icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

majuskabobi
25. máj 2015

@tamcika skus to predat v skupine Vitaminy,len je to sukr.skupinka,ale keď poprosis @rybkaa,tak Ta isto pridaju 😝

vikina6
25. máj 2015

dnes ste sa akosi rozpísali 🙂 ja som ešte stále čakateľka na ovuláciu, dnes Dr. videla folikul, ktorý by mal čoskoro prasknúť a aj dalšie maličké,asi ten inofolic zaberá 😵

majuskabobi
25. máj 2015

@vikina6 ak sportujes,skus zacvicit,a zovulujes 😀 mne minule pomohla praca na zahrade 😀

vikina6
25. máj 2015

@majuskabobi za pokus to stojí 😉 došli mi ovul. testy a rozmýšľam či kúpiť dalšie lebo Dr. dnes na mňa pozerala čudne, že sa príliš sledujem,ale po 11 mesiacoch snaženia som to chcela skúsiť aby som presne vedela kedy mam ovuláciu

littledesire
25. máj 2015

@nicolettka2126
@tamcika
@vikina6
ja dnes takto baby.. ;)

littledesire
25. máj 2015

@tamcika skus v tejtto diskusii, na konci su uz ponuky tiez tak napis a uvidis ;) https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/inofolic-skusenosti/

nicolettka2126
autor
25. máj 2015

@littledesire nooo ratam ze tak za dva dni bude ovulka bambulka 🙂

littledesire
25. máj 2015

@nicolettka2126 hm no neviem drahaa, ale kebyze by mala za dva dni byt ovu, to uz by dnes bol pozitivny ne? Minuly mesiac bol pozitivny na 14dc, takze az 15 az 16dc cca bola ovu ;) predpokladam ;)

nicolettka2126
autor
25. máj 2015

@littledesire jaaj prepac zle.som napisala malp to byt ze cca za take dva dni tipujem ze bude ppzitivny ovu testik 😉

littledesire
25. máj 2015

@nicolettka2126 jaaaj, no hej hej, tak nejak aj ja raaatam ;) dufam teda duufam ;) dnes sa ma muz spytal ze ci uz mam dni ;) ja ze , nech neriesi, ze som sa rozhodla ze mu to nebudem hovorit, a on ze dobre, ze fajn, a uznal ze je to lepsie ked o tom nebude vediet ;)

majuskabobi
25. máj 2015

@littledesire podareny,moj ja sa nepyta,ako si ho.tak naockovala 😀

majuskabobi
25. máj 2015

Hura,burka 😀 keby bol doma mm,tak ho pomojkam,tak mi ostal pohar rose 😊 ale len jeden,aby som embryko nespila 😂

littledesire
25. máj 2015

@majuskabobi no, inac ked som netestovala a len som citila ovu, tak som neverila ale on mi vzdy vecer pred ovu v kalendari povedal, ze jak krasne voniam, a to som akurat prisla z prace, spotena, unavena, skareda ;) a naockovala som asi tak ze minuly mesiac som robila testy a som mu to hovorila ..ale to asi bars nebolo dobre ;)

littledesire
25. máj 2015

@majuskabobi ty si z ke? lebo aj ku nam sa blizi burka, kazdu chvilu zacne dost liat ;)

majuskabobi
25. máj 2015

@littledesire ta ty odki 😀 hej,ja Ke,milujem burky teraz taka slabucka burka 😄 ty máš doma takeho romantika,panecku 😜

vikina6
25. máj 2015

@littledesire tak nakoniec dokupim aj ja testy a potom sa nimi navzájom pochválime, včera mi vyhorela pozitivna energia ale dnes som ju tu pri vás znova nabrala 🙂

majuskabobi
25. máj 2015

@vikina6 mysli pozitivne,a testiky mozes kupit tuna od bab z MK,jeden den vyplatis,a max dva dni ich maas doma

littledesire
25. máj 2015

@majuskabobi aj ja z Ke, ;) u nas na heringesi uz prsi a uz vidim aj nad slanskymi vrchmi ;) tiez mam rada burky, ked som doma 😀
a moj muz je romantik ked mu to vyhovuje ;) ale vtedy som bola sama prekvapena ;)

@vikina6 jasne ze sa pochvalime ;) na to tu sme ;) aby sme sa pochvalili a aby sme sa povzbudili ;)

majuskabobi
25. máj 2015

@littledesire este zarezavas? 😃 mna to tiez zajtra caka,dnes este romantika 😊

vikina6
25. máj 2015

@majuskabobi ja som dnes minula posledný,stále som ratala že ovulácia pride skôr a nebudem potrebovat dalšie,ale ak sa to nepodarí tak na druhý mesiac kupim...teraz si pozeram tie testy doma spravene,začala mi druhá čiarka tmavnúť na 12,13 DC potom zbledla a dnes zasa tmavne,tak už dúfam prichádza 🙂

@littledesire už aby sme sa chválili tými modrými testami s dvoma čiarkami 😉

kattarina1983
25. máj 2015

Tak baby dneska 10 dpo a uz som nevydrzala.test negativny tak asi az v juni ☹ ☹ ☹

majuskabobi
25. máj 2015

@vikina6 odkedy si testovala,ze si minula testy,ty si horsia ako ja 😚

littledesire
25. máj 2015

@vikina6 noo hej, uz sa tesim, dufam ze vobec dospejem k tomu testovaniu ;)

majuskabobi
25. máj 2015

@kattarina1983 pockaj kym bude meskat,alebo v den mrchy,nehadz flintu do zita 😀

littledesire
25. máj 2015

@kattarina1983 ale ved na 10dpo nemusi nic znamenat ;) moze sa ti hcg menej vylucovat este ;)

isabella22
25. máj 2015

@kattarina1983 este je skoro 10dpo pokial nemas mrchu nestresuj 😉

tamcika
25. máj 2015

@littledesire jejooo no super dobre viem ako to teda ma vyzerať. Zajtra prídu testiky, budem 8dc tak od štvrtku testujem

vikina6
25. máj 2015

@majuskabobi mala som len 7 testov a od 9DC, ja nemôžem mať doma lebo miniem všetkyyy 😀 ale mam aj 2 teh. a po tolkých neúspešných som si povedala že spravim ked mi naozaj bude meškať
@kattarina1983 naozaj je to ešte skoro...kedy maš dostať?

lusswinki
25. máj 2015

Ahojte kočky, tak áno MÁJ LÁSKY ČAS je tu pre nás všetky... Sa pridávam aj ja.... Ja mám sice už po ovu, no do mrchy ešte nejaký ten týždeň. No už som asi z toho všetkého úplne na hlavu. Tá psychika robí asi svoje. Už začínam cítiť podbruško. A moje bradavky si tiež robia čo chcú... A ako ste na tom vy? Inak aj u nás sa blízka a prší. :D

tamcika
25. máj 2015

@littledesire práve mi prisla sprava ze som vyhrala ovu testiky hihi aj keby som si dnes neobjednáva tak by došli. To je osud 🙂