icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

tamcika
26. máj 2015

A gratulujem všetkým

nicolettka2126
autor
26. máj 2015

@melanie2009 vobec nemusis byt z toho zmatena bambulka 🙂 Lekari este tak skoro nevidia nic 🙂 Az tak okolo 6tt takze nebojkaj 🙂 A krvicka bude pozitivna uvidis, dovtedy sa hlavne setri a uzivaj si ten krasny pocit 🙂 A samozrejme nas ostatne poopluvaj tehu bacilkami 🙂

melanie2009
26. máj 2015

@nicolettka2126 tom u ver ja vám to prajem všetkým ženy a snáď sa to každéj jednej znas podarííííííí
Veru si budem užívať už ked viem že som 🙂 že testíky to ukazáli budem sa tešiť

littledesire
26. máj 2015

@nicolettka2126 jasne, neboj sa aj my sa pridame isto 🙂

nicolettka2126
autor
26. máj 2015

@littledesire uz aj ta predstava je nadherna 🙂

alexik11
26. máj 2015

@tamcika Vieš čo, ja som mávala 34dňový, potom 32, a teraz s Inofolicom naposledy 29, ale mala som ju strašne slabú a bez bolesti. Teraz mám dostať za týždeň, tak uvidím, čo tento mesiac.Ja som cez MS Inofolic nebrala, teraz mi akurát vyjde do MS (mala som 2 balíčky) a kupovať ďalší už nebudem.
Teda mne cyklus nejako nerozhádzal, akurát o pár dní skrátil, ale aj pred ním som ho mala v pohode, takže asi ako komu. Za vyskúšanie človek nič nedá. 🙂
No a aj ja som čakateľka, ale zase 31 dní je v pohodičke, nič strašné, beztak to vyzerá tak, že vlastne môžeme otehu kedykoľvek. 😅

tamcika
26. máj 2015

@alexik11 tak žeby ho zase nasadil 🙂 hmm tak budem asi ho brat a daň ho ale iba 1x denne a uvidim snáď ms nedostanem vobec a dufam ze ani ty 🙂 ja som este len 8Dc

alexik11
26. máj 2015

@tamcika Tiež beriem len jeden sáčok denne. 🙂 Ja som 25 DC, tak uvidíme. A držím palce, nech sa podarí. 🙂

evi789
26. máj 2015

🙂 Dievcatá,drzim palce kazdej! Dúfajme,ze budeme májovéééé 😀

laskykvet
26. máj 2015

Babule, drzim palce, my sme sa pokusali od novembra minuleho roka, kazdy mesiac som cakala, ci mrcha dojde, ci nie...len tento mesiac som to nejako neriesila a zrazu som zistila, ze mi to meska 11dni, urobila test a je to tam, ciarka silna pekna...fakt mi to tento mesiac nejako uslo. Tak sa aj mne potvrdilo,co hovoria viacere, ze netreba sa na to az tak velmi sustredit...aj ked sama viem, ze to nejde len tak 🙂

tamcika
26. máj 2015

@alexik11 Dakujeeeem

littledesire
26. máj 2015

@laskykvet akoze vobec si ani nevedela ze cca kedy ma prist ms ? 🙂

rula
26. máj 2015

ahojkyyyy kamošky moje ,veď Vás ani nestíham čítať.... Teším sa, že nás je tu už tak veľa. Ja som dnes 7 DC, mám Inofolic aj Femibion, môj drahý Folandrol(.5 dní). Baby,užíval to niektorý z Vašich mužíkov? On má stále chuť na keksík a aj nejako väčšie množstvo zábavnej pyrotechniky.... 😕 ...

evi789
26. máj 2015

😀 @rula ale ved to je iba dobrééééé

tamcika
26. máj 2015

Baby testiky dorazili. Idem robit prvý krat v živote 🙂 @littledesire takze ocikat a koľko čakať?

littledesire
26. máj 2015

@tamcika najlepsie namocit na 10 sekund.. cakat 1 - 10 min.. po pol hodine uz nepozerat.. ja cakam, kym trocha preschne, nezlakni sa , ked tam na zaciatku nic nebude, az ked trocha preschne 🙂

tamcika
26. máj 2015

@littledesire síce som 8dc možno skoro ale prisli tak to chcem skúsiť 🙂 a čítala som ze ked je uplne riadne čiarky tak ovulku nej cca za 2 dni až? A po ovulku by uz nemali byt čiarky?

anitu
26. máj 2015

Ahojte baby.potrebujem poradit.Dva roky sa snazime.Cyklus mam tak 34dnovy.Teraz mi meska tyzden.Som 41dc.Test dnes negativny.Je pravda ze som mala stres,aj neviete ci moze meskat z injekcii(neviem nazov)co mi pichalu do drieku?tolko mi este nikdy nemeskalo.kebyze som tehotna by som uz urcite mala priznaky.Minimalne bolest prs.Cervene vino by to fakt spustilo?

littledesire
26. máj 2015

@tamcika nejake ciarky tam budes mat furt, lebo LH ti beha pocas cyklus furt hore dole.. ale ano, standardne ak mas testovaciu ciarku rovnako silnu alebo silnejsiu ako kontrolnu, tak do 24 - 48 hodin pride ovu.. potom by mala ciarka uz slabnut.. 🙂

lusswinki
26. máj 2015

Ahoj kočky, tak ako sa máme dnes? Pribudol nejaký zázrak konkrétne v podobe // 😀 ?

rula
26. máj 2015

@evi789 ano,je to dobré, že má chuť, veď aj ja 😉 ,je to príjemné milovanie, užívame si. My nesilíme, ak babenko príde , potešíme sa.

tamcika
26. máj 2015

Moj prvý ovu test. Ovulka asi široko ďaleko ze 😏

laskykvet
26. máj 2015

@littledesire no tento mesiac mi to nejako uslo. Mala som dost prace a povinnosti a ked ma zacinali pobolievat prsia vtedy som zacala spekulovat ze kedy to vlastne ma prist. Hlavne,ze od novembra som kazdy mesiac vedela...teraz to dopadlo takto 😊. Totalne prekvapko.

majuskabobi
26. máj 2015

@tamcika ty nedockavka 😄 za trest dva dni netestuj,potom na 11dc uz bude vidno aj druha ciarka.si myslim 🐭 😂

majuskabobi
26. máj 2015

Ja mam taky pocit,ze tie co tu pisu najmenej su skor tehotne. Drzim bobrika mlčanlivosti. Do odvolania 😂

isabella22
26. máj 2015

@lusswinki ahoj dufajme ze u nas zazrak dnes prebehne...boli sme na embryotransfere 😵

littledesire
26. máj 2015

@tamcika ano no, ale ono to moze vyskocit zo dna na den ;)

littledesire
26. máj 2015

@laskykvet no pekne.. popremyslam nad tym ;)

littledesire
26. máj 2015

@isabella22 drzim prsteky 🙂

littledesire
26. máj 2015

@nicolettka2126 ja dnes takto 🙂