste ked som za nou začala chodiť

tamcika
24. máj 2015

@majuskabobi 10 den aj ked mam 31 cyklus? Možno blbá otázka ale som v tom začiatočník 🙂 A vraj Inofolic sa nemá jesť ako nejaká podpora pokial mas ovulku a je vsetko ok

clauduska17
24. máj 2015

@kattarina1983 ja čakám o päť dní už som nevydržala a robila už dva testy a nič. Tak sa upokojujem že je ešte skoro. Kolko si asi po ovu?

isabella22
24. máj 2015

@vikina6 urcite mne lekar dost pomohol ja mam.zlateho gyndosa vsetko vysvetli.povysetruje 🙂

vikina6
25. máj 2015

@isabella22 uvidim, či aj ja svoju budem chváliť, rano stále BT nizka tak snad mi pomôže...inak ti prajem nech aj ty už čoskoro vidiš 2 čiarky 🙂 to čakanie je je ubíjajúce

isabella22
25. máj 2015

@vikina6 veru je to ubijacie hlavne ked este do toho deca vrazis nehorazne mnozstvo penazi....ale tak pokial to bude mat zmysel....

kattarina1983
25. máj 2015

@clauduska17 dneska je desiaty dpo.volala som lekarovi ale on povedal ze na test je este skoro ze mam pockat do toho 28ci pride mrcha alebo nie a potom mam urobit test.od piatka mi bolo nedobre krce v bruchu pichalo ma vo vajecniku pravom ale dneska sa citim dobre tak musim cakat este tri dni 🙂 🙂

mmoni89
25. máj 2015

@epsonka45 ja som mala podobné kŕče na začiatku tehotenstva pri malom, takže držím palec 🙂

littledesire
25. máj 2015

@kattarina1983 fu, no budu to asi dlhe tri dni, ale treba pockat... kebyze som na tvojom mieste, bola by som zaroven nedockava, zaroven nervozna.. bala by som sa testnut, ale zaroven by som velmi chcela :D

zuzannaaa
25. máj 2015

@petrovas Ahoj,ako dlho si to brala? My sa snazime tak naozaj 3mesiac a nic dala som i kupit folandrol a aj pre mna inofolic .... A papam omegu 3 a magnesiu,,,,,,,

kattarina1983
25. máj 2015

@littledesire mi hovor ja mam take nervy ze hruza,normalne pocitam dni aj sa bojim ist na wc

zuzannaaa
25. máj 2015

@isabella22 ahoj citam ze testy ti zarial nepomohli .... Ja som si ich zacala kupovat 3mesiac a. Ukaze mi vzdy kedy je ovulka ale ani umna to nefunguje . Dnes som dostala Mrchu:((((( Aj bazalku si meriam .... A nic
A aj hlien si kontrolujem a zas nic :((((((

isabella22
25. máj 2015

@zuzannaaa ja som som to nikdy podla hlienu a bazalku uz vobec nemerala....potom som na doporucenie kupila ovu testy a zas nic😐potom nastalo kazdomesacne meranie u dokiho...no uz ma to fakt vsetko prestalo bavit tak sme navstivili centrum a nebanujem

zuzannaaa
25. máj 2015

@isabella22 a tam robite co ?

clauduska17
25. máj 2015

@kattarina1983 ja som dnes 31dc a ovu som mala podla testu na 19dc

isabella22
25. máj 2015

@zuzannaaa vsak na umelom som bola

kattarina1983
25. máj 2015

@clauduska17 a test si nerobila este?