V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@muskamala nemas za co, nato sme tu 🙂 drz sa
@littledesire pipiiii co noveho??? 🙂
@nicolettka2126 no pozicala som si tvoje srdiecka :D:D cez vikend mi bolo dost blboo , neviem preco.. dnes som 12DC, vcera bol ovu test negativny, mam pocit ze troska svetlejsi ako pred dvoma dnami... tak cakam ci dnes alebo zajtra uz by mal byt pozitivny :D:D dnes papam ale uz grepik akurat :D
Jaaj a boli ma podbrusko jak na kramy, nechapem.. zeby ovu ? a uz mi zacalo aj take jemne steklenie ci chvenie - to citim vacsinou testne pred ovu.. tak uvidime.. ze co z toho budee 🙂
Ty uz po ovu ? testujes? snazite sa uz neplanovane ? 🙂
@littledesire npo ppdla toho co pises zak v najblizsich dnoch urcite cakaj ovulku 🙂 A dobru chut ku grepiku 😀 😀
Ja uz by som mala byt po ovu, som dnes 19.DC a pozitivny ovu testik bol na 16.DC cize ovulka bud 17. alebo 18.DC 🙂 No a na ten sedemnásty den sme sa posnazili tak uvidime 🙂 Len teraz to dlhooociizne cakanie 😀
Esteze pracujem od pondelka do piatku lebo by ma porazilo doma by som furt iba premyslala 😀
@nicolettka2126 hehe dakujem za dobru chut 🙂 a hej budem cakat 🙂 celkom sa uz tesim :D dufam ze to vyjde tento krat.. Len sa bojim ze ci ta ovu fakt bude, lebo samotny test nie je na 100perc ze ta ovu aj bude, resp, ze sa uvolni vajicko atd.. ze vraj len bazalkou to potvrdis abo sonom u lekara hm.. tak sa pohravam s myslienkou ze keby to nevyslo tento mesiac, tak zacnem merat bazalku, ze jak to vyzera so mnou 🙂
niekde som citala ze sa mame snazit aj po ovu, ze co ked nahodou, tak uvidime, asi to potiahneme tento mesiac cely 🙂
A toto ze nastastie aj ja robim, bo amen by mi bolo :D ale aj tak sa to neda, bo mam volnejsie v robote, takze tu citam a tu furt som :D strasne, tento konik horsie jak fb dakedy :D
@littledesire presne toto.minuly mesiac som mala nervy ze akurát teraz ked môžem otehotnieť ma toho toľko v robote e chodí v noci domov a on ze a budúci mesiac uz nebudeš mocť. Skoro som skolabovala 🙂)))))
majovky ajojte lucim sa s Vami ku nam uz dorazila mrcha fnuk... tak to dame dalsi mesiac 😉
@tamcika no zabit ho malo :D:D ano ta budes moct no.. az o to ide teoreticky :D ale prakticky ????
@juliett99 och to ma mrzi ☹ dalsi mesiac to isti isto iste
ja asi by som sa tiez mala presunut k junovkam, lebo ovu mi vychadza tearz, ale taa.. ked mne sa nechce zatial :D este je maaaj
@littledesire tak snad nam telo a vsetko v nom pracuje tak ako ma, treba mysliet pozitivne 🙂
Dufam ze uz budes mat coskoro pozitívny ovu testik nech sme v cakacke spolu 😀
@littledesire veď toto. To oni inak prežívajú. Ci ti budem hovorit. Ale uz vidí na mne ako veľmi chcem takze tento mesiac ;)
@juliett99 juuj no skoda tak nech co najskor skonci mrcha a mozte znova snazilkovat? Tentoraz uz s dvomi ciarockami 😉
@nicolettka2126 snad hej no 🙂 tesim sa, ked sa zapisem do cakacky hehehehe :D:D cakajte ma tam :D
@tamcika sak aj ten moj na mne vidi :D ovu testy, grep, ananas, vitaminy mu davkujem .. aj sebe, gynex :D chapes..
@littledesire nic ine nam nezostáva len // a mrchu odložiť na pr mesiacov 👍
@littledesire cakame cakame nebooj 😀
@nicolettka2126
@littledesire dakujem Vam dievcence dalsi mesiac je nas-... 😀 😀 😀
@tamcika no ja by som len rada bola, kebyze pride az buduci rok :D:D aj tebe aby prisla az buduci rok 🙂
@nicolettka2126 dikicko :D dnes pridam, ze ako som na tom s ovu testom 🙂
@littledesire tak!! Zajtra prídu testiky tak idem ovulkovat 🙂
@tamcika :D:D no hor sa do toho :D:D ja uz idem dole z kona aspon na hodinu :D:D:D bo musim daco v praci aj urobit :D:D a to pri tomto sa neda... :D kurnik sopa
@littledesire Idem aj ja lebo ja robím v banke a rukám aj tu aj tam este dačo zle spravím a budem fuč z roboty skor ako na materskú pojdem
@littledesire uz tesiiim o kolkej budes testovat?? 🙂
@nicolettka2126 no okolo siestej, siedmej 🙂
@tamcika hehe sak toto toto :D:D potrebujem robotu este aspon kym pojdem na matersku :D
@littledesire som zvedsvaaa potom napis ako 🙂
Baby Inofolic nechcete niekto? Ja som mala 4 a ostalo mi to, uz to nechcem
@muskamala nemas zaco,vela psychickej sily prajem,lebo muzski su obcas ako z Marsu 😄
Jeej dikiicko,neviem kto mi daroval srdcko,ze mi dakuje 😍

@melanie2009 gratulkaaaaaa 🙂