V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@tamcika ja by som od radosti ujukala a pchala mu opiskany test pod oci,a ako poznam svojho flegmosa,tak by len by s kludom anglicana povedal-ved daj to nizsie,lebo nevidim 😀
@littledesire dikes,tak ja mam v juni narodky,ze aky dar by to bol,jeej 😉
@majuskabobi Odpadnem hahahahaha ze daj to nižšie 😀 😂😂
@littledesire ano ano bude to na meniny inak to nepripúšťam!!!!!! Odchádzam baby z koná. Zajtraaaa 🙂
@tamcika taky je moj princ krason 😊 cawko kakawko
@majuskabobi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som si to predstavila, cista groteska asi 😀 😀
@majuskabobi no super, tak nech to vyjde... ja sice nemam nic v juny, ale sak je teplo a leto ;) bude...
@tamcika jutreeee piiseme ;)
@littledesire hej,keby si nas videla a pocula,tak sa pocikas 😊 jasne,v lete je vsetko krajsie 🌺�
@littledesire a tamcika vie čo je jutre 😹
@majuskabobi no, musite byt podareny parik ;) no idem aj ja uz pomaly,
A @tamcika isto vie ;) ked ne, da prelozit... piseme zajtra baby 😝
@littledesire zdar 😂
Babyyy aj my mame v juni daco 🙂 🙂 Druhe vyrocie zasnub 😉 A to 8.6. tak verim ze mu dam darcek na ktorom budu dve caaarecky 🙂
@nicolettka2126 to by bol najkrajsi darcek 🙂
@nicolettka2126 Jéj, to by bolo krásne. 🙂
A inak baby, ja to ani čítať nestíham. 😀
@ajajaj00 tak to urcite 🙂 A popravde ani ma to nenapadlo len ked tu baby spominali ze maju meninky narodeninky akurat vtedy tak mi cinklo ze ved aj my mame druhe vyrocie zasnub 🙂
@alexik11 inak ani ja uz pomaly nestiiiham mam co robit 😀
@nicolettka2126 budeme drzat palce a hlavne nas informuj 😉
@ajajaj00 dakujem krasne 🙂 No na infosky si este musite pockat takych 9dni 😀
@nicolettka2126 No práve, už 31 strán, večerné čítanie. 😀
Inak zo mňa si môj milovaný cyklus robí tento mesiac srandu. Som tu tak čítala o vašich pozitívnych ovu testoch, až som bola smutná, tie moje stále nič, ani som nič necítila. A teraz som večer zbadala, hovorím, že skúsim urobiť, a je tam moja prvá silnejšia čiarka. 😀 24 DC. 😀
@nicolettka2126 to ubehne raz dva mne zachvilu zacinaju plodne dni tak ideme nato zase 🙂
@alexik11 vaaaau a kllko dnovy cyklus mavas????
@ajajaj00 jupiiii tak riadne zamakajte nelenoste 😉 😀 A o 2tyzdne cakam od teba kolajnice ako z BA do KE 😉
@nicolettka2126 No práve mávala som po vysadení dva mesiace 34, potom tých 32, naposledy s Inofolicom 29, takže som z toho jeleň. 😅
@nicolettka2126 jaaj ta tvoja pozitivna energia mi pomahaa...ja chodim teraz na krv kvoli hormonalnemu profilu lebo som mala male vajicka ☹ ale vyskusame plodne dni aj tento mesiac
No hej baby, popisali sme toho ;)
@alexik11 no vidid, mozno aj ovu bude.. ;)
@nicolettka2126 tak nech to vyjde ns to vyrocie ;) drzim palcee ;)
@alexik11 no tak ak mas teraz ovulku v najblizsich dvoch dnoch cca tak budes mat dlhsi cyklus-tych 34dni urcite.Ja napriklad mavam 27-28dnove cykly a doteraz som bola v tom ze ovu mam tym padom pekne na 14.DC a trt makovy..Az na 16.DC mi vysiel pozitivny ovu testik a ovu tym padom 17.-18.DC az 🙂
@ajajaj00 a to si sa len tak objednala ku gyn ci co si povedala ze chces vysetrit? ;)

@tamcika jj, to bude mat krasny darcek na meniny ;) nech sa tak stane ;)
Ja by som tiex nevladala doppvedat, asi by som sa rozrevala ;) so smiechom dokopy
@majuskabobi tiez nech sa tak stane ako hovoris ;)