V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria a Matejka volate Matko? ja ak budem mat mathiasa , tak to bude mates ,matiasko , alebo matesko 🙂 strasne sa mi to paci ..Matko by som ho neoslovovala,nepride mi to meno ako maťko 🙂
A Matúš sa mi páči pretože je to bud Matúš ,alebo Matusko ..🙂
@sara22 uz snad nebudem, tak nastastie len stena bola zlta a koberec so zvieratkami predame 😉 snad uz prerabat nebudem takto sa mi to pacccci ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 uz len tie motyle nalepim a postupne ked bude väcsi samozrejme komoda pojde prec a daky kutik na hracky sa kupi no kym nebudwe surodenec si myslim ze bude aj tak non stop somnou v kuchyni sa hrat teda v obyvacke mame ju obrovsku miesta dost 😀 😀 😀 😀
@badimeria mne sa osobne kedze sa pytas nepacia tie mena, mi to pride ze na silu to musi byt na M 😲 😲 😲 😲 😲 😲 ja by som dala urcite uplne ine meno, pretoze budu rozdielny a mali byt mat aj mena take 😝 😝 😝 😝 napr Matej a Jakub 😅 Matej a Andrej 😲 Matej a Daniel 😉 Matej a Juraj 😀
@sara34valentina no minimalne kym bude mat druhe 2roky budu stale s tebou. Eliaska nebude bavit byt sam v izbicke,ked ty budes v kuchyni/obyvacke,bude chciet byt s tebou/s vami 😉
@sara34valentina ty si presne ako moj manzelik to by ste sa zhodli 🙂 vsak sme tu od toho aby sme si poradili neviem preco sa mi pacia prave mena na M k inemmu sa.neviem dako odhodlat Jakubko bol nas plan este kym som nebola tehotna ale ako nahle zacall maly chodit fo skolky kkazdy je pomaly kubko v triede ma 4 to ma odradilo
@badimeria ved su aj ine pekne na M - Michal, Marek, Miroslav, Milan, Marian, Maroš... 🙂
@agathachristie jasne su mne sa nepacia 🙂 a nemmusia.byt iba na M to takproste vzniklo nahodou ze vsetko co bolo pekne tak na M keby mipadlo do ucha aj na ine pismenko nic sa nedeje.Lenn snad padne Matias je unas zamietnuty na plnej ciare 🙂)) takmusim rozmyslat co teda....a tvoja bambulka sa ide ako volat
@badimeria asi Nadežda - Naďka 🙂 sme klasici
@agathachristie jasne aj moj muz je iba za klasiku ja zas sikazem aj ine dat 🙂 zaklad aby tie male uzlicky boli zdrave
Zienky rano o 8 mej poradna ,uviidm malinkeho😊😊😊😊😊😊😊😊uz SA neviem dockat.....uz bude velkyyyyyyyyy😆😆😆😆😆😆😆😆tak dobru nocku vsetkym 😇😇😇😇😇😇
@sara34valentina tak nech sa predvedie v plnej krase rano cakam na info 😉 ale ty uz aj coskoro uvidis nazivo jupi my trosinku este pockame a si nepametam kocik uz mate tiez?
@badimeria ano od svagrinej....je u nich.....AZ po porode ho vezmeme.....😃😃😃😃😃😃😃😃bezovo hnedy cremovy 3kombinacia
Zienky takze mame 41cm a vazime 2kg sme pucnucky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 foto v albume 😉 vsetko je v naj poriadku, o 3tyzd kontrola a potom uz castejsie 😉 kedze ma boli chrbatik /zaseknuty nerv abnormlana bolest/ predpisala ma gyn na physiotherapiu , budem cvicit a daka terapia na chrbatik , zajtra musime obvolat troch lekarov, lebo nie kazdy to robi 😒 s tehotnymi................. takze asi tak, inak vsetko ok len tie nozky bolia a teraz ten chrbatik zaseknuty nervik 🙄 🙄 🙄 🙄
@sara34valentina jeej tak tvoj drobec je uz velka chlapina 🙂 Boze zena,ved za chvilku uz rodiiis 🙂 🙂 ten cas neuveritelne uteka 🙂 to mi je luto,ze mas take bolesti ,ale zvladnes to...a tie nohy veru je to zataz..aj mna zacinaju boliet,ked som dlho na nohach..mne dost vystreluje bolest do lavej strany zadku ...niekedy sa ani postavit neviem ,lebo nam krc... ☹ dufam ze to prejde☹ dobru nocku 🙂
@melisssssa veru chlapisko je to už..ano.zataz na nohy..papam magnezium bez neho by nevedela ani nohy vystriet 😛😳😳😛
@sara34valentina jeeej Eliasko je ukazkovy chlapcek rastie ako ma a maminke robi radost 😵 Moja kamoska je presne v tvojom tyzdni, este tusim o jeden tyzden popredu a teraz bola 2tyzdne v nemocnici kedze jej povedali ze drobceka ma o 3tyzdne mensieho ako by mal byt..vraj jej vazil okolo 1300-1400gramov tak ju dopovali infuzkami cely cas a dostala tiez nejake vitaminy na doma..teraz ju pustili a ma chodit do rizikovej poradne..najblozsiu ma buduci stvrtok a ze ked zistia ze maly nepribral tak znova si ju nechaju v nemocnici..chuda ona je uplne na prasky z toho
@nicolettka2126 ojeeee😩😩😩😩😩😩😩😩😩 a vedia presne kedy tehotnela?mozno neskor AZ otehotnela...ale vkazdom pripade jej drzim palce,nech ma zdrave babo ☺
Ty saako citis?
@sara34valentina nevedia lebo ani ona sama nevie vraj ale ms mavala vzdy nacas cize aj keby otehotnela na nejaky 20.DC aj tak su tie 3 tyzdne dost vela :-/ Ale hovorili jej aj ze ona velmi pravdepodobne aj skor porodi je velmi utlucka a ze ani sa nema kde zmestit do nej velke babo, aj brusko ma take mensie..Ale tak snad este vydrzi aspon 3-4tyzdne, potom uz by to malo byt fajn si myslim.
Dakujem ja sa mam super, keby niet rastuceho bruska a milioooon kopancov malickej tak ani neviem ze som tehu 😀 V utorok mam poradnu tak som zvedava co noveho, len neviem ci mi bude robit aj sono
@nicolettka2126 to som rada..drzim jej palce😆tak si to uzivaj lebo po30tyzd SA ti to zmeniiiiii😁😁😂😂😁😁😂😂😂😂budes citit jeho kosti svaly a semtam ta tak potlaci,ze AZ zajajkas veru......mna vcera tak v meste tak silno hlavickou potlaci ze som AZ zvrieskla a trvalo mi dlhsie kym som veru mohla chodit😲😲😲😳😳😳😳 ale som rada,ze je zdravy a nech SA vrti uz to vydrzim......horsie je moj zaseknuty Nerv pod lavou lopatkou ,to je neopisatelna silna bolest😵😵😵😵😵😵😵😵😵😰😰😰😰😰😰😰😰obvolala som dnes 11 lekarov a jeden ma vezme pondelok mam Termin vecer ,a je to PRI mojej obvodnej cize 6min pesi od nas😀😀😀strasne ma to boli uz nech je pondelok😤😥😤😥😤😥 gyn mi dala doporucenie na terapiu tak som rada ze uz pondelok mam Termin ....normalne cakas mesiac DVA😮
Ahojte babule ako sa mate ? Co nove? Ja idem akurat na morfo utz tak som straaasne zvedava co cakame a samozrejme duufam,ze babatko je v najlepsiom poriadku 🙂 inak prajem pekny zaciatok tyzdna :-*
@melisssssa juuuj a ja ze uz mas po. Tak si to uzi a potom si prosime forecku a vsetky infosky 😀
Ja mam poradnu zajtra, mala by merat babo, snad mi pozrie pohlavie ci stale dievca a mala by ma vypisat na matersku konecne. cez vikend muzicek trosku dorabal veci v byte ako prahy a podobne tak sa tesim. uz mi treba prat detske vecicky a zehlit ale nemam ich kam davat tak to stale odkladam. a urcitu rolu hra aj lenivost :D inak sa mam dobre. neviem si predstavit, ze keby som nebola na PN tak tento tyzden este chodim do roboty pretoze neviem ani vstat z postele bez pomoci.
pekny tyzden vsetkym a tesim sa na novinky z ultrazvukov a vysetreni baby 🙂
Tak baby pipik mi oci isiel vybit 🙂 🙂 😀 😀 vsetko je v poriadku ,neskutocny pocit vidiet babatko a vsetky casti telicka ,kosti,proste vsetko..ale nasmiali sme sa ,lebo bol nenormalne aktivny🙂 fotku nemam ,lebo by z nej nic nebolo ...ked dr chcel.ukazat hlabicku ,tak uz sa zakryval ruckami 🙂
@melisssssa jej gratulujem ku chlapcekovi 🙂 tesim sa 🙂
@agathachristie jak si to krasne napisala,ze ti pozrie babo,ci je stale dievca 😀 tak som zvedava.. Inak obdivujem,ze si tie vecicky nechavas tak na poslednu chvilu, ja by som si to uz najradsej teraz,keby som mohla,nech mam klud a prehlad,co uz mam a co mi este chyba 😂
@melisssssa gratulujem k fesakovi. A co si si myslela,ze to bude? Nepamatam si.. 😒
@sara22 co ja viem ci na poslednu... mam vsetko nakupene len to nemam oprate a ozehlene. nechcem to robit prilis skoro, lebo ja sama neznasam ked veci dlho stoja v skrini a mam si ich obliect. takze aby to bolo stale cistucke. keby nieco tak svokra mi to operie a ozehli alebo muzicek 🙂 len tasku do porodnice si asi zacnem balit vecer lebo tu budem fakt potrebovat :D ty uz mas nachystane?

@sara22 Kricime Matko alebo Matejko a na druheho by sme volali Matiasko a keby hnevali Mato a Matias 🙂 ale budu zlaticka nebudu hnevat 😉 ja stym nemam ziaden vnutorny problem ja som chcela uz prveho Matiasa ale muz zas ze je to jeho prvy syn a ze musi byt ponom Matejko 🙂 tak hasam si uz ja mozem konecne dopriat ci